Vrouwen Versieren Op Feest (2/2)

Vrouwen Versieren Op Feest 

 

Vandaag deel twee jongens van ‘mooie vrouwen verleiden tijdens en op feestjes’. Enjoy!

Eerst deel 1 lezen, klik op de volgende link: Vrouwen Versieren Op Feest 

We hebben gelezen dat het ene feest het andere feest niet is. Dit is bijvoorbeeld hetgene dat een verjaardagsfeestje of een feest waar je iedereen of veel mensen kent anders maakt dan een normale stapavond.

Ga niet direct. Ga ook niet indirect. Tenzij het op dit verjaardagsfeestje zo druk is dat het net een discotheek is.

Het klinkt je waarschijnlijk in de oren alsof ik je toespreek alsof je nog een klein kindje bent, maar zo is het niet. Verzamel wat vrienden van jou en laat je introduceren.  Dit is een stap in de goede richting om mooie vrouwen succesvol te verleiden. Helemaal mooi is het als je haar vriendinnen jou laat voorstellen. Mocht dit beiden niet werken, realiseer je dan dat dergelijke feestjes BEDOELD zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. “Hey, ik ben SmoothDoc,” werkt vaak prima.

Onthoud: het gaat er niet om wat je als eerste zegt, maar wat je daarna zegt. Dus bedenk wat je hierna gaat zeggen. Als je als reactie een ‘Heeey, ik ben Julie” krijgt, volstaat een “uuuuuuhmmm…..ja… kom je hier vaker” natuurlijk niet.

 

 

Tip 3:

Twee manieren om vrouwen te versieren op feest

 

In elke situatie, zijn er altijd twee manieren om aantrekkingskracht op te bouwen en zo de vrouwen te versieren op feestjes. De belangrijkste manier is door middel van het gesprek met haar. De tweede manier is door de interactie met jouw omgeving.

We gaan hier niet het hele onderdeel “hoe aantrekkingskracht met vrouwen te bouwen” behandelen. Dit kun je allemaal uitgebreid en volledig terugvinden in ons “boek over vrouwen versieren op feesten”.

Op een verjaardagsfeest is het gesprek met haar het meest belangrijke. Vanzelfsprekend een essentieel onderdeel om mooie vrouwen te verleiden. Maar, hoe jij omgaat met je omgeving is belangrijker dan in een discotheek.

Ga er vanuit dat iedereen op de verjaardag elkaar kent of gemeenschappelijke vrienden heeft. De indruk die jij op IEDEREEN maakt is daarom belangrijk. Dus op het moment dat jij op het feestje verschijnt, zijn de interacties met ELKE vrouw die je tegenkomt belangrijk.

Tijdens een normale stapavond kan je in het eerste kroegje warmlopen en in het tweede kroegje lekker mooie vrouwen gaan verleiden. Op een verjaardagsfeestje is dat ietsje lastiger. Het kader van ‘iedereen komt hier om nieuwe mensen te leren ontmoeten’ werkt uitstekend.

Met andere woorden, op een verjaardag ga je niet 5 onafhankelijke approaches doen op de 5 meest aantrekkelijke en mooie vrouwen die je wilt verleiden. Je creëert een imago en indruk van jezelf zodat zij al een positieve indruk van jou heeft voordat je met haar gaat praten.

Laten we iets specifieker zijn:

 

Introduceer mensen aan elkaar, ook al als jij ze net ontmoet hebt. Dit laat zien dat jij hoge sociale waarde hebt – een van de belangrijkste bouwstenen van aantrekkingskracht.

Lichaamstaal en positionering zijn enorm belangrijk. Het is niet genoeg om enkel comfortabel te zijn. Je moet er comfortabel UIT ZIEN. Ben diegene die tegen een muur aan staat geleund, of die op een bankje zit.

Praat altijd met iemand. Flirt altijd met iemand.

Laat altijd zien dat je een prima tijd hebt en geluk en plezier ervaart

vrouwen-versieren-op-feest-in-Bed-Rotterdam-Edin

Vrpuwen Versieren Op Feest In Bed Rotterdam

 

Laat zien dat je relaxed en ontspannen bent. Jij bent niet diegene die aan het rondkijken is naar waar de hete vrouwen zijn; zij zijn waar jij bent.

Ben niet die gast die alleen met die sexy vrouwen praat. Dit ziet er op een dergelijk verjaardagsfeest nogal raar uit.

Dit kan wel eens een mindshift zijn voor jou, dus ik herhaal het nog maar een keer:

Wanneer je naar een verjaardagsfeestje gaat, zie de gehele kamer als een grote approach. Laat vrouwen jou opmerken voor dat jij hen opmerkt.

Als jij consistent bent in het aantrekken en verleiden van mooie vrouwen, kun je dit gedeelte overslaan. Zo niet, dan heb ik goed en slecht nieuws voor je.

Het goede nieuws: het aantrekken en versieren van sexy vrouwen op een feest is eigenlijk vrij eenvoudig. Het kan gedaan worden door iedere man en duurt ongeveer twintig minuten.

Het slechte nieuws: Mooie vrouwen worden de hele tijd aangesproken en versiert op een feest en mannen doen keer op keer pogingen hen te verleiden. Aantrekkingskracht alléén, zonder de methode van de DatingDoctors goed te beheersen, brengt je niet heel erg ver met vrouwen versieren op een feest. Als een stukje techniek zul je moeten gaan uitzoeken hoe jij jouw aantrekkingskracht het beste bij vrouwen versieren op feesten kan gaan inzetten….

Tot zo ver deel 2. Veel plezier met het verleiden en versieren van mooie vrouwen op feesten.
Graag hoor ik jou ervaringen (layreports en fieldreports) van zeer geslaagde [ 😉 ] feestjes!

Wil je trouwens zelf allerlei ervaringen van anderen lezen. Kijk dan eens op het Vrouwen Versieren Forum, Dutchattraction.nlvrouwenversierenforum

Cheers,

 

SmoothDoc

 

You can leave a response, or trackback from your own site.