Afstandelijk met vrouwen flirten

Wist je dat er een klein gebied in onze hersenen is dat onze behoeften en verlangens controleert? De nucleus accumbens. Dit gebiedje speelt een belangrijke rol in verliefd worden en seksualiteit. Belangrijk om te weten, is dat dit hersengebied niet alleen reageert op het moment dat een behoefte wordt bevredigd, maar ook in het geval van het vooruitzicht daarop.

Trek is sterker dan werkelijk ervaren

Sterker nog, het vooruitzicht op de bevrediging zorgt voor een veel sterkere prikkel in dit gebied dan de bevrediging zelf. In zekere zin is de begeerte, lust, trek of zin in iets sterker dan dat iets zelf. Het gaat dus niet zozeer om je behoefte bevredigen, maar eerder om het verlichten van je lusten. Daarin schuilt de echte bevrediging. Snap je wat we bedoelen?

ex-terugkrijgen

Wat werkelijk bevredigend is, is niet zozeer het bijten in de hamburger als je heel erg trek hebt, maar het opheffen van het verlangen in die hamburger. Je wilt dat het verlangen verdwijnt. Het verlangen naar bevrediging is dus sterker dan de bevrediging zelf.

Als een behoefte eenmaal is bevredigd, verdwijnt het verlangen. Je tweede hamburger is nooit zo lekker als de eerste, een tweede rondje seks nooit zo lekker als het eerste. En er gaat niets boven je allereerste verliefdheid.

Schep verlangen en flirt met vrouwen! 

Wat je moet met deze informatie? Met vrouwen flirten draait 100% om het creëren van verlangen bij haar. Goed, dat klinkt als een open deur. Je denkt: natuurlijk moet ze naar me verlangen! Maar wanneer verlang je het meest naar een hamburger? Als het dichtstbijzijnde naast de deur ligt of op een half uur rijden?

De behoefte, het verlangen eigenlijk, wordt groter als de bevrediging van die behoefte verder weg is. Vrouwen verlangen meer naar je als jij je ietwat afstandelijk opstelt dan wanneer jij je gelijk als haar volgende bedpartner presenteert.

Afstand vergroot aantrekkingskracht

Bij met vrouwen flirten vergroot afstand de aantrekkingskracht! Wanneer ze al meteen weet dat ze je kan krijgen, wordt de nucleus accumbens niet (voldoende) gestimuleerd. Iedere man kan immers haar behoeften bevredigen. Er is een echte man nodig om verlangen te creëren!

Je moet dus niet te gretig lijken echter wel ook laten zien dat jij haar wel leuk vindt. Nu meer over wat en hoe van deze aantrekkingskracht over en weer lees je in dit artikel over

Ben jij een wanhopige man?  

Geïnteresseerd in deze wetenschappelijke theorieën over met vrouwen flirten, ze benaderen en ze ook daadwerkelijk verleiden? Onze nieuwsbrieven staan er vol mee! Houd je mailbox dan ook goed in de gaten.

Onze bestseller Zelfvertrouwen Met Vrouwen staat vol met

 

Vrouwen Versieren Boek

(wetenschappelijke) theorieën over vrouwen versieren en bevat verder tal van praktische tips en adviezen! Bovendien geeft het boek recht op 20% korting op onze workshop van zaterdag 22 aug , waarmee je het aanschafbedrag dubbel en dwars terugverdient!

Hartelijke groet,

De Datingdoctors

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.