Internetdating, vrouwen versieren op internet

Internetdating, vrouwen versieren op internet

Natuurlijk zijn er ook mannen die niet onze internetdating cursus  gevolgd hebben. Mannen waarvan misbruik gemaakt wordt. Op internetdatingsites als Relatieplanet en Lexa staan ook fake profielen. Niet alleen fake qua leeftijd en gewicht (een foto van 10 jaar geleden is zo neergezet). Nee, ook qua persoon. De hele persoon bestaat alleen maar om jou geld uit de zak te kloppen! De foto is vaak van een of ander fotomodel, die niet eens weet dat haar foto gebruikt wordt. Hoe kan je ervoor zorgen dat je je tijd niet verspilt aan meisjes met valse bedoelingen en ook een  gelukkig man kan worden? Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: Hoe herken je een vrouw die niet in jou, maar in jou geld geïnteresseerd is als je ze enkel via het internet of brieven kent? Hoe weet je of het meisje dat zegt verliefd op jou te zijn al geen vriend heeft? Ze zal het niet uit zichzelf vertellen dat ze een bedriegster is, dus moet je het zelf slim aanpakken. En dan heb je ook nog een aantal moeilijke vrouwen erbij.  En dan datingsites die eigenlijk allemaal of veel nep profielen hebben. Al heb je daar wel weer sites voor. Zoals online Dating reviews ,  om de oplichters datingsites eruit te halen.

Hoe een meisje met slechte bedoelingen herkennen?

Volg deze goede raad en vergroot drastisch je kansen dat je een oprecht in jou geïnteresseerde en eerlijke vrouw vindt.

Tip 1: Vraag handgeschreven brieven

Of je nu zoekt via een dating agency of een datingsite, zorg dat je regelmatig met de hand geschreven brieven vastkrijgt. Laat de persoon of agentschap in kwestie meteen vallen als men dit weigert. Als je werkelijk geïnteresseerd is in jou kan ze toch wel de moeite doen om eens langs de post te lopen, niet? Het hoeft niet veel te zijn, een klein kaartje is al genoeg. Bekijk het handschrift: Is het altijd hetzelfde handschrift? Ziet het er uit als een vrouwengeschrift? Komt wat er in de brieven staat overeen met wat er in de mails wordt geschreven?

Tip 2: Vraag meer contactgegevens van het meisje

Vraag naar een telefoonnummer, een fysiek adres. Iemand die het serieus meent zal graag de communicatie vergemakkelijken. Wat kan men er dan tegen hebben dat je zelf belt? Spreek een tijdstip af dat je haar belt. Vraag hoe het gaat met haar familie, vertelt ze hier dezelfde dingen als de andere keren dat je belde, als in haar brieven? Vraagt zij naar gebeurtenissen in jou leven lijkt ze geïnteresseerd of zegt ze enkel dat ze je graag ziet en – en in het geval van buitenlandse meisjes –  zo snel mogelijk naar hier wil komen?

Tip 3: Stuur haar een klein cadeautje

Dit hoeft niet veel te kosten en de investering is zeker de moeite waard, want het is een erg goede manier om te weten of je te doen hebt met een mogelijk lief of een bende oplichters. Stuur haar een kettinkje en vraag haar om een foto terug te sturen waarop ze dit draagt.

Tip 4: Zijn de mails algemeen?

Als je altijd e-mails krijgt die heel algemeen zijn en nooit refereren naar iets wat jij schrijft, dan heb je niet te doen met ware liefde. Als ze in haar brieven snel begint te spreken over ‘wij’, liefde, trouwen, verhuizen dan heb je ook niet te doen met een echte vrouw. Zo snel gaat het allemaal niet,  zelfs niet op internet!

Tip 5: Vraag dikwijls hetzelfde

Stel vaak dezelfde vragen en kijk of men hetzelfde antwoord in e-mails, aan de telefoon en handgeschreven brieven. Met deze tips hoop ik dat je de ware liefde vindt in Nederland of waar dan ook ter wereld. Ik ben ervan overtuigd dat je met deze tips meer kans hierop maakt. Breng ze in de praktijk en trek snel je conclusies als je iets verdacht vindt. Laat het bewuste datingbureau of datingwebsite vallen en move on! Laat je niet ontmoedigen! Kijk ook altijd even in ons boek over internetdating. En wil je meer versiertips voor mannen  ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Hai Floortje,

Ja, joh blijf lekker jezelf. Op het moment dat ik iemand voor me neus krijg die bijv. 26 jaar oud is en nog nooit gezoend heeft. Wellicht is het dan toch handig om iets anders te gaan doen?

SmoothDoc says:

Graag gedaan Romaneski

Mooie vrouwen versieren says:

Don’t fuck with this blog “Hoe versier ik een vrouw”

Even op de link drukken voor geïnteresseerden…..

Toegevoegd bij mijn favorieten! Hier leer je pas echt hoe je een vrouw moet versieren!