Vrouwen kussen – zoenen – versieren – neuken met Nieuwjaar!

Vrouwen versieren en kussen op Nieuwjaar!

Als een man met een open relatie ten opzichte van alle leuke, intelligente, en sexy vrouwen zou je echt uit moeten kijken naar het Nieuwjaar!

En omdat het al bijna Nieuwjaar is, ga ik jullie wat leuke kisscloses vertellen.

Want Nieuwjaar is handig en leuk – hoezo dan?

Nou:

1. Iedereen heeft zin om te feesten
2. Bijna iedereen heeft wel een beetje alcohol gedronken (Champagne showers!)
3. In vino veritas
4. Vrouwen hebben hun best gedaan op hun uiterlijk
5. Vrijgezelle vrouwen zijn meer bezorgd over het krijgen van een kus met Nieuwjaar dan dat jij je
überhaupt kan voorstellen.
6. Slet factor defensie is uitgeschakeld. Vrouwen willen graag dat hun Nieuwjaar begint met een flinke
Kedeng, kedeng!

Wist je dat?

Meer dan 1/3 van de vrouwen vindt een kus op 31 december 24:00 uur belangrijker dan hun gewicht, een leuk iemand ontmoeten, of het eten van chocolade. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat het wel minder belangrijk was dan hun haar. Toch is het nog erg verbazingwekkend, aangezien in een ander onderzoek vrouwen chocolade nog lekkerder vonden dan seks. En ja, nu komen we ergens. Denk nu eens na…..Begrijp je het al? Dus blijkbaar is die Nieuwjaarskus best wel een beetje heel erg belangrijk voor vrouwen.

DUSSSSSSS! SSSSSMAK.
De vrouwen die alleen op stapperdestap zijn, zijn uit op een flink kusje!

En dus hier wat tips voor Nieuwjaar….

De beste optie is naar een feestshop of carnavals shop te wandelen, en iets compleet geks, waanzinnig of totaal mallotig te kopen. Je bent er om te feesten. LAAT HET ZIEN!

Ik bedoel een grote disco pruik, Elvis, nep borst haar, 1 van de 300 krijgers van Sparta, als Austin Powers – het maakt niet uit. Het is de bedoeling dat je flink uit je dak gaat.

Iedereen zal goed geluimd zijn. Zeg “Hallo” tegen zowel de mannen als de vrouwen. Niemand is te goed voor jou op Nieuwjaar (eigenlijk elke andere dag ook niet). Kans om een lullige afwijzing te krijgen, is echt super laag. Als je ooit last had of hebt gehad van A.A. …peacocking @ Nieuwjaar is de oplossing. Mensen gaan nu jou benaderen. Ze zijn in een goede stemming, en jouw uiterlijk voldoet perfect aan hun golflengte. Zeg maar, gratis drinken komt jouw kant op. Altijd fijn.

En wees er maar zeker van dat vrouwen jou gaan benaderen. Als niet, dan ben je niet uit je dak gegaan qua kleding. En wees er ook zeker van dat de vrouwen die je benaderen:

1. willen met jou naar bed
2. hebben een vriendin die met jou naar bed willen
3. willen allebei met je naar bed (inderdaad 3 is de sleutel)

En hallo, NIEUWSFLITS je bent met NIEUWJAAR een slet. Je bent niet bezig een vriendin te zoeken. Je bent bezig om elkaar een leuke tijd te bezorgen. Nieuwjaar is Alles of Niets nacht.

En grappig genoeg….hoe slettiger en minder denkend aan de toekomst, hoe vaker er een relatie uitkomt.

Ja, je kan gewoon een relatie krijgen met een vrouw waar je de 1e nacht al mee naar bed bent gegaan. Zoals ik al heb gezegd – slet factor gaat met Nieuwjaar een extra blokje om of zo…ze krijgt gratis toegang tot het Sletten Eftelingen Sprookjesbos zonder enig vervelend oordeel van haar omgeving….waarom? Omdat het NIEUWJAAR IS. Haar schild wordt als het ware weggeblazen door alle VUURWERK!

En jij blaast gewoon nog eventjes verder met jouw sexy houding, Yeah Baby! Je praat met elke vrouw die jij aantrekkelijk vindt, en ook nog met een paar die je niet aantrekkelijk vindt. Je bent de meest sociale persoon ooit deze avond en Nacht!

Hoe gaan we nu kussen SmoothDoc?

Nou je hoeft in ieder geval niet te wachten tot het Nieuwjaar is. Je hoeft ook niet meer niks meer te doen na Nieuwjaar.

Even een paar veel voorkomende depressieve Nieuwjaarsnachten voor een vrijgezelle man.

1. je familie verwacht je toch wel thuis, je eet veel te veel, je drinkt veel te veel, je kijkt naar het vuurwerk, je voelt je toch wel moe, en gaat naar bed. Als je toch nog uit gaat, ga je naar het plaatselijke café (drank en zo) waar jij jezelf totaal bekeken voelt, en het voelt alsof je aan je eigen bekende rol dient te voldoen. Resultaat qua vrouwen versieren, laat staan vrouwen in jouw bed = 0

2. Je bent met vrienden, vrienden die allemaal champagne hebben meegenomen, heel gezellig allemaal, je zuipt weer veel te veel, en je eindigt misschien wel kotsend ergens. Laten we hopen dat je een taxi of de 1e trein terugneemt. Je vond het wel leuk, heel gezellig, echte kameraden voor het leven allemaal, alleen het resultaat qua vrouwen versieren was weer 0

3. je gaat wel uit voor het Nieuwjaar, je hebt niet te veel gedronken, de tent is leeg, je voelt je een beetje ongemakkelijk, en je hebt eigenlijk geen plan of een goed idee wat te doen. Resultaat qua vrouwen versieren is weer 0. En daar komt nog spijt bij ook, een echt excuus had je niet. Je voelt jezelf misschien wel een sukkel, en je denkt vertwijfeld – komt het ooit nog goed….?

Nu we gaan wat anders doen

1. als je familie verwacht dat je thuis blijft, blijf dan niet lang. Drink niet te veel, en eet je niet helemaal tonnetje rond aan oliebollen. Denk sla en vis of zo.
2. Als je met vrienden bent, bied aan om als Bob op te treden. Ze zullen je dankbaar zijn, en je niet onder druk zetten om flink te drinken. Jij weet zelf het beste hoe zwak je bent met te veel drank op.
3. dat ga ik je uitleggen

Nu de sleutel bij mannen is planning en voorbereiding. Daar zijn we van nature goed in. Denk even aan vorig jaar. Weet je wat je fout deed? Ok, maak een plan om het anders te doen. Schrijf het op. Soms is het alleen al de situatie waarin jij jezelf brengt – of misschien wel laat brengen. Hoe leuk jouw lieve tante ook is, zoek haar dan volgend weekend nog maar eens op.

Lees wat je opgeschreven hebt goed door.

Neem tevens wat ik voor je geschreven hebt even goed door, en gaan met die banaan!

Even wat voorbeelden:

1. Net voor middernacht

Je hebt nog niemand gevonden. Het is 2 minuten voor middernacht. Je raakt lichtelijk in paniek. En de vrouwen om je heen denken er zelf al aan, om dan maar hun vriendinnen op de mond te gaan zoenen.

Nu hef je glimlachend je glas in een toostende beweging naar de 1e willekeurige aantrekkelijke vrouw in de buurt. Als ze niet glimlacht, draai je om, en hef het glas naar de volgende. Als ze wel glimlacht, loop je naar haar toe, ga dicht naast haar staan, en stel je een beetje schuin voor.

“Hai, ik ben “JOUW NAAM” wat zou je ervan denken als we elkaar in de komende 60 seconden, heel, HEEL, HEEL goed leren kennen?

Dit zeg je – belachelijk hard – duidelijk articulerend – met een hele vriendelijke sexy grijns op je gezicht (die krijg je als je zonder schaamte denkt aan wat je allemaal met haar wilt gaan doen over 2 uurtjes – wees niet bezorgd niemand kan jouw gedachten lezen…..).

Je pakt haar beide wangen nu stevig vast met je rechter – en linkerhand, en plant een flinke zoen recht op haar mond. Even tegenstribbelen niet bang zijn (elke vrouw zegt standaard 1 keer Nee, met Nieuwjaar is het wel minder, maar toch), planten die hap! Het begint nu bijna al als Niksjaar, het is bijna Nieuwjaar, en je wilt juist dat 2012 JOUW jaar gaat worden. Dus dit is Captain Caveman (nb. Mijn favoriete tekenfilmserie in vroeger tijden) tijd.

Alternatief (ervoor, erna, tijdens Wat jij wil!)

Sexy Jij: “ Hallo, mijn naam is “jouw naam” wat is de jouwe?” Weet je, je ziet er sexy uit in die jurk (broek, ketting wat dan ook), Ik ben zelf erg charmant. Het is duidelijk dat we al wat gemeen hebben. We zijn duidelijk voorbestemd voor elkaar. Laten we dus eens kijken of er enige waarheid zit in dat gekke gerucht wat ik laatst hoorde.”

Of voor mijn part “Wat ik in mijn horoscoop gelezen heb.”

Want:

Het is niet totaal belangrijk wat u doet, als u het maar doet.

Ghandi

“Welk gerucht is dat dan?” zegt zij

“Het gerucht dat wij samen de meest sexy kus ooit gaan hebben op dit Nieuwjaarsfeestje” En Kus haar!

2. So you think you can kiss – auditie! (X-Factor of Idols of The Voice ook goed)

Dit is nog al een simpele. Je bent sociaal en je bent de hele tijd bezig om vrouwen te ontmoeten. Op een gegeven moment kom je dan vanzelf in gesprek met een vrouw.

Langer dan 2 minuten gesprek, dan vindt ze je gegarandeerd aantrekkelijk. Nu gaan we AKTIE ondernemen. Het gaat niet om voorzichtig, het gaat om de dood of de gladiolen zeg maar!

“Zo, wat voor leuke man heb jij vanavond meegebracht?”

Zegt ze “Niemand”

“Wie ga je dan zoenen om middernacht?”

Als ze zegt, “Niemand”. Zeg je; Ik heb ook nog niemand gevonden, en toevallig ben ik castingdirector voor So you think you can kiss. Kom hier, laten we al vast wat oefenen.”

Dit zeg je natuurlijk met de bekende sexy grijns. En om het wat verder minder ‘heavy’ te maken…”Ik wil dat jij ook de beste zoen vindt…dus als het niet bevalt ben je vrij om iemand anders te zoeken”(of de stoel om te draaien, als je De Voice nadoet).”

Bijna hetzelfde gesprek kun je natuurlijk na middernacht ook gebruiken.

“En wie heb jij gezoend om middernacht?”

“Niemand?” (en ze kijkt daarbij heel zielig)

Sla gelijk troostend je armen om haar heen. “Nou zeg, kun je zo slecht zoenen dan?”

“Nee, ik kan heel goed zoenen, al zeg ik het zelf”

Ja, moet ik nou wat meer zeggen? Ok, BEET.

Hoe nu weg te gaan en er een F-close van te maken

Nou echt moeilijk is het niet. Toch wat tips

· Vraag of dit jaar avontuurlijk genoeg voor haar was.

· Vraag haar of ze dit jaar nog iets had willen doen, echter nog niet heeft gedaan

· Vraag haar speels en plagend of ze wel genoeg seks gehad heeft dit jaar .

· Vertel haar dat ze nu niet gelijk moet denken dat je met haar het bed in duikt.

Zo makkelijk ben je niet. Als jij dit het eerste zegt, kan zij het namelijk niet meer zeggen. Nu zeg iets van “Laten we dit feestje bij mij thuis voortzetten”

Als ze iets zegt van “Nou ik ga nou niet zomaar met mannen naar huis”

“Regels zijn er om gebroken te worden.”
“Nou deze regel van mij niet”
“Ja, juist ja die regel juist ook”
“En waarom moet ik die regel dan voor jou breken dan”
“Omdat ik niet zoals elke man een reden gaat zitten uitvinden voor jou, en gewoon een taxi voor ons allebei bestel. We willen allebei hetzelfde, meisje. Gewoon een leuke nacht. Maak je geen zorgen”

Doe je duim en wijsvinger om haar pols en sleep haar die tent uit. Zij wil wat jij wil.

Heb wel van te voren iets tegen haar vriendinnen gezegd, en iets van toestemming gevraagd.

Bijv: “We vinden elkaar leuk, vinden jullie het goed als ik haar even meeneem? Ik breng haar weer veilig terug”

En even is zo relatief. Tijd is relatief. (diepzinnig ben ik hè? ;-)).

En lees dit goed – het is maar 1-maal per Nieuwjaar. Je escaleert niet omdat je haar nu zo aardig vindt. Je escaleert niet omdat je nu 1-maal geen misbruik wil maken van dronken vrouwen. Je escaleert tot op dit moment niet genoeg omdat je z’on kleinzielig EGO hebt.Ja, je doet het allemaal voor haar. Dat is wat jij jezelf alleen maar vertelt. “Oh, ik wil niet dat ze zich opgelaten voelt door mij!” Zij wil dat jij haar kust. Ze denkt niet dat je z’on aardige jongen bent omdat je haar niet kust. Ze denkt precies het TEGENOVERGESTELDE!

Ik heb je het al verteld aan het begin van deze nieuwsbrief. Ja, je doet het niet voor haar, je doet het allemaal om je eigen klunzige ego intact te houden.

Tijdens Nieuwjaar zijn jij en die leuke vrouw juist allebei lekker in de juiste stemming:

Jullie zij er om te feesten (WAAR is het feestje, HIER is het feestje), jullie zien er goed uit, je bent allebei een beetje dronken, en je hebt allebei zoiets van “Fuck it, wat maakt het uit, het is Nieuwjaar!”.

Nieuwjaarsnacht is die ene nacht dat het jouw nacht gaat zijn…ga op tijd weg en wees de meest sociale persoon die jij ooit in de spiegel hebt gezien…En vergeet niet voor de vroege kus te gaan. It’s audition time baby!

Nu gaat het je goed af, dan is het handig om bijvoorbeeld gelijk een workshop vrouwen versieren te nemen bij de Dating Doctors. Zet je goede gedrag gelijk voort! En een nacht is maar 1 nacht. Er is nog zoveel meer beste man.

En als het niet goed gaat, denk dan dat je ook niet heel veel tijd meer hebt om een ticket voor de Real Man Conference met Steve Piccus en Hypnotica voor 2 HELE DAGEN

(zaterdag 21 en zondag 22 april 2012) te kopen voor de speciale prijs. Per 1 januari 24:00 uur wordt de prijs namelijk 120 euro duurder.

Bij dit soort meneren heb je vaak maar 1 keer de kans om ze te gaan zien. Het is nou niet dat ze elk jaar bij mij voor de deur staan. Integendeel. En jij krijgt de kans omdat te doen voor minder dan $ 500.-. De prijs in Amerika is normaal gezien minstens $ 1.000.-!

Een teken aan de wand is dat ik aardig wat internationale en nationale coaches herken in de mensen die al tickets gekocht hebben. Coaches die ik allemaal respecteer en aan de top staan in hun land. Ze hebben blijkbaar door dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Steve Piccus en Hypnotica voor 2 volle dagen achter elkaar in Amsterdam. What?

Coach 1
Ok Pim, cool bro. You got Steve P? WTF Really? Book a place for me for Steve P please.

Coach 2

Hey Pim

Thans man-Great content
Lot to transalte but worthwhile :)

Happy new year for you and your family

i am happy to help with translating- but do you think you could hook me up
for my help for a douple induction by steve and hypnotica.

i heard so many good things about it :)

Coach 3

Also, i would love to be there for steve and eric. Could you reserve place for me please? I will transfer money via PayPal if it’s ok for you.

Coach 4

Hai Pim,

Ik wil graag meehelpen. Ik zou 8 tot 10 mensen kunnen meebrengen van de mensen die aan mijn programma meedoen.

Coach 5.

Hey Pim, alles goed? Awesome dat je het voor elkaar gekregen hebt Eric en Steve hierheen te halen man. Thumbs up.

Dus mocht je niet bekend zijn met het werk van Steve en Eric en ken je mij, of heb je een eerder evenement van mij bezocht, dan weet je in ieder geval dat ik je nu zeg dat het gewoon enorm gaaf en goed gaat worden. Dit is wat mij betreft de absolute topper ooit van wat ik ooit heb georganiseerd. Steve Piccus en Hypnotica bij elkaar?

Ik geloof het zelf al bijna niet. Toch is het zo, en jij kan er de 2 volle dagen bij zijn……..kun jij je al vast verheugen op iets in het nieuwe jaar!

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen – dat kan je hier doen.

Prettige jaarwisseling,

Pim

En wil je meer versiertips voor mannen ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.