Galant en beslist vrouwen versieren

Succesvolle dates

 

De vrouwen versieren en verleiden community staat slecht bekend. Je helpt bijna altijd te maken met een aantal (soms onuitgesproken) vooroordelen als je zegt dat je vrouwen versieren leert.

A. Je bent een enorme player en manipulator en je wilt vast alleen maar neuken

B. Je bent een enorme nerd en sociaal raar persoon

Met andere woorden vrouwen versieren willen leren is nooit goed. Dus vrouwen die op make-up cursus gaan zijn ook players en manipulators of sociaal onvaardig en lelijk?

Datingcoach leidt roofdieren op

Laatst werd werd mij nog toegevoegd op Twitter dat ik als datingcoach roofdieren zou opleiden….omdat ik eraan dacht om een vluchtweg open te houden voor een vrouw. Beetje heel onwetend natuurlijk, roofdieren zijn juist bezig om vluchtwegen af te sluiten. Als ik al vluchtwegen moet gaan afsluiten, waar zit dan de lol dat zij en ik voor elkaar kiezen? Verder is het voor een datingcoach juist belangrijk dat vrouwen zich op hun gemak voelen bij mijn cliënten die een workshop vrouwen versieren volgen.

datingcoachroofdier1

Mannen willen over het algemeen niet zo graag met de wereld van pick up artists en vrouwen versieren en vrouwen verleiden leren in verband worden gebracht. Ze zijn er niet trots op. Daarbij vallen ze in een val om als een soort White Knight mannelijke vrouwen te gaan verdedigen die mannelijke mannen naar beneden halen (ooh, de paradox….). De val is dat ze hiermee totaal niet aantrekkelijker worden voor vrouwen. Het lijkt alsof ze een beschermer van vrouwen zijn, alleen ze doen het altijd alleen in woorden. Er zit nooit actie in.

Julien Blanc – de door de onechte feministen beheerste media vakkundig opgeknoopte halsdichtknijper heeft dit soort gedrag alleen nog maar verergerd natuurlijk. Wij worden nu als mannen die vrouwen wel goed behandelen alleen nog maar meer verketterd.

Vrouwen zijn verrast door onze workshop

Het is ook pas als vrouwen (meestal zijn het vrouwen aangezien ze vaak niet alleen komen uit “veiligheid – lees hun eigen onzekerheid”) bij ons op de workshop vrouwen versieren komen dat ze verrast zijn.

Hè, het zijn gewoon normale leuke mannen.

Hè, jullie leren ze echt leuk dingen

Daarna….wat later….

Komt er een vrij algemene vraag over hoe dat en dat werkt met mannen….

Ik geef dan mijn beste antwoord, alleen wat ze ook graag zou willen zien is in ieder geval dat ik ze een keer vertel hoe het “heurt”.

In ieder geval zie ik ons meesters in vrouwen versieren, verleiden, flirten en daten ook als meesters in het geven van een fantastische ervaring aan een vrouw….

 • Een man die een enorm interessant gesprek kan aanknopen wat ook nog eens makkelijk de diepte ingaat – check
 • Een man die echt luistert naar me – check
 • Een man die weet wat hij doet en me alles uit handen neemt – check
 • Een man die ook nog eens wat hij moet doen in bed – check
 • Een man die niet stompzinnig alleen maar zit te slijmen en complimenten zit te geven – check
 • Een man die galant is – nog vaak niet echt check…..

Galant zijn = slijmerige uitslover?

Is ook iets typisch wat een Nederlandse vrouw een beetje oproept. Over het algemeen bestaan er over het algemeen geen nuchterder vrouwen dan Nederlandse vrouwen. Bij Nederlandse fotomodellen werkt dat blijkbaar lekker (laten zich niet zo snel meevoeren in over the top complimenten en drugs). Om galant te zijn als Nederlandse man werkt dat niet zo goed.  Nederlandse vrouwen vinden je al snel een uitslover. Doe maar normaal hoor, dan doe je gek genoeg. Jonge vrouwen beginnen vaak te giechelen en weten zich uit onzekerheid geen raad als je bijvoorbeeld de stoel onder haar kontje schuift. De deur openhouden – sommige Nederlandse vrouwen zeggen; “dat kan ik zelf wel….”. Ok, doei…..

Bij buitenlandse vrouwen werken ook dingen als;  je hebt ogen als een koel blauw bergmeer op een zwoele zomerdag. Bij het overgrote deel van de Nederlandse vrouwen werkt het trouwens wel. Alleen dan willen ze het wel door een buitenlander gezegd horen. Een Nederlandse man die dit zegt, lachen ze uit. Zeker op de eerste date. Ze gaan op zich minst ongemakkelijk giechelen. Als je weet wat een Belgische vrouw hier op doet, vertel het me even. Ik heb daarin te weinig referentiemateriaal.

Een gentleman tegenkomen is verrassend

Vrouwen stellen zich niet voor niks gevoelsmatig enorm voorzichtig op. Bij mannen werkt dit uiteindelijk alleen maar meer manslutterig gedrag in de hand. De vrouwen maken namelijk geen echte verbinding en de mannen al helemaal niet. Dus het is voor vrouwen nog al verrassend als ze een echte gentleman tegenkomen. Een man die niet alles verklapt. Een man die weet hoe hij vrouwen wil behandelen. Met respect voor hen en zichzelf. Een man die meer voor vrouwen respect heeft dan zichzelf is namelijk zeker niet iets wat vrouwen willen.

Het kost eigenlijk niet heel veel moeite om een vrouw te veroveren. Het kost vaak niet veel meer dan een beetje eerlijkheid (nee, zeker niet alle eerlijkheid in het begin – slecht idee) en het tonen als man dat je echt romantische interesse hebt.

Galant zijn kan je nog steeds helpen

Galant zijn is nog steeds iets wat je kan helpen. Galant zijn is eigenlijk rekening houden met. Nou er is een verschil in galant zijn omdat je het leuk vindt of galant zijn omdat je iets terug verwacht. Ik ben standaard van mezelf een enorme botte boer moet ik zeggen. Dus ik moet er gewoon op letten. Niet heel snel eten, eten met mes en vork. Niet met volle mond praten. Maar je mag bijvoorbeeld ook niet de ander voeren, of van iemands anders vork eten. Natuurlijk mag dat zeker bij jullie – lovebirds dat jullie zijn……al schijnen veel vrouwen het niet leuk te vinden….zal wel….

Galant zijn is in ieder geval niet dood. Zeker niet als je wat ouder wordt. Laat ik bijvoorbeeld een vrouw dronken voeren weergeven. Is dat galant? Nee, hè? Meer galant en zelfs beter werkend dan dronken voeren (en het geeft minder rommel) is haar glas pakken als ze veel drinkt en zeggen “Hee, je hebt nu wel genoeg gedronken. Ik wil dat je me leuk vindt om wie ik ben, en niet om wat daar in jouw glas zit.”

Hoe sterke verklaring is dat? Je zegt eigenlijk; joh ik ben zo awesome, ik heb alcohol helemaal niet nodig om jou in bed te krijgen…..terwijl je ook nog eens galant bent.

 1. de deur openhouden

Een man die de deur openhoudt op de juiste manier voor een vrouw die binnenkomt is al een uitstervend ras. Een man die de deur van de auto openhoudt al helemaal. Toch zijn dat precies de mannen die je als vrouw moet houden. Een man die ervoor zorgt dat jij lekker in de auto zit. Nee, je hoeft niet amechtig voorover hoeft te buigen in je mooie (wellicht iets te strakke) setje om een deur dicht te doen.

Ga er als man niet al te opschepperig over doen. Zet een glimlach op je gezicht en doe het met liefde. Anders doe het maar liever niet. Klootzakken hebben ook vrouwen…no worries. Vrouwen gaan voor, zeggen we niet…als we de deur openhouden. Belachelijk, wat een onzin. Wat je wel kan doen is “Kom binnen” zeggen. Het is een bevel. Ook al zeg je dat bevel op vrolijke toon, het blijft een bevel en daardoor kom je over als een leider. Je hoeft echt niet elke deur open te houden. Daarbij hoef je er ook echt niet met een triomfantelijke blik bij te gaan staan van – kijk mij eens galant zijn. Beschouw het meer als een terloopse handeling.

 1. Jas aannemen, ophouden en aanbieden

Vrouwen vinden het altijd leuk, zeker als je nog even over haar schouder voorover buigt met een vriendelijke glimlach. Ze hoeft die glimlach niet eens te zien. Een zweem van de lucht van je (frisse) adem is al erotisch genoeg. Wel een beetje oefenen van te voren met het jassenkunstje als je dat normaal nooit doet. Het is een trucje om het net handig en ontspannen te doen. Als ze het koud heeft is het daarbij ook handig om jouw jas over haar schouders heen te leggen, of in ieder geval aan te bieden.

3. Haar stoel aanschuiven

“Ga zitten”, het is weer een bevel op vriendelijke behulpzame toon. Daarbij schuif je de stoel onder haar lekkere kontje aan. Ook hier is wat oefening voor nodig. Toch is het iets waarbij een vrouw haar vertrouwen in je stelt. Je zorgt er hiermee voor dat je het vertrouwen eigenlijk afdwingt. Klinkt helemaal niet galant, toch is het gewoon erg handig in het hele versierproces. Daarbij richt elke vrouw zich op het kleine gebaar van een man ten opzichte van een vrouw. Jij laat haar vrouw voelen. Alleen een man kan een vrouw zich op die manier 100 % vrouw laten voelen.

 1. Aan de buitenkant lopen

De meeste mannen weten dit niet eens meer. Je loopt aan de buitenkant of straatkant van de stoep om haar te beschermen tegen auto’s, aanvallers en ander gespuis. De muur heb je namelijk als veilige bescherming opzij. Het is iets wat onmiddellijk allerlei triggers en aantrekkingshendels bij een vrouw overhaalt. Hee, deze man is er om mij te beschermen en wil mij beschermen. Het geef haar een veilig gevoel. Een veilig gevoel is ongeveer het beste gevoel wat je een vrouw als man kan geven. Leg ook maar even je hand op haar buik als een denkbeeldige gevaarlijke auto aankomt. Of wellicht ziet ze het inderdaad eventjes niet. Je bent ook zo aantrekkelijk. Ze kijkt natuurlijk de hele tijd naar jou!

 1. Een kadootje meenemen

Zeker bij een date is een kadootje meenemen ongeveer een zonde geworden, aangezien vrouwen weer zoiets hebben van; “Oh, hij probeert me te kopen.”

kadootjemeenemen

Nou zelf geplukte bloemen of iets superkleins of grappigs van een euro (een leuke sleutelhanger) kan nog steeds. Het moet echt van 0 en generlei waarde zijn, en wel gewoon iets leuks en verrassends. Je kunt erbij zeggen; “Het is maar iets kleins hoor, het deed me alleen wel aan jou denken.”Omdat eigenlijk alleen chodes nog bloemen meebrengen en echte mannen zoals jij dat al helemaal niet meer doen. Nu doe jij het wel, het is iets kleins en zal enorm gewaardeerd worden. Je maakt hier ook gebruik van iets wat reciprociteit heet. Mensen hebben de neiging als ze iets gratis krijgen om iets terug te willen doen. Dus toch…….ja een beetje wel….shoot us maar women….of willen jullie echt helemaal geen kadootjes meer?

 1. Betalen na de date

Het is een heikele vraag – wie moet betalen. Tip, spreek af in het casino. Na 8 bezoeken krijg je een casino-favorites-diamond-01Favorites kaart aangeboden waarbij drankjes tot 5 uur gratis zijn. Na 25 bezoeken krijg je een kaartje (Diamond) waarmee je altijd non-alcoholische drankjes gratis krijgt. Als je ergens anders afspreekt, doe niet al te moeilijk. Wil zij meebetalen, best. Ga ook niet in discussie. Sommige vrouwen willen dat nu 1-maal. Willen ze fifty-fifty ook best. Zeggen ze niks, betaal gewoon. Die 2 x keer thee, kan iedereen wel overleven. Als je echt een gratis of goedkope date wil, klik even op voorafgaande link.

 

Vind je haar onbeschoft en respectloos, of verdenk je haar van spelletjes? Sta gewoon op, zonder te betalen. Doei….Verder als je echt goed wordt, heb je nu met het casino een goede tip om de drankjes gratis te houden.  Zijn ze nieuwsgierig waarom je in het casino afspreekt, zeg gewoon dat je de sfeer erg leuk vindt. Je hoeft niet te gokken om naar het casino te gaan, het is nergens verplicht. Ga ook nooit gokken op je date. Je bent er voor haar. Wil zij gokken, ook best. Verliest zij;  ”Nou dan heb je in ieder geval wel geluk in de liefde”, terwijl je haar diep in haar ogen aankijkt. Wint ze; “Goh, een gelukkige en rijke vrouw daar moet ik bij blijven vanavond…”

 1. Opstaan aan tafel als vrouw opstaat

Ok, je hebt ook dingen dat gaat te ver. Sommige dingen gaan gewoon niet meer op, zijn uitgestorven en daardoor raak je gewoon achter op de agenda. Dit opstaan als een vrouw naar de WC gaat geldt alleen nog in bepaalde kringen waar ze je etiquette leren. Gewoon op een date zal het je alleen maar naar achteren brengen, dus doe gewoon maar niet. Sta nog wel op als je al zit, en jullie zich aan elkaar voorstellen. Gewoon wijzen naar haar stoel met – “ga maar zitten hoor” – vind ik nog steeds onbeschoft. Sta gewoon vriendelijk en hartelijk op en begroet haar alsof je een oude vriend ontmoet.

 1. Je zitplaats aanbieden voor een vrouw

Kijk dat zijn nu de zaken die lekker zoden aan de dijk zetten. Geen vrouw verwacht het meer. Het is ook niet dat je die vrouw waar jij je zitplaats aanbiedt dient te gaan versieren. Nee, je mag ook een oud vrouwtje of oude mannetjes jouw plaats aanbieden. Natuurlijk kun je dat altijd doen, alleen in het speciaal als je een vrouw ziet die jou wel leuk lijkt. Doe of je haar niet ziet, en bied je plaats aan iemand anders – bijvoorbeeld een andere wat meer gebrekkig ter been zijnde vrouw. Daarna daygame (vrouwen versieren overdag) je haar als ze buiten de tram is. Fucking awesome werkt dat? Ja. Hoezo werkt dat? Je hebt duidelijk laten zien dat je een beschermer bent, iemand met een goed hart. Daar komt die stempel “veilig” weer op je voorhoofd. Ze moet je nu echt een enorme engerd qua uiterlijk vinden, wil ze je niet op die ene daad aantrekkelijk vinden. Een plaats aanbieden aan een vrouw kun je dus wel doen, alleen doe het niet aan de vrouw die je leuk vindt. Ja, soms is pick up en vrouwen versieren een beetje raar en niet zo Disney like. Jammer dan, als je jouw kinderen mee naar Disney world neemt en je hoort hun gelach is dit stukje je wel weer vergeven…..

 1. Een vrouw voor laten gaan

Je zorgt dat vrouwen altijd voor gaan, behalve op de trap (vanwege het onder de rokken kunnen kijken ingevoerd). Zij mag achter je aanlopen op de trap. Je kan ook gewoon zeggen “Vang je me wel op als ik val..” Je gaat nog in meer gevallen voor, jij gaat bijvoorbeeld als eerste het restaurant binnen. Daarna houd je de deur voor haar open, en begeleidt haar naar jullie plaats. Als sterke man verken je de zaak zogezegd op gevaren…..en jij bepaalt waar jullie gaan zitten. Niet handig om te zeggen; “Waar zullen we eens gaan zitten?”  Lijkt galant alleen dat is het niet. Dit soort keuzes dien je juist voor de vrouw uit handen te nemen. Jij bepaalt gewoon een goede plaats om te gaan zitten.

 

 1. Spullen voor haar dragen

Draag gewoon die zware spullen voor haar. Vraag het niet zo: “Zal ik die tas voor je dragen?” Nope je zegt; “Geef mij die tas maar, die draag ik wel?” Als ze tegenstribbelt; “Doe nou even normaal. Geef mij gewoon die tas, ik ben er heus wel voorzichtig mee. Ik laat een vrouw echt niet die zware tas dragen als ze me naast me loopt.“ Doe nou even normaal is altijd een sterke bij vrouwen. Vrouwen zijn zo onzeker, ze willen meestal niet abnormaal worden gevonden. Til haar ook maar eens zelf op, en til haar over de plas heen. Maak nog een pirouette samen terwijl je haar in je hand houdt. Zwieren en zwaaien. Woei,.

Laat zien dat je om haar geeft

Het zijn die kleine dingen waardoor jij als man kan laten zien dat je haar ziet en dat je om haar geeft. In Avatar zeggen ze bij de Navi als begroeting I SEE YOU >

Eén van de belangrijkste dingen voor een mens is dat hij gezien wordt, opgemerkt wordt, en dat hij of zij er toe doet. Een man is er instinctief grotendeels op gericht. Net als vrouwen die ook de instincten hebben om voor anderen te zorgen en ze zo te beschermen. Ook zo laten vrouwen weer aan anderen zien dat ze er zijn en dat ze om anderen geven.

Galant kan helpen bij vrouwen versieren

Galant zijn is iets wat ook jou kan helpen bij het versieren van vrouwen. Bij vrouwen versieren lijkt het soms dood. Voor sommige mannen lijkt galant zijn namelijk op jezelf ondergeschikt maken aan haar.

Nee, hoor juist omdat je machtiger en sterker bent dan haar bescherm je haar met deze kleine gebaren. Doe het niet te opvallend. Doe het omdat je het leuk vindt, en maak er niet iets heel bijzonders van. Weet je trouwens wat het meest galante wat je kan bij vrouwen? Nou?

Luisteren, echt luisteren naar haar en echte interesse tonen. Heel veel mannen kunnen echt heel slecht luisteren. Goed luisteren is helemaal niet zo moeilijk. Goed luisteren doe je bijvoorbeeld met vragen WAAROM ze iets doet. Dit in plaats van veel over jezelf vertellen, wat allemaal zo goed aan jou is. Je wilt haar toch overtuigen hoe goed je wel niet bent? Doe dat maar gewoon door naar haar te luisteren.  Wil niet zeggen dat je haar opdrachtjes zonder boeh of bah moet opvolgen. Nee, je blijft ook zeker luisteren naar wat jij wilt. Wellicht dat deze post op ons blog over vrouwen versieren die gaat over waarom we zo slecht luisteren, je ook iets zou kunnen leren.

Ook nu en in de toekomst zullen galante mannen door de juiste vrouwen worden blijven gewaardeerd. Net als dat kopje thee wat bij jou thuis even door die leuke vrouw wordt gezet. Of je T-shirt dat even door haar in haar leuke lingeriesetje wordt gestreken. Het lijkt allemaal enorm denigrerend. Alleen elke man wil daarna niet meer anders….dus wie heeft hier nou de macht….

gentleman

Nou laten we samen zeggen. Vrouwen winnen het met hun vrouwelijkheid en wij winnen het met onze mannelijkheid….en daar is geen speld tussen te krijgen. Behalve wellicht dat het helemaal geen winnen hoeft te zijn. Liefde is namelijk één van de weinige dingen die groter worden als je de eerste prijzen samen deelt.

En natuurlijk kunnen wij mannen zelf ook een kopje thee zetten. Het is gewoon leuk als zij dat voor ons wilt doen. Nu als datingcoach hoop ik dat jij het ook leuk gaat vinden om galant te zijn tegenover vrouwen. Je hebt hier in ieder geval een lijstje van galante acties waarmee je met vrouwen versieren ook weer verder kan komen.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.