Ringenroutine – een vrouwen versieren routine

Ringenroutine – een vrouwen versieren routine

 

 

 

De laatste tijd lijkt het wel of pick up routine een soort vies woord is geworden in het versieren van vrouwen. Mensen zouden door routines een soort routinejunkeys worden en daardoor geen eigen persoonlijkheid meer hebben. Iets wat op een gegeven moment ook Neil Strauss/Style opschrijft in The Game of het Spel. Hij beschrijft in het boek waar de meeste mee begonnen dat hij op een gegeven moment alle routines had opgebruikt. Daarna moest hij toch echt zichzelf zijn. Romantisch genoeg begon toen pas de echte liefde. Ja, ja, het is een prachtig verhaal. 


Pickup routines – beleef je er lol aan?

Routines zijn volgens mij net zoals je een leuke mop of een leuk verhaal vertelt. Je kan ze vertellen als je er lol aan beleeft. Als heel je game alleen maar bestaat uit routines, ja dan mag je echt wel even op je hoofd gaan krabben. Een echt goede pick up artist wijst helemaal niks af. Die doet iets nieuws gewoon 10 keer in praktijk. Als het hem dan niet bevalt – nou gaan hij vast iets anders doen. Hij blijft zoeken naar leuke dingen om zijn game te verbeteren.

Begin met het kijken naar haar vingers

En de Dating Doctors zouden de Dating Doctors niet zijn als we lekker verder gaan met het slechten van allerlei taboes. Pick up routines een taboe in de community? Nou… deze beroemde pick up artist routine begint met het kijken naar vingers van vrouwen. Het zijn van die dingen die gelijk daarom al werken. Je geest wordt afgeleid van de mooie vrouw, en je concentreert je op haar vingers. Zo zien je veel meer details. Je ziet haar nagels, en vrouwen houden van details. Wij mannen denken dat we kijken. Meestal kijken we niet. We zijn als het ware verblind door haar schoonheid. Om niet te zeggen door onze geilheid.

Allerlei gedachten razen door ons hoofd. We willen dit niet verkloten. Oh, shit straks wijst ze ons af, en dan voel ik me klote. Wat zouden de andere mensen dan van me denken. Oh, ik had eigenlijk al moeten gaan nu. Nu wordt het wel erg creepy. Laat ik nu nog even niet gaan. Straks, even wachten nog – want dan heb ik mezelf minder angstig gedacht.

Nou OK< dat laatste denk je niet. Terwijl het daar wel op neer komt, niet waar? En heb jij je er zelf wel eens uit gedacht?

Vrouwen versieren begint met zelfvertrouwen

Enfin dit is de inleiding van de ringenroutine om vrouwen te versieren. Vrouwen versieren begint met zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen begint met dat je weet wat je kan doen. Daarna is het ervaring, en hoe meer je iets doet, hoe meer ervaring, hoe meer zelfvertrouwen, hoe beter het gaat, hoe meer je het doet, hoe meer zelfvertrouwen enzovoort, enzovoort.

Het probleem is vaak met vrouwen versieren dat je het niet vaak doet, geen zelfvertrouwen, het gaat niet goed, nog minder zelfvertrouwen. Het geheim is nu het gewoon te doen, en onafhankelijk van de uitkomst (wat meestal in eerste instantie bar slechte uitkomsten zijn) gewoon te vertrouwen in wat je aan het doen bent; namelijk puur ervaring verzamelen. En het grappige is nu dat je merkt dat je alleen al door actie verder komt. Al gaan je acties helemaal verkeerd. Je ontwikkelt namelijk een soort olifantenhuid. Het doet je allemaal niet zoveel meer. Part of the game, zeg maar. Laten we wel wezen, jij vindt ook niet iedereen leuk. En sommige vrouwen heb je gelijk een aantrekkingskracht mee. En als je nu maar genoeg vrouwen benadert kom je vanzelf ook een vrouw tegen waarbij dat wederzijds is. Zij vindt je ook leuk.

 

De ringenroutine in de praktijk

 

 

Als je kijkt naar vingers van vrouwen, zie je dat ze meestal ook ringen dragen. Nu vraag je “Hee, voordat ik wegga wil ik even iets controleren. Waarom heb je in het speciaal deze vinger gekozen om je ring aan te dragen?”

 

Meestal antwoordt ze iets wat weinig investering van haar kant kost. Als je met deze ringenroutine gaat openen heb je namelijk nog geen enkele waarde opgebouwd. Meestal zeggen ze iets als “Nou gewoon, kweet niet.”

 

Maakt niet uit. Ga lekker door met dit verhaal, “Interessant, ik heb namelijk een kennis die nogal interesse heeft in het spirituele. En zij (geeft contact met vrouwen aan) vertelde me er laatst iets over.  Ze vertelde mij dat het dragen van een ring iets over je persoonlijkheid zegt. En in het speciaal aan welke vinger je jouw ring draagt. she just told me that the fingers you choose to wear your rings on says something about your personality. Die kussentjes van je hand, zeg maar waar de vingers je hand raken, stonden in de Griekse oudheid voor een Griekse god. In de Griekse oudheid droeg je altijd een ring om de vinger van die specifieke Griekse god om die god eer te bewijzen.

Van hieruit ga je uitleggen waar elke vinger afzonderlijk voor staat. Geef eerst een snelle uitleg over de vingers waar ze geen ring draagt. Aan de vinger(s) waar ze wel een ring draagt, besteed je wat meer tijd. Doe je maar wat cold-reading op haar. Je vindt hieronder een standaard script. Zoals bij elke routine mag je hier van afwijken wanneer je dat wilt. Het gaat er niet om het precies zo te doen, het gaat erom dat je het doet.

Elke vinger afzonderlijk in de ringenroutine

 

ringenroutine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duim

“De duim staat voor Poseidon. Hij was super onafhankelijk. Hij was ook de enige god die niet op de berg Olympus woonde. Hij vond het leuker in de zee te blijven, en gewoon lekker zijn eigen ding te doen. De duim is natuurlijk ook vinger die wat verder weg staat van de andere vingers. Hij doet ook zijn eigen ding. Toch is juist de duim uiterst belangrijk. Mensen zonder duim worden gewoon voor 50 % invalide verklaart. Zo belangrijk is duim. En zo heel belangrijk zijn ook onafhankelijke mensen in dit leven. Mensen die dus hun ring aan hun duim dragen zijn erg onafhankelijk en individueel. Ze volgen niet zomaar de laatste trends en hypes. In plaats daarvan

houden ze er meer van hun eigen pad te volgen.

 

Wijsvinger

“De wijsvinger staat voor Zeus.  Zeus was zeg maar de eindbaas van alle goden, ook de god van de donder. Hij staat ook vaak afgebeeld met een grote hamer. Als hij ergens kwaad over was, slingere hij zijn bliksem. En dan hoor je het donderen. Het is dus een erg dominante en ook wel veroordelende vinger. Het staat ook voor kracht en onmetelijke energie. Het staat er dus voor dat je een vrij dominant en leidend persoon kan zijn.” Je zegt verder niks, en op hetzelfde moment als je zegt (vrij dominant/leidend persoon) wijs je met je wijsvinger heen en weer van “Dat moet je bij mij niet doen”of “Stoute meid”. Zet weer lekker het frame dat jij leidend bent.

 

Middelvinger

“Je middelvinger staat voor Dionysus die de god is van de wijn en feesten. Bij de Romeinen heette hij Bachus. Wellicht wat meer bekend.  Deze god is dus een echte partyanimal. Als je je ring daar draagt zegt het dat je meestal doet wat je wilt. Het maakt je ook niet echt wat anderen denken. Daarom steek je ook de middelvinger op tegen mensen. En zie je ook weinig mensen de ring om de middelvinger dragen. Je moet echt buiten de lijntjes durven kleuren.” Steek daarna je middelvinger op tegen haar, en zeg met Amsterdam accent “Het is alsof je tegen de wereld Kreg tog allemaol de Kolere zegt.” Krijgt bijna altijd wel een lachje van haar.

 

RING vinger

 

“Je ringvinger staat natuurlijk voor Aphrodite, de godin van de liefde. Dat is natuurlijk waarom onze trouwring dragen om die vinger. Wanneer je voor iemand valt, dan heb je de neiging om helemaal voor die persoon te gaan. Op dat moment kun je lekker eventjes afdwalen, en flink allerlei beweringen op haar loslaten. Een simpele “En je bent soms bang om jezelf te laten gaan. Terwijl je het wel meer zou willen doen.” Bijvoorbeeld.

De truc bij deze vinger is het volgende te zeggen; “Het grappige is nu dat deze vinger de enige vinger is wat een directe ader heeft, helemaal naar je hart.” Terwijl je dat zegt maak je volg met je wijsvinger een denkbeeldige ader van het punt van haar ringvinger over haar arm naar haar hart.

 

Pink

 

De Pink staat voor Ares de god van de oorlog. Je ziet vaak criminelen met pinkringen aan. Aan de ene kant geef de ring om je pink aan dat je dus wat meer donkere kant hebt. Aan de andere kant geeft het ook aan dat je lijf en goed uitstekend beschermt. Bijvoorbeeld als iemand een persoon waarvan je houdt kwaad doet, ben je degene die als eerste opstaat om hem of haar te verdedigen. En je bent ook goed in het bewaren van geheimen van iemand anders. Je hoort toch wel eens dat vriendinnen plechtig iets zweren met de pinken over elkaar gekruist. Natuurlijk glimlach je dan even, terwijl je tegelijkertijd jouw pink in haar pink vlecht en haar ‘veelbetekend’ aankijkt.

 

Vragen over de ringenroutine?

De eerste vraag uit het publiek is natuurlijk; “En als ze dan geen ring(en) draagt?”

Ja dan gebruik je de ringenroutine niet of je doe het via het magische woord “Stel”.

Bijvoorbeeld: “Wat een mooie vingers heb je. Weet je, stel je eens voor dat je ook een ring draagt. Om welke vingers zou je ze dan dragen?”

Als ze een trouwring draagt, is een vraag als “Hee is dat een verlovingsring of is dat alleen maar om knappe mannen zoals mij enigszins af te schrikken?” genoeg om de gewenste info te achterhalen.

Duim = Poseidon – individualiteit en onafhankelijk

Wijs = Zeus – dominantie en macht

Middel = Dionysus – wijn en feesten

Ring= Aphrodite – liefde en romantiek

Pink = Ares – conflict en bescherming

EXTRA KINO- of de vrouw aanraken

Als je meer kino wil toepassen, dan kun je haar hand de hele tijd vasthouden. Terwijl je zachtjes wrijft over de plaats waar de ring zit of zou zitten. Bij de buitenkant van de pink schijnt nog een erogene zone te zitten. Leuk om daarover heel lichtjes te strelen met je wijsvinger dus.

Nou weer eens een klassieke pick up routine dus. Het belangrijkste is dat je het een keer doet. Of je het precies goed doet, maakt niet zoveel uit. Het gaat meer omdat je een leuke manier hebt om haar goed aan te raken. Zeker als je daar nog niet zo ervaren in bent. Routines zijn daarin ook perfect om wat zelfvertrouwen achter de hand te hebben. Dat je in ieder geval iets achter de hand hebt, waarvan je weet dat het altijd in de smaak gaat vallen. Net zoiets als de kubusroutine bijvoorbeeld.

 Komende zaken op de agenda.

Wil jij ook een datingcoach inhuren? Klik op de link voor  volgende workshop vrouwen versieren.

Er is ook nog een Dating Tour naar Burning Man, eind augustus, begin september 2013.

Burning Man is een soort Woodstock achtig kunstfestival in Nevada, Verenigde Staten.

De basis is radicale zelfexpressie en vertrouwen op jezelf. Ja, zo’n soort evenement voor 60.000 mensen met dit als basis? Wij leren juist cliënten om meer zichzelf te uiten, en meer te vertrouwen op zichzelf. De perfecte combi voor een zeer leerzame vakantie met veel leerzame ervaringen. Perfecte plek naar toe te gaan, en terug te komen als een herboren man. Veel mensen gaan zelfs niet omdat ze bang zijn alles ‘kwijt’ te raken. Dat beslis je natuurlijk altijd gewoon lekker zelf. Meer weten, lees hier dit artikel http://www.huffingtonpost.com/jay-michaelson/the-truth-about-burning-m_b_279464.html. Er is nog 1 plek vrij. Kijk op de beste singlesvakantie!

En 23/24 november 2013 is Alex May, de bekende sekscoach weer in het land. Wil je ook de beste minnaar worden die een vrouw ooit heeft gehad? Verder GROOT NIEUWS is dat er nu ook een event voor vrouwen is – een week daarna. Het is het 1e event dus de prijs voor vrouwen is echt een superintroprijs van € 97.-. Ik heb de presentatie al gezien, en ik kan 1 ding zeggen. Elke vrouw waar je langer mee sekst –  en langer mee door wilt gaan –  STUUR HAAR ER NAAR TOE.

Echt WAUW. Als een vrouw dat allemaal weet, en bij mij gaat doen. Nou, het is alsof de sekshemel voor je open gaat. Het is hetzelfde voor vrouwen maar dan voor mannen. Ik wist niet dat het bestond zulke goede seks voor mannen. Trouwens voor vrouwen in 1e instantie ook niet, daar moet je dan helaas pas op je 38e achterkomen.

Vrouwen weten gewoon ook niks tot bijna niks over mannen. Het probleem is dat de meeste mannen al blij zijn dat ze seks krijgen. Met andere woorden – ook vrouwen krijgen vrij weinig klachten binnen. Stuur ze er naar toe, en je zult nadat ze het seminar van Alex May gevolgd heeft en ook op je toepast de beste seks ervaren van een vrouw ooit. Gewoon niet over zeiken, je poot stijf houden! Ze moet er gewoon naar toe. Klaar, uit, over. Dit is gewoon de shit! Vind je het moeilijk soms zelf dingen uit te leggen?

Alex May legt het uit, en vertelt daarbij dingen over jezelf die jezelf niet eens weet. Ik zou zeggen laat je verrassen. De workshop is al voorbij, maar je kunt hier onze andere workshops boeken 2013

 

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.