Vrouwen versieren door te leiden

Man die vrouw leidt

Hoe Begin Je Vrouwen Te leiden

En Wat Is De Makkelijkste Manier

Om Te Beginnen?

Een van de eerste dingen die je leert bij het leren van vrouwen versieren is dat je vrouwen versiert door te leiden. Een van de meest eenvoudige dingen om vrouwen als man te gaan leiden is door wat te gaan spelen met de afstand tussen jou en de vrouw(en) van je keuze die je wilt versieren. Nu aangezien het 1 van de meest eenvoudige dingen is, is het ook iets waar je het beste mee kan beginnen. Goed, de afstand dus.

Hoezo afstand?

Daarbij bedoelen we inderdaad de fysieke afstand, de lucht, die zich tussen jou en een vrouw bevindt wanneer je met haar in gesprek bent. Als je onmiddellijk te dicht op een vrouw staat, zorg je voor twee dingen. Ten eerste zal ze zich ongemakkelijk voelen. Ten tweede laat je te duidelijk je interesse en intenties blijken.

Stel, je staat te dicht op een vrouw. Zij doet een stapje terug. Jij op jouw beurt overbrugt de afstand weer. Zie je wat je aan het doen bent? Je bent haar in feite achterna aan het lopen. Hieruit laat je al je afhankelijkheid blijken. Zij weet nu dat ze de touwtjes in handen heeft. Telkens als zij een stapje terug doet, zet jij er een voorwaarts. Ze heeft je in haar macht!

Vrouw die man leidt

Vrouwen willen dat jij ze domineert

Vrouwen willen juist dat de man de touwtjes in handen heeft. Dat is niet seksistisch, dat is evolutionair zo bepaald. Heb jij al eens een zoogdiervrouwtje op een dominante manier een mannetje zien versieren? Juist. Vrouwen verwachten dat de man de dominante positie inneemt. Daardoor voelen ze zich juist optimaal als vrouw bejegend. Als jij die macht uit handen geeft aan een vrouw, is ze in feite beledigd. 

Vrouwen testen mannen automatisch

Wat vrouwen in een gesprek met een man doen, is zijn dominante positie proberen over te nemen. Veelal onbewust en automatisch. Niet omdat ze zo graag de dominante rol willen hebben, maar bij wijze van test. Ze testen als het ware of de man overheersend en sterk genoeg is. Veel mannen zakken jammerlijk voor deze test.

Wat doe je nu precies?

Als een gesprek met een vrouw lekker loopt, moet je eens een stapje terug doen in plaats van vooruit. Let op haar. Schuifelt ze voorzichtig naar jou toe? Dan is ze zeker geïnteresseerd in je! Blijft ze staan? Dan kun je bij wijze van truc nog iets zeggen wat zij amper kan verstaan. Als ze daarop naar jou toe beweegt om zich verstaanbaar te maken, is de truc geslaagd!

beetjeafstandomvrouwteversieren
Een onbewuste test van vrouwen om je gehoorzaamheid te testen, is de volgende. Als zij je niet verstaat, draait ze haar oor naar jou toe. Jij buigt voorover en herhaalt wat je zei. Zie je wat er zojuist gebeurd is? Hetzelfde geldt voor wanneer jij haar niet hebt verstaan. Buig niet voorover, maar draai je hoofd weg en je oor naar haar toe. Zorg ervoor dat zij naar jou toe beweegt! Nu heb jij de touwtjes in handen. Dit soort subtiele dingen bepaalt of jij op het einde van de avond haar telefoonnummer of een afspraakje met haar scoort. Of misschien wel met haar mee naar huis mag …

Leiden = vrouwen versieren

Een vrouw vangt onbewust allemaal signalen op of jij wel of niet geschikt bent als partner. Sommige vrouwen echter testen je volgzaamheid ook bewust. Door midden in een gesprek bijvoorbeeld aan de bar te gaan staan, om met vriendinnen of een andere man te kletsen. Trap hier niet in! Loop haar NOOIT achterna! In plaats daarvan ga je zelf met je vrienden (of een vriendin van haar) kletsen. Als ze geïnteresseerd is in je, komt ze wel terug.Om te kijken of jij dominant of bent in een gesprek met een vrouw, moeten we je eigenlijk ‘bespieden’. Je kunt niet met een vrouw in gesprek zijn en tegelijkertijd jezelf observeren en je eigen gedrag evalueren.

Een perfect moment om jou te observeren is het praktijkgedeelte van onze workshop vrouwen versieren, waarin we de straat op gaan om vrouwen aan te spreken! Maar niet voordat we uitgebreid zijn ingegaan op de theorie van het vrouwen versieren. Ben jij louter geïnteresseerd in de theorie van het vrouwen versieren en niet in de praktijk? Kijk dan eens naar onze boeken en dvd’s over vrouwen versieren 

Verder wil ik graag weten of het je gelukt is, en wat voor manieren jij nog hebt om vrouwen te leiden? Laat een reactie achter op dit blog en je krijgt altijd antwoord.

Groet,

Pim aka SmoothDoc

Dating Doctors

You can leave a response, or trackback from your own site.