The Bachelor is weer vrijgezel

Nou dat is ook snel. The Bachelor Lars Vreugenhil ging – nadat de camera’s in Dubai uitgingen – iets eten met Karin, en zijn daarna nog naar een nachtclub lekker gaan dansen.

In de gesprekken die ze toen voerden bleek snel dat het toch niks kon worden. Ze zaten ook niet als verliefd stel in het vliegtuig terug. Het was meer net als op de heenreis. Op dat moment zeiden ze nog niks over hoe het was afgelopen tussen hen.  Ze hebben nog wel een paar dates in Nederland  gehad. De passie bleef echter weg.

Het verbaast me in ieder geval totaal niet. Straks meer daarover.

Even voor wie het format niet kent, even een beknopte uitleg: Lars Vreugdenhil is een vrijgezel. Hij dacht op een dag: ‘goh, een vriendin naast me op de bank lijkt me enig’. Hij deed een oproep via RTL en uit de reacties zijn 25 bevallige dames gefilterd. Het lijkt deze vrouwen fantastisch om naar Curaçao te vertrekken met 24 andere vrouwen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: Lars veroveren.

Waarom ze dat zo fantastisch lijkt snap ik helemaal. Lekker op vakantie naar Curaçao. Goed.  Vakantie Curaçao met min of meer aantrekkelijke en zeer rijke single? Het wordt alleen maar beter! Maar een vakantie Curaçao met 25 vrouwen die allemaal vechten voor een klein beetje aandacht van de man in kwestie, is typisch wat vrouwen willen.

Allemaal op een rij knipperen met de wimpers in een ordinaire jurk (mooi model, alleen goedkope stof, te veel goedkope glinsterende glazen steentjes) met naveldiep decolleté en de intense wens door te mogen naar de volgende ronde. Allemaal lekker in de aandacht staan. En hoe meer aandacht de man van andere vrouwen krijgt, hoe aantrekkelijker hij lijkt.

De programmamakers (Blue Circle) maken bewust (waarschijnlijk zeer bewust) of onbewust gebruik dat elke man aantrekkelijk wordt gevonden, waar vrouwen om vechten.

Zien vrouwen dus je met andere vrouwen bezig gaan, dan wordt je aantrekkelijker. Doe er nog een vakantie tegen aan, doe er leuke dates tegenaan, en de vrouw voelt aantrekkingskracht. Aantrekkingskracht is geen keuze. Dat kun je gewoon opwekken.

Daardoor is De Bachelor een ontzettend leerzaam en vermakelijk programma.

Larsieboy noemt ze stuk voor stuk ‘bijzondere vrouwen’ met wie hij ‘een klik’ heeft. De gebronsde onderbroekenboer knuffelt ze allemaal even innig en zoent ze allemaal even hartstochtelijk. Ondertussen doen de dames er alles aan in het vizier van de bachelor te komen en halen ze opmerkelijke capriolen uit. Heerlijk om die vrouwen lekker bezig te zien met hun enige game die ze hebben. Uiterlijk game. Verder halen ze nog lekker de andere vrouwen naar beneden. Een fantastische basis voor een reality programma natuurlijk. Hoe meer catfights, hoe hoger de kijkcijfers, en hoe hoger de reclame opbrengsten. Bijvoorbeeld Leila (de nummer 3) toen ze afgewezen was door Lars. “Ik ben a la carte. De andere 2 overgebleven dames zijn het buffet.” Eigenlijk klopt dat voor alle 3. Ze waren allemaal kaviaar. Lekker voor één keer, maar geen dagelijkse kost. Want aan het einde stappen de laatste 3 overgebleven vrouwen (Karin, Mariëlle en Leila) graag met Lars in de bedstede om hem seksueel over te halen om voor hen te kiezen.

Nog een methode om snel tot seks te komen. Jaloers maken. Een vrouw gaat dan graag met je naar bed. Heeft vast iets met aandacht van andere vrouwen te maken.

Oh, wat heeft die Lars het goed gehad.

Dus is het een leuk en leerzaam programma. Alleen mensen worden opgezet om aantrekkingskracht te voelen.

Nou denk je? Ik ga niet op reis naar….heb geen 25 vrouwen die om me vechten (gelukkig maar), en…en….

Natuurlijk, alleen je ziet wel dat aantrekkingskracht bij vrouwen gewoon op te wekken is.

Want nadat de camera’s stoppen blijken Lars en Karin, niets en dan ook niets gemeen te hebben.

Toch was Karin tijdens het programma helemaal verliefd op Lars. Hoe kan dat?

Door aantrekkingskracht op te wekken. Bij Lars door mooi opgemaakte verliefde vrouwen (zijn allemaal heel aardig) in een weinig verhullende jurk voor te zetten weg van alle beslommering.

En voor de vrouwen hebben we het al besproken.

Aantrekkingskracht valt dus op te wekken.

Wij Meesterversierders hebben dezelfde en nog meer technieken ter beschikking om hetzelfde te laten gebeuren. Hoef jij je echt niet in te schrijven voor dit programma.

En weet je,  het werkt zelfs nog sterker bij vrouwen die je wel leuk vinden, en die jij ook leuk vindt!

Ga ook eens leren aantrekkingskracht op te wekken. Tenminste als je wat meer vrouwen in je leven wil. Dating Doctors @ your service.

En wil je meer versiertips voor mannen  ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.