Mooie Vrouwen Versieren Met Pijn Als Motivator (Deel 1 van 2)

Mooie Vrouwen Versieren Met Pijn Als Motivator (Deel 1 van 2)

Deze week blog ik over mooie vrouwen versieren met pijn als motivator.

Is pijn ervaren een keuze? Kun je hier anders mee om gaan…?

Er was eens een tijd. Een tijd lang geleden. Een tijd ver voordat ik de realiteit heb die ik in mijn boek over mooie vrouwen versieren beschreef. Een realiteit waarin ik in tegenstelling tot nu niet goed was in het ontmoeten en versieren van mooie vrouwen. Geldt dit ook voor jou? Of zit jij nog in mijn vroegere realiteit?

Het kan zo maar eens zijn dat jij een niet zo beste jeugd hebt gehad. Een jeugd waarin je veel alcoholisme en drugs misbruik tegenkwam. Misschien heb je hier op wat voor manier dan ook nog steeds mee te maken. Het kan een reden zijn dat je tot vandaag de dag daardoor niet de juiste vaardigheden bezit. Ik doel hier natuurlijk op sociale vaardigheden en vaardigheden wat betreft het versieren van mooie vrouwen. Ken jij die constante blootstelling aan negativiteit? Aan kwade volwassenen? Of kun jij je voorstellen dat een dergelijke blootstelling hieraan je leven nadelig kan beïnvloeden? Met de nadelige gevolgen wat betreft het versieren van mooie vrouwen?

Voor de een is het een verslaving aan een computerspelletje. Voor de ander is het een verslaving aan alcohol en drank.

Als je dit nu leest en je bent op dit moment nog aan het stoeien met het versieren van vrouwen, dan is het tijd om even goed op te letten. Kansen zijn dat er in het verleden iets is gebeurd waardoor jij nu met de gebakken peren zit: sociale onbekwaamheid. Er zijn vele manieren om sociaal niet vaardig te zijn zoals je graag zou willen zijn.

Ik heb goed nieuws voor je. Het feit dat je op dit moment misschien niet de resultaten hebt die je graag zou willen hebben, betekent nog niet dat je dit je hele leven hoeft te blijven houden. Het is namelijk iets dat je kunt ontstijgen. Iedereen kan een bepaald gewenst niveau bereiken. Zelfs als ze van nature erg introvert zijn. En zelfs als ze ooit een traumatische ervaring hebben gehad.

Zelf heb ik ook een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik ga er hier verder niet op in, je kunt hier meer over vinden in mijn boek over mooie vrouwen versieren. Omdat IK een verandering heb doorgemaakt weet ik ook zeker dat jij dit ook kunt doen. Waar je nu ook mag staan in je leven.

Ik heb het volgende gedaan. Ik heb een periode gehad van weinig vrouwen in mijn leven, een periode waarin ik daarom ook niet optimaal gelukkig was. Wat heb ik gedaan? Ik ben samen met AlphaDoc naar het buitenland gegaan en ben daar propper geworden. Om een aantal redenen:

  • Het bracht me een extra zakcentje op
  • Ik ontmoette leuke vrouwen
  • Ik had wat hogere status dan andere mannen
  • Ik had geen excuus meer om vrouwen niet aan te spreken: ik moest aan het werk
  • Ik wilde ervaren of mooie vrouwen versieren nu makkelijker ging

Ik dacht dat ik met een jaartje wel weer op gemiddeld niveau zou zijn. Maar wat gebeurde er tot mijn grote verbazing? Ik was véél en véél sneller op niveau dan ik ooit had durven dromen. Maar hoe heb ik dit klaargespeeld?

 

Uitdagingenzijnslechtszegeningen

Ik gebruikte de pijn die ik ervaarde als motivator. De pijn die vrouwen me aandeden die bij me weggingen. De pijn van de vrouwen die niet eens met me wilde praten. De pijn van de vrouwen die niet kwamen opdagen op een afgesproken date. Alles bij elkaar. Alle pijn die kwam kijken bij het versieren van mooie vrouwen? En hoe precies?

Dat lees je eind deze week op dit blog over mooie vrouwen versieren.

P.S. Heb jij ervaring met het versieren van mooie vrouwen? Vertel het hier, laat je adres achter en ontvang gratis een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouw blijven versieren.

Stay tuned.

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.