Vrouwen Daten En Versieren: (Deel 1 van 2)

Vrouwen Daten En Versieren: (Deel 1 van 2)

Vrouwen daten en versieren. Wil je dat meer en makkelijker? Wil je mooiere vrouwen gaan daten? Vandaag ga ik het met je hebben over het belang van dates bij het versieren van mooie vrouwen.

Waarom dates? Waarom niet over het krijgen van same night lays? Of over het geven van mooie routines of sexy dingen om te vertellen? Attraction materiaal of meer teases?

Ik zal je in deze post een 6-tal redenen geven om succesvol mooie vrouwen te daten en te versieren. Alrighty, hier komen ze:

1. Iedereen gaat op dates. Niet iedereen kan mooie vrouwen versieren op dates.

Tenzij je gaat voor same-night-lays met vrouwen die je ontmoet in discotheken (of op straat ;)), doe je aan dates. Wanneer je daygame doet, doe je al helemaal zeker aan dates. Als je binnen je sociale cirkel date, doe je ook aan dates. Als je een telefoonnummer van een vrouw regelt, doe je ook aan dates.
Kortom, zo goed als iedere man doet aan dates. Het is nu nog aan jou om goed te worden in het versieren van mooie vrouwen tijdens deze dates. Dates is zoals gezegd vaak een tussenstation tussen het ontmoeten enerzijds, en het hebben van seks of een relatie met een mooie meid anderzijds.

2. Dates zijn het belangrijkste moment om niet te falen

Als je een approach hebt verneukt, verlies je 15 seconden. Wanneer je een hele avond hebt besteed aan het ontmoeten en aantrekken van een vrouw kost het je die avond. Als je met haar gaat daten, kost het je een tweede avond. Als je het tijdens die date verprutst, ben je netto 2 avonden kwijt. Misschien niet letterlijk helemaal voor niets geweest; misschien heb je tijdens de eerste avond nog wat andere telefoonnummers geregeld. Desondanks heeft de tijd die je hebt gestoken in die meid waarmee je hebt gedate, niet het resultaat opgeleverd dat je wilde. Als je al gaat falen, doe het dan zo snel mogelijk! Om falen zo veel mogelijk te voorkomen, neem een kijkje in mijn boek over mooie vrouwen versieren.

3. Goed worden in het versieren van mooie vrouwen tijdens het daten is lastig.

Goed worden in het versieren van mooie vrouwen tijdens het daten is een van de lastigste vaardigheden om zelf te leren. Wanneer een gast naar een bar of kroegje gaat, kan die gemakkelijk 50 vrouwen in een weekend benaderen en zijn aantrekkings-game oefenen. Ook kan hij eenvoudig op een avond 5-10 openers testen, als hij daarin geïnteresseerd mocht zijn. Waarschijnlijk leert hij iets van die ervaringen en wordt hij de keer erop beter. Maar als het aankomt op daten, halen mannen geen 50 dates per weekend. Laat staan 50 dates in een jaar (wat neerkomt op 1 date per week). Wanneer gasten uit eigen ervaring dingen hebben geleerd die nuttig zijn, en dan pas echt goed niveau hebben, zitten zij al in een bejaardenhuis.

Tot zo ver dit eerste deel. Deze week kom ik met deel 2 van  mooie vrouwen versieren en daten.

P.S. Voordat ik je weer nieuwe informatie geef zou ik graag willen weten hoe jij het er van af brengt met het daten van mooie vrouwen die je graag wilt versieren. Laat het mij eens weten. Wat kom jij zoal tegen? In welk opzicht ben je de laatste tijd erg gegroeid? Welke foutjes maak jij nog zo af en toe? Welke stickingpoints (langdurige knelpunten) kom jij zoal tegen? Laat dit hier aub weten. Laat je adres achter of telefoonnummer achter via info@datingdoctors.nl en ontvang gratis een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouw blijven versieren.

Cheers,

SmoothDoc

Lees ook deel 2 van Vrouwen daten en versieren 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.