Sociale Waarde Opbouwen: 3 Tips

Sociale Waarde Opbouwen: 3 Tips

Enkele vragen die we kregen uit e-mails, aangevuld met een aantal eigen zodat je een goed beeld krijgt van wat sociale waarde betekent en hoe je dit kunt beïnvloeden. Wanneer je echt mooie vrouwen wilt verleiden is dit ontzettend belangrijk.

1. Wat betekent 100% sociaal gekeurd?

Neem het niet te letterlijk, maar het betreft een oh zo belangrijk begrip: sociaal goed gekeurd worden door de kroeg. Dit is erg belangrijk wanneer je voor het eerst ergens komt en je nog niemand kent. Het is prima om het te doen, maar je kunt er niet bij lopen alsof je niemand kent. Ik ga het ook hebben over hoe je sociale keuring in je voordeel kunt gebruiken voor nog komende stapavonden, iets dat natuurlijk en betere lange-termijn strategie is.

2. Wat zijn tips die je ons gelijk kunt geven om mooie vrouwen te verleiden?

Om te beginnen, je moet naar binnen komen. Als man zijnde heb je het moeilijker – vrouwen zijn de handelseenheid binnen discotheken.

Ik geef je de basis: Kom op tijd, nuchter, goed gekleed en ga niet voor de club rondhangen. Loop in een rechte lijn naar de deur. Uitsmijters dienen namelijk de wandelpaden vrij te houden. Kleine dingetjes als dit maken verschil.

Praat met uitsmijters maar probeer ze niet te ‘gamen’. Net zoals mooie vrouwen in de kroeg die klaar staan voor het verleiden, zijn uitsmijters al duizenden kerel aangesproken door mannen die op zoek zijn naar een manier om ergens iets te bereiken. In tegenstelling tot mooie vrouwen, zijn uitsmijters die avond aan het werk. Betrek hen op een vriendelijke manier en maak het hen gemakkelijk, bijvoorbeeld “Hey man, wil je mijn ID zien?” wanneer je je portemonnee aan hem overhandigt. Meer over het omgaan met uitsmijters lees je versiertips voor uitgaan en vrouwen versieren.

Het beste wat je kunt doen is vrouwen meenemen. Wat je kunt proberen is in een nabij barretje wat meiden op te pikken en ze mee te nemen naar de discotheek. Lukt dat nog niet, geen probleem, probeer met wat meiden te praten terwijl je in de wachtrij staat. ZEG NIET dat je met hen mee naar binnen wilt, laat de uitsmijter veronderstellen dat jullie allemaal samen zijn.

3. Oké, je bent binnen. Kun je ons iets geven waarmee je sociale waarde op kan bouwen zodat ook wij in staat zijn om die mooie vrouwen te verleiden?

Vooruit, hier is iets dat je vanavond nog kunt gebruiken.

Gelijk als je een bar binnen komt, praat met iemand, de eerste de beste persoon die je ziet. Zet iets, maar ben er zeker van dat het iets snels is dat niet veel moeite kost om te beantwoorden. Korte, simpele vragen zijn “hoe laat sluit deze tent?” of “waar zijn de toiletten?”. Dit werkt omdat iedereen bereid is je met een kleine inspanning een hulpende hand te bieden.

Zorg dat je lacht en schud handen met mannen wanneer je weg gaat en introduceer jezelf. Nu heb je het ijs gebroken en als ze met vrouwen blijken te zijn die je later wilt ontmoeten, heb je een gemakkelijke introductie die je zelf kunt doen of die misschien voor je wordt gedaan!

Nog belangrijker, iedereen om jullie heen denkt dat jullie elkaar kennen. Doe dit een paar keer en je lijkt de kerel die iedereen kent. Dat wekt nieuwsgierigheid op in vrouwen. Vergeet niet dat mooie vrouwen verleiden een stuk gemakkelijker gaat wanneer je een belangrijke factor die zorgt voor aantrekkingskracht goed onder controle hebt: sociale waarde.

Good luck in het veld!

Ontmoeten… en verleiden die mooie vrouwen!

Meer tips? Kijk op de website over vrouwen versieren leren van de Dating Doctors!

Je Dating Coach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.