Seks Op Dezelfde Avond: Checklist

Seks Op Dezelfde Avond: Checklist

Mooie vrouwen verleiden middels snelle escalatie dat leidt tot seks op dezelfde avond of een one night stand. Wanneer wel en wanneer niet? Daar gaat deze post vandaag over. Een kort to-the-point artikel over same night lays (SNLs); seks met een vrouw op de avond dat je haar ook leert kennen. Een one night stand lijkt hierop, maar blijft altijd bij die ene desbetreffende avond/nacht. Een SNL kan in principe nog een vervolg krijgen. Bij een one night stand blijft het hierbij.

Als jij een persoon bent die enkel op zoek is naar one night stands, dan komen hier een aantal zaken aan bod die je meer consistent succes geven. Er zijn zo veel factoren die belangrijk zijn in SNL game en er zijn net zo veel verschillende stijlen die je kunt hanteren. Sommige mensen gaan verbaal snel super seksueel en escaleren erg snel, sommige mensen zijn helemaal into seksueel framen, sommigen bouwen heel erg veel comfort op met meiden en weer anderen bouwen gigantische seksuele spanning via de push-pull techniek die eerder is besproken.

De SNL drempel: Bijna iedere vrouw kan een one night stand hebben. Hoe sneller jij uit je hoofd krijgt dat mooie vrouwen dit niet willen, hoe beter. Iedere vrouw is uniek en heeft een verschillende ‘drempel’ (een drempel die helemaal los staat van hoe mooi zij is) voor wat er voor nodig is om diezelfde avond seks te hebben met een man. Voor sommige vrouwen zal het nooit gebeuren. Voor anderen is het afhankelijk van een groot aantal factoren: de ijskoninginnen van vanavond zijn dezelfde mooie vrouwen die het niet kan laten jou te verleiden de volgende dag en je kleren van je lijf wilt rukken. Hier is een goede checklist van signalen die je tegenkomt wanneer haar drempel behoorlijk hoog ligt (voor die avond). Ze kan nog steeds met je naar huis gaan hoor.  Ook al zijn er enkele van deze signalen aanwezig, maar je kansen op seks op dezelfde avond liggen lager. Als je haar echt leuk vindt zijn deze signalen indicaties dat je het beter rustig aan kunt doen en voor haar nummer moet gaan. Mooie vrouwen verleiden kost soms wat tijd en geduld. Geduld is in zo’n geval een schone zaak.

Voordat ik je de checklist geef, eerst even een paar begripjes:

Flinchen is het geven van een fysiologische lichte stress reactie en kan daarnaast voorkomen wanneer ze zich bewust wordt van zichzelf en hoe ze overkomt. Een bekend voorbeeld is wanneer je iemand vertelt dat diegene een vlek op zijn/haar broek heeft. Er ontstaat een plotse schrikreactie, een zogeheten flinch.

Bouncen betekent simpelweg hoppen naar een andere kroeg, naar een eettentje of naar huis.

1. Flincht meerdere keren op het idee van ‘bouncen’.

De meeste vrouwen geven je een beetje weerstand om met je mee naar huis te gaan bij de eerste keer dat je de leiding neemt en haar probeert mee te nemen. Hoe je hierin de leiding pakt, lees je hier.

Wanneer ze echter meerdere keren niet in gaat op je voorstel, is dit een goede indicatie dat zij een hoge drempel heeft voor die avond.

2. Flincht wanneer jij fysiek escaleert

Fysieke escalatie gaat gepaard met emotionele en logistieke progressie. Het is geen eenvoudig onderdeel van het proces rondom verleiden van mooie vrouwen. De meeste vrouwen willen niet ‘sletterig’ of ‘gemakkelijk’ lijken voor hun vrienden in het openbaar; maar, als ze jou niet laat escaleren, gaat ze hoogstwaarschijnlijk ook niet naar huis met jou. Dit geldt zelfs in het geval dat ze het wel toelaat dat je emotioneel en logistiek progressie boekt. Je kunt met haar alleen in een donker hoekje van de bar staan en de meest intieme geheimen delen, maar fysieke weerstand (handen vasthouden bv) betekent een hoge drempel voor de one night stand.

3. Slechte logistiek voor one night stand

Wanneer je hier over denkt, is het waarschijnlijk dat je de kansen in je nadeel hebt wanneer ze een uur ver weg woont, ze vroeg op moet staan, of als ze verwacht wordt haar vriendinnen naar huis te rijden. Waar veel mannen de fout in gaan is dat ze hierdoor verrast worden op het eind van de avond. 2 uur is niet bepaald de tijd om logistiek te gaan uitvinden. Helder de logistiek vroeg op, zodat ook jij weet waar je aan toe bent. Bij het mooie vrouwen verleiden hoort ook een stuk logistiek screenen. Hoe en wat, lees je hier.

4. Flincht wanneer je seksueel getinte grappen maakt

Ik heb het hier niet over dat jij geen aantrekkingskracht met haar voelt en het lijkt alsof je als een puber over de top seksuele grappen ligt te maken. Ik heb het hierover een situatie waarin je weet dat ze geïnteresseerd is en ze gewoon niet ‘hapt’ op seksuele rollenspellen, seksuele frames, seksueel plagen en seksuele kwalificatie. Ze lijkt into you te zijn, ze lijkt met je te willen daten, en ze lijkt met je naar huis te willen op een andere avond… maar niet vanavond. Neem haar nummer en ga door.

Zoek de vrouwen die wel seks op dezelfde avond willen!

Ga voor die one night stand als je hem wilt. Via voorgaande checklist zul je vrouwen kunnen uitsluiten die geen seks op dezelfde avond willen. Mooi, nu kun je starten met het verleiden van een van die mooie vrouwen die  wel  open! staan voor seks op dezelfde avond.

 

Tot zo ver!

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Meer leuke versiertips verzamelen

Meer over seks leren, check sekscoach Alex May 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.