Zelfverzekerd Mooie Vrouwen Versieren – (1/2)

Zelfverzekerd Mooie Vrouwen Versieren

Deze post gaat over zelfverzekerd keuzes maken.

Droom

Belangrijke keuzes voor je leven. Het is daarbij belangrijk om zelfverzekerd het heft in handen te nemen. Alleen JIJ bent degene die JOUW leven bepaalt en richting geeft, dus ook bij het versieren van mooie vrouwen

Wanneer jij zelfverzekerd mooie vrouwen wilt gaan versieren, is het belangrijk dat je snel actie onderneemt. Waarom? Om de volgende reden. Zodra jij te lang wacht met het op haar afstappen, ga je erg in je hoofd zitten. Je zogeheten ‘interne dialoog’ neemt het van je over. Deze wil je ego beschermen en kan dingen tegen je zeggen als:

– je bent niet leuk genoeg

– ze heeft een vriend

– waarom zou je haar aanspreken?

Dit allemaal om jou te beschermen. Zodat je niet uit je comfortzone stapt. Het enige wat je interne dialoog wilt is om jou in je comfort zone te houden.

angstaandeanderekantisalleswatjeooithebtgewild

Maar begrijp me niet verkeerd. Het is niet per definitie erg dat jouw lichaam en jouw interne dialoog zo functioneren. Het is echter wel vervelend als die op een dergelijke manier jou tegenhouden van het maken van een zelfverzekerde actie om die mooie vrouw de jouwe te maken .

In mijn boek over mooie vrouwen versieren leer ik jou hoe je jezelf –haha- kunt overwinnen op dit vlak. Ik leer jou stapsgewijs wat je wel en wat je zeker niet moet doen op zo’n ‘beslissingsmoment’.

Vrouwen Versieren Boek

In mijn workshops heb ik al vele honderden studenten gelukkig gemaakt en ze actief en op een natuurlijke manier aangeleerd om consequent actie te ondernemen.

De vraag is niet of jij wel of niet succesvol KAN worden met vrouwen. De vraag is of jij dit wel of niet WILT. Ja. Het is letterlijk: een vraag. Wil jij succesvol worden in het versieren van mooie vrouwen? Zo ja, hoe graag? Wat heb jij er allemaal voor over? En wat niet?

Wat wil je er voor aan de kant zetten? Wil jij koste wat het kost 3x per week blijven tennissen? Wil jij tijdens je lunchpauzes per se bij je saaie collegae blijven zitten?

Stel je eens een paar van dit soort vragen, en maak ZELFVERZEKERD DE KEUZE:

OF

Ja, ik wil succesvol worden in het versieren van mooie vrouwen

OF

Mooie vrouwen versieren vind ik leuk, maar ik heb er bij nader inzien toch te weinig voor over

 

Alles is prima wat je kiest. Het is jouw leven. Jouw avontuur. Jouw reis naar jouw definitie van succes.

Make your choice… choose wisely!

P.S. Heb jij ervaring met het versieren van mooie vrouwen? Heb jij een dergelijke keuze ooit gemaakt? Of sta je op dit moment juist voor dit beslissingsmoment? Vertel het hier, laat je adres achter op info@datingdoctors.nl en ontvang gratis een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouw blijven versieren.

P.S. er is ook nog een deel 2: Zelfverzekerd Mooie Vrouwen Versieren

Cheers,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.