Wanneer moet je die mooie vrouwen zoenen?

Tips om te zoenen

Cher, zong het al. It’s in his kiss.  That’s where it is. Oh, yeah.

Op 1 of andere manier hechten vrouwen veel belang aan zoenen. Sommige mannen kunnen niet goed zoenen of kussen.

Volgens vrouwelijke overlevering  zouden dit de ‘verkeerde’ mannen zijn. De mannen die ook een heleboel andere dingen niet kunnen (lees:  goede seks) . Nou is een goede zoen natuurlijk niet verkeerd. En we hebben allemaal wel een keer ‘de op hol geslagen helikopter’ gehad.  En tot nu vindt iedereen die ‘helikopterzoen’ niet leuk. Toch heeft iedereen deze ‘helikopterzoen’ ook meegemaakt.  En luister – ook zonder ‘helikopter zoen’ doet nog 95 % van de mensen het fout volgens mij. Van veel mannen hoor ik ook, ‘na het zoenen heb ik nooit meer wat gehoord’. Terwijl ze toch best nog wel wat van haar hadden willen horen.

Dus ja, het is wel handig om je over je zoenen en je kusjes een beetje bezorgd te maken. Het is best wel een beetje belangrijk. Of je haar nu alleen maar wilt neuken, of er een relatie mee wilt hebben….je gaat een keer zoenen. Wat zijn dus mijn zoentips

 

De beste tips om te zoenen in 8 stappen

zoenen1

  1. Er is geen perfect moment, er is wel een fout moment. Als zij bezig is met een verhaal over haar overleden moeder, of een ander emotioneel verhaal. Nee, dan niet. Voor de rest is het SSTTTT. HOU JE KOP EENS, en KUS HAAR. Hoe? Zoentip 2
  2. Als het even kan wees samen alleen. Als ze staat met haar vriendinnen dan is het wat moeilijker. Echter haar alleen al omdraaien met haar hoofd naar jou toe (zodat zij haar vriendinnen niet kan zien), zal al betere resultaten opleveren. Het is ook helemaal niet erg om te zeggen “laten we even daar gaan staan” of zelfs “Joh, laten we hier even vertrekken” en leidt haar de deur uit. Of het bekende “Ik heb zin om je te zoenen, houd je van privacy” (iedereen houdt van privacy – dus ze zegt  “Ja”) en neem haar mee
  3. Vraag het niet of ze wilt zoenen. Mystery’s kissing’s Gambit gaat ongeveer zo. Hij zegt; “Wil je me zoenen”. Ja=ja, Misschien = ook ja en Nee = nog niet. Dat is ook het enige goede eraan. Dat klopt wat mij betreft. Als ze zegt “Nee” kun je dan nog altijd zeggen  “Oh, ik zei ook niet dat je dat mocht doen, het leek of je me wilde zoenen vandaar”.  Ondanks dat veel vrouwen en je moeder wellicht anders zeiden, vrouwen houden er helemaal niet van dat mannen om hun toestemming vragen. Ze willen graag dat over hen de leiding genomen wordt. Dat laat ze vrouw voelen, en daarbij hebben ze de verantwoordelijkheid niet meer. Dat laat ze dan geen slet voelen. Een vrouw wil zich geen slet voelen. Dat kun je vergelijken  alsof jij je geen homo wilt voelen.
  4. Ja, ook maar eens een open deur intrappen. Ruik lekker. In principe een beetje kauwgom kopen is altijd aan te raden. Heb je echt last van, dan is dat een bacterie probleem. Koop waterstofperoxide , verdun het 10 keer, en spoel jezelf ermee. Spoelen dus hè, niet inslikken.
  5. Ik snap best dat ze een beetje terughoudend lijkt, en jij denkt dat het relatiemateriaal is, en je wilt het een beetje rustig aan doen, en haar niet afschrikken enz. Dat zijn allemaal smoesjes. En jij bent voor haar aan het denken. Wellicht wil ze je wel zoenen. Doe je hoofd een beetje naar voren. Kijk eens naar haar linkeroog, en rechteroog, en naar haar mond. Dat noemen ze wel driehoekig staren. Houd je bek dicht, kan tegen de spanning. De spanning kunnen opbouwen is iets wat belangrijk is. Alleen maar grapjes zitten maken is dodelijk voor de spanning. En zij mag ook praten hoor. Liefst praat ze veel meer dan jou. Stel maar leuke vragen in die richting. “Wat was jouw beste zoen aller tijden” Breng haar maar op gedachten. Leid haar. Capiche, Mr. Kiss?
  6. En als je toch bezig bent te stoppen met haar te vermaken. Stop ook even met te proberen op haar indruk te maken. Eigenlijk heb ik gemerkt dat de meeste Nederlandse vrouwen redelijk saai zijn. Jij denkt allemaal dat je een soort superman dient te zijn. Nee, hoor gewoon redelijk normaal, dat vinden ze al heel wat. Ook al denk jij dat de dame voor je heel speciaal is. Grote kans is dat ze een gewone boerenlul zoals jij zoekt.
  7. Ook al ben je nog vrij onervaren, ook al heb je nog niet iemand gezoend, je moet ergens beginnen. Begin dan maar nu. Hou je kop, en kus haar. Hoe? Kus- en zoentip  8
  8. Houd je lippen los, als blublbloebloeblab. 95 % van de mensen kust met gespannen lippen. Het is ook een spannende bezigheid, niet waar? Jij doet dat niet. En je doet het heel langzaam, sensueel. Je doet je ogen dicht, en laat jezelf gaan. Je speelt een beetje met jouw tong, om haar tong. En ja, dat vindt zij het ook heeeeeel, heeeeeeeeeeeeeeeeel lekker. Ligt zij nu onder, en jij boven, en je hebt losse lippen? Dan krijg je flink wat speekselopbouw. Stop even, slik even, en ga weer lekker door.

En  ik begrijp dat je nerveus bent. Je bent nerveus en ongemakkelijk. En het voelt niet fijn. Zou zij dat ook voelen, en je bent ondertussen maar half aan het luisteren naar haar, En je bent ook maar erg weinig aan het opletten op je eigen woorden. Je bent meer aan het denken over haar sexy mondje, die lekkere lippen. Heel goed, niks mis mee.

Ok, je bent er niet gewend aan dat je zo snel met een vrouw zoent. Echter het feit dat ze een date met je heeft afgesproken en wellicht al 3 tot 4 uur naar je zit te luisteren is bijvoorbeeld al een aanwijzing. Het is ongeveer 1 groot NEON BORD waarop staat “KUS MIJ”

En waarom doet ze dan zo moeilijk, waarom zit ze dan zo ver? Ik kan haar zo toch onmogelijk kussen?  Ok, zoen- en kustip 9 maar.

  1. Als je ergens binnenkomt, zet haar neer op de plaats waar je haar wilt “Ga zitten” en bied galant een stoel aan. En ga naast haar zitten. Kan je niet naast haar zitten? Jij kiest toch waar jullie heen gaan? Jij kiest toch waar jullie gaan zitten? Eikel, hoe kan het dan dat je niet naast haar zit!
  2. Haal diep adem, en leun naar voren, en kijk wat ze doet. Als ze heel erg naar achteren buigt, dan is dat wellicht een teken. “Waarom buig je naar achteren?” is dan de vraag. Als ze gewoon blijft zitten, dan voelt ze zich comfortabel met jou. KUS HAAR!

Stel in het geval ze niet wil kussen?

Denk dan gewoon “Nog niet” en verander de situatie.

Ga aan de andere kant van haar zitten, ga weg naar een andere tent, ga wat anders doen samen,  en probeer het later nog een keer. Als ze bij je blijft, dan vindt ze het goed.

Komt ze toevallig iemand tegen, krijgt ze toevallig een SMS, herinnert ze plotseling iets, of zegt “Goh, ik moet morgen vroeg op”. Dan heb je het verkloot.

En het meest verkloten mensen het door de vrouw de hele tijd niet te zoenen. Hoe zou je nu kunnen weten of je haar zeker kan  zoenen? En dit is echt de laatste bonus tip om haar – die mooie vrouw  voor jou – hartstochtelijk te zoenen en te kussen.

11. Pak haar hand, en streel haar hand heel sierlijk en zachtjes. Eigenlijk net zodat je de fijne haartjes van haar hand streelt. Als ze haar hand niet terugtrekt.

Zoenen.

 

Wil je meer weten over vrouwen versieren. En zoek je naar de beste tips om die vrouw te versieren.

Lees dan onze boeken vol met versiertips over vrouwen versieren.

En kijk ook even deze blogs over over hoe je vrouwen moet zoenen.

https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-zoenen/

https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-kussen-zoenen-versieren-neuken-met-nieuwjaar/

https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-aanraken-escaleren-of-kino-toepassen/

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.