Mooie Vrouwen Versieren Zonder Student Te Zijn?

Mooie Vrouwen Versieren Zonder Student Te Zijn?

Ja hoor, ook dat kan. Misschien heeft de voorgaande post je een beetje af geschrokken en je sip laten voelen.

Misschien heb je een vrouwloze studententijd gehad, of een hele nare. Misschien heb je pas mooie vrouwen na je studententijd weten te versieren? Misschien hierna nog steeds niet? Anyways. Waar het om gaat is het volgende. Het is gebeurd. Aan die gebeurtenissen kun je niks veranderen. Waar je wel iets aan kunt veranderen is de betekenis daarvan en de actie die je vandaag neemt! Zie jij het als een bevestiging van je gekrenkte ik, of zie je het als een stevig zetje in je rug om nou toch eens echt werk te maken om je leven op alle vlakken op de rails te krijgen? It’s up to you. Think about it.

Deze post gaat over wat je zoal kunt doen om mooie vrouwen te versieren, ook als je geen student meer bent. Nou wat? Mag je nooit meer op een campus verschijnen? Wat gebeurt er dan? Wordt je door een SWAT team opgepakt en in een politiebusje gesleurd? Kom je in de cel? Ik denk het allemaal niet he.

So what?

angstoverwinnen

Mooie Vrouwen Versieren Zonder Student Te Zijn?

Ga eens naar een campus toe om hete vrouwen te ontmoeten en mooie vrouwen te versieren.

  • In de bibliotheek.
  • Bij verschillende sprekers, forums, debatten, etc.
  • Of neem een avond cursus of een enkele cursus zodat jij je toch kunt mengen in dit publiek.
  • Op een feestje: Zeg gewoon dat je bent uitgenodigd door een vriend. Of neem een jongere buddy mee die je weer voor kan stellen aan mooie vrouwen.
  • Of lees een studentenkrantje door en vind uit waar de beste feestjes die week zijn. Al snel zul je zien dat je keuze hebt uit vele toffe feestjes!

Ook al ben jij een oudere jongen. No worries. You’re still in the game. Te veel mannen denken dat het versieren van jonge vrouwen betekent dat je moet laten zien hoe cool, jong en actief je wel niet bent. Nope.

Het frame dient niet te zijn van “Ben ik jong en cool genoeg voor jou?”. Het dient als volgt te zijn: “Ben jij oud en wijs en cool genoeg om met mij om te gaan?”.

Het eerste, foute, frame is een kader waarin jij goed genoeg hoopt te zijn. Het tweede frame toont van kracht omdat jij mensen screent of zij wel voldoen aan JOUW eisen.

Dit is niet onderdanig of denigrerend naar haar bedoeld. Maar als man dien je de leiding te nemen en vol zelfvertrouwen te zitten. Betrek haar in jouw avontuur. Neem haar mee in jouw realiteit.

Laat haar zien wat jij haar kan bieden en wat haar klasgenoten haar niet kunnen bieden. Waarschijnlijk heb jij als oudere veel meer verhalen en levenservaring. Daarnaast heb je veel meer kennis en ervaring. Je bent waarschijnlijker een volwassener en krachtiger persoon dan haar. Gebruik dit!

ps. Laat een reactie achter op dit mooie vrouwen versieren blog!

Veel succes!

SmoothDoc

Kijk ook even op Studente versieren 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.
nummer 1 in mooie vrouwen versieren says:

Dank je wel Orry.

Orry says:

Vorige week heb ik een cursus gevonden die echt werkt. Geen onzinnige datingsites die geen resultaat bieden, geen onzinnige online versiercursus (voetballen leer je ook niet online) maar een echte real live cursus met echte vrouwen en versiertips van ervaren mensen. Ik heb nog geen vriendin, maar ik heb afgelopen weekend meer contact met vrouwen gehad dan in het afgelopen jaar. Ik heb zelfs een mobiel nummer gescoord en whattsap nu regelmatig met haar. Natuurlijk ook met behulp van de SMS2DATE app die mij gratis ter beschikking was gesteld. Ik heb de versiercursus gevonden op http://www.datingdoctors.nl/pages/cursus-vrouwen-versieren.php, een echte aanrader.

Groetjes, Orry (31)