Studente Versieren Op School Of College

Studente Versieren op School of College

Het nieuwe schooljaar is de BESTE tijd om je tijd te spenderen met jonge, hete, intelligente studentes en ze te versieren op school of college.

Maar timing is alles bij het versieren van een studente op school of tijdens college. Zeker als het gaat om tijdens je studietijd succesvol mooie studentes te versieren. Gebruik deze beginperiode goed, en jij hebt al die studentes voor je voor het hele jaar. Veel van wat ik je ga vertellen is lastig toe te passen na een tijdje. Start er dus gelijk mee. Op deze blog over mooie studentes versieren op school of op college zit je dus goed!

Voor als je op school of in college zit

(gedeelte voor niet-studenten blog ik morgen op vrouwen versieren.nl)

Kliks tussen mensen worden snel gemaakt, meestal tussen de 2 en 3 weken. Investeer veel in je sociale leven aan het begin van je schooljaar. Al helemaal als je net een nieuwe school binnenkomt n.a.v. een verhuizing. Nu een uur investeren staat gelijk aan 30 uur investeren halverwege het jaar.

Niet alle vriendschappen worden op gelijke manieren gevormd. Zogeheten “value connectors” en “social connectors” zijn behoorlijk belangrijk om je te introduceren bij erg mooie studentes die je wilt versieren. Zij helpen jou ook met het opbouwen van een lifestyle die bestaat uit mooie studentes die jij wilt versieren maar die ook erg graag met jou willen optrekken! Je hebt zelfs studentes om je heen die jou gaan versieren op de universiteit op school of college!

Zoals je wellicht weet is de collegezaal geen nachtclub, waar iedereen zo goed als anoniem is. Iedereen op de campus kent iemand die jij ook kent. Ga er vanuit dat vrouwen weten (of erachter kunnen komen) wie jij bent en met welke mensen jij optrekt. Ga er vanuit dat zij je anders zien op basis van wat zij weten. (Daarom is een blog over vrouwen versieren juist zo ideaal, je kunt hier kwijt wat je kwijt wilt, zonder gevolgen voor je echte leven)

Dat betekent niet dat jij je oude vrienden moet dumpen. Het is wel belangrijk om door te hebben wat voor invloed en effect jouw gezelschap op meiden van de campus heeft. Verschillende vrienden voor verschillende doelen gebruiken kan een uitkomst bieden.

Vaak is het ook zo dat je bij de eerste dag al een keuze voor je kiezen krijgt. Bij de eerste les van een cursus kan je gaan zitten waar je wilt. Waarom zou je dan alleen achter in de zaal gaan zitten? Waarom niet naast die super mooie meid voorin. Wat maakt het jou uit om voor een keer wat te klauteren over de stoelen. Je speelt je wel een erg mooie plaats vrij voor de komende maanden.

Studente Versieren Samenvattend

Je zit maar een keer in college of op de universiteit. Een belangrijke periode. Een unieke periode van je leven. Het is de beste mogelijkheid die de meeste mannen hebben om veel mooie vrouwen te daten en te versieren. Als ik terug lees op de mooie vrouwen versieren blog kom ik veel comments tegen met de strekking: “Ik wist dat ik dit tijdens mijn collegetijd al had geweten”.

Dus niet “toen ik jonger was”. Niet “5 jaar geleden”. Nee, het is specifiek “toen ik in college zat”. Veel mannen die nu op deze vrouwen versieren blog zitten weten hoe hun leven zo veel anders was geweest. Niet zomaar anders. Compleet anders –aldus hen- als zij dit tijdens hun studietijd hadden geweten. Dus neem actie!

Wachtniet

Mocht je nog op school zitten en je afvragen of de Dating Doctors hier een presentatie kunnen geven, reageer dan vooral ook op deze vrouwen versieren blog post! Of bestel hier onze spreekbeurt over vrouwen en mannen versieren.

Tot zo ver,

SmoothDoc

P.S. Heb jij ervaring met het versieren van mooie vrouwen in je studietijd? Of deze ervaringen juist erg gemist? Vertel het hier. Lucht hier je hart. We komen je tegemoet. Laat je adres achter en ontvang gratis een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouwen blijven versieren.

P.S.S. Je kan ook mooie vrouwen versieren zonder student te zijn!

You can leave a response, or trackback from your own site.