Vrouwen Versieren in de Trein!

Stel je voor je komt op perron 22 van het station Antwerpen een vrouw tegen.  Sterker nog, het is de leukste vrouw die je ooit tegenkwam. Je zit tot Schiphol met haar in de trein. Alleen je vraagt niet om haar contactgegevens. Je vraagt niet om een samen even een kopje koffie te gaan drinken. NIETS! En dan maak je deze website Kijk nou ben ik heel romantisch, en help Erik Zwiers graag. Dus heeft 1 van jullie deze vrouw gezien?

 

En ga nu eens na. Hoe zit het met jou? Zou jij zoiets doen? Of zou je niet zo “dom” zijn? Luister eens. Eric Zwiers was niet dom. Stel je weet niet waar een straat is, ben je dan dom? Nee, je weet gewoon niet waar die straat is. Intelligentie heeft met hoe goed je informatie kan verwerken te maken. Stel Eric Zwiers had van de Dating Doctors les gehad, in precies deze situatie. Zou hem hetzelfde zijn overkomen? Had hij een complete website moeten maken, die waarschijnlijk hem niets oplevert? Waarschijnlijk is heel die vrouw niet eens zo leuk als hij beschrijft. Alleen misschien wel…..Misschien was het inderdaad de liefde van de leven.   Ben jij dan niet aan jouw geluk – en haar geluk – verplicht er alles aan te doen om voorbereid te zijn? En wie weet ben jij niet zo goed in websites bouwen als Erik Zwiers? Wat moet je dan? De Dating Doctors nieuwsbrief weer inschakelen? Ik zeg niet dat Erik Zwiers haar met mijn nieuwsbriefhulp gaat vinden. Of kan je beter gewoon ervoor zorgen dat jij wel haar aanspreekt? Want over intelligentie gesproken. Het is een absoluut feit dat de vaardigheid met vrouwen te praten te leren. Het is een feit dat je kan leren om aantrekkingskracht op te wekken (en dat is iets anders als aantrekkelijkheid).

Je kunt het zelf ontdekken door te beginnen met het  12 maanden ALL-IN PAKKET Jaarprogramma Vrouwen Versieren

Dan zul je dingen over vrouwen te weten komen, die andere mannen wel zouden willen weten! Alleen dat zijn de echte watjes. De watjes die met een “goed genoeg” vrouw eindigen. Wil jij met een “goed genoeg” vrouw eindigen? Of met een echte voor jou supervrouw?

Trouwens de 1e workshop is gratis en voor niets als de workshop je niet bevalt! Dus je kunt ons ook nog eens risicoloos uitproberen.  De 1e workshop is weer 12 maart. Wordt 12 maart jouw start voor 12 maanden van persoonlijke groei…?

Alphadoc en Smoothdoc

p.s.

Onze Nieuwste Datingworkshops: Word Wat Vrouwen Willen gaat niet zomaar. Daarvoor moet je bepaalde technieken leren. Maar als er niemand is die jou dat leert, zal het je nooit lukken. Zie het als jiujitsu: om deze vechtsport te leren, heb je ook een instructeur nodig. Wij hebben onderzoek gedaan. We hebben alles geprobeerd. En we weten wat werkt.  Het  12 maanden ALL-IN PAKKET is een stap-voor-stap handleiding over de geheimen van daten en verleiden. Met alleen de beste en specifieke technieken die ‘in het veld’ getest zijn. In het jaarprogramma waarmee we met je aan de slag gaan staan de precieze stappen die we ontwikkeld hebben. Het heeft ons 25 jaar en duizenden afspraakjes gekost – maar nu is de formule dan ook waterdicht! Bedoeld voor mannen die weer een echte man willen worden. Bedoeld voor mannen die geen website willen bouwen met een onzekere afloop. Bedoeld voor mannen die vrouwen willen gaan aanspreken, zodat ze nooit meer die vervelende emoties van spijt zullen meemaken. Stel ze zegt namelijk onverhoopt “Nee” of ze blijkt na 10 minuten toch niet “zo die vrouw van je leven te zijn” dan voel je in plaats van spijt, depressie en teleurstelling in jezelf…iets anders. Dan voel jij je als DE man. Een soort trots. Een gevoel van dat je op je bestemming aangekomen bent. Een gevoel van tevredenheid. En dat is een heel lekker verslavend gevoel. Geloof ons maar. En wij kunnen jou o.a. dat gevoel laten beleven. Nou lees eerst in ieder geval eens ons Vrouwen Versieren Boek.

Vrouwen Versieren Boek

Wie weet kom je jouw liefde van je leven ook wel tegen in de trein? Wil je wel weten wat je moet doen, toch?

Groet,

SmoothDoc

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Wat goed dat er zelfs een 12 maanden programma bestaat, goed voor de motivatie om door te gaan met vrouwen versieren. Mannen geven vaak te snel op en werken niet aan hun aanpassingsvermogen. Een paar tips over vrouwen versieren is gewoon niet genoeg.