versiertips: wat sms/app je haar?

Versiertips: wat sms/app je haar?

Je hebt het nummer gescoord van een vrouw nadat je haar hebt ontmoet. Natuurlijk heb je haar nummer gevraagd voor een reden, je wilt met haar op date.
Maar wat stuur je haar dan?

Als eerste wat ik wil zeggen is:  waarom heb je haar niet al op date gevraagd op het moment dat je haar ontmoet hebt? Doe dat de volgende keer! Binnen 3 dagen dat je haar ontmoet spreek je weer af.  Kan het echt niet anders? Nou dan  zal ik in dit artikel ingaan op wat je naar een vrouw stuurt.

Wat is de allerbelangrijkste versiertip?

De allerbelangrijkste  versiertips voor mannen zijn dat je zelf actie onderneemt! Wanneer je er te lang mee wacht zullen de positieve emoties die ze voor je heeft gevoelt in het moment nagenoeg verdwenen zijn. Dezelfde avond of de volgende dag een berichtje sturen is prima.

Daarbij kom ik gelijk op mijn tweede punt. Berichten stuur je uit een plek van waarde en overvloed. Jouw berichten moeten niet subcommuniceren dat je iets van haar wilt of iets nodig hebt. Mannen die constant vragen stellen zijn bloedirritant voor vrouwen als het komt uit een plek van leegte. Wat beter werkt zijn statements.
Vertel haar wat je aan het doen bent.

Daarnaast wil je je berichten luchtig en speels houden. Ga geen serieuze gesprekken voeren, daar is genoeg tijd voor tijdens jullie date 😉

Zorg ook dat je haar af en toe lekker plaagt. Duw haar van je af en trek haar weer naar je toe. Koosnaampjes zijn bijvoorbeeld heel leuk.

Als je haar tijdens de ontmoeting hebt geplaagd met iets, gebruik dat dan ook vooral in je berichten!

Dit is een voorbeeld berichtje waar elk van deze aspecten naar boven komen: “Hey Flapdrol, ik wil je heel graag zien en ik mis je. Maar deze beveiliger laat me de dierentuin niet binnen, kun je ontsnappen?”

Ik ga verder geen voorbeelden geven, want dat gaat jou helemaal niet helpen. Dit denk je misschien nu wel maar het gaat meer om overtuigingen.
Je moet je altijd voorstellen dat jij een harem hebt van meiden thuis. Je zou met elk van deze meiden kunnen afspreken, maar je stuurt haar een berichtje. Gewoon om te zien hoe ze reageert. Het boeit je niet of zij wil afspreken of niet, je hebt genoeg opties.

Als laatst wil ik meegeven: berichten naar vrouwen kunnen het alleen voor je verneuken of haar misschien 1 of 2 punten meer aangetrokken tot je laten voelen, op een schaal van 1 tot 10. Ga dus niet eindeloos gesprekken voeren met vrouwen via sms of whatsapp. Je wilt haar zo snel mogelijk op date krijgen.
Het gaat uiteindelijk om hoe aangetrokken ze tot jou was op het moment dat je haar ontmoette, en haar eigen situatie natuurlijk.

Wil je nog meer versiertips over SMS-en of Whatsappen? Download dan onze SMS2DATE app op je telefoon!


Succes op de date 😉

Wil je nog meer versiertips en vrouwen versieren tips?

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.