Vrouwen versieren in het Dating Doctors Jaarprogramma – een review

Vrouwen versieren in het Dating Doctors Jaarprogramma – een review

Zeg maar wat je er van vind… hoor het graag 7 maanden geleden ben ik gestart om vrouwen versieren te leren bij de Dating Doctors…. nadat ik op het punt in mijn leven was beland dat ik nog geen vrouw kon vinden die na het stappen of in het dagelijks leven met mij op date wilde…
Het was of naar de hoeren of het vrouwen versieren structureel aanpakken… Ik zag een documentaire van Brigitte Maasland waarin zij hun diensten positief aanprees.Dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en ben ik naar een daygame workshop gegaan met laptop en papier. Ik was positief verrast over de manier waarop ze te werk gaan en met de niet tevreden geld terug garantie.
Met het klasje neem je de stappen door hoe je een vrouw moet benaderen, en wat je moet zeggen. Maar ook roll playing, zodat je al een keer hebt kunnen oefenen voordat je de praktijk induikt. De eerste avond geen succes, maar wel met de day gamen. Maar de vrouwen waren wel geïnteresseerd in mij. Maar mensen je moet geen quik fix verwachten
Het is en blijf hard werken onder de goede begeleiding van de doctoren. Maar je kan ze dag en nacht mailen en je krijgt antwoord…. advies en tips..Ook als je een ander pad wil bewandelen dan hun standaard route, dan is dit geen probleem en ze zijn flexibel. Zo was ik het niet eens met de clubs waar ze heen gingen, omdat daar vrouwen kwamen die niet van mijn leeftijd zijn. Dus hebben zij coaches geregeld die wel mee gaan naar de clubs waar jij heen wilt.Ik ben nu een paar maanden verder, ik heb nog nooit met zoveel vrouwen gedate, gezoend, en in bed gehad als daarvoor.De workshop van sekscoach Alex May is zeker een aanrader, ik gebruik zijn technieken graag als ik verder wil escaleren met een meisje: Je merkt gewoon dat ze geniet en dat ze niet kan wachten om verder te gaan.

Een voorbeeld

Meisje leren kennen op daygame in Rotterdam, ze kwam uit het buitenland.. Stap voor stap ben ik begeleid door de doctoren, van hoe ik haar moest uitnodigen tot hoe ik haar kan laten blijven slapen.
Maar ook omdat ik dit meisje echt leuk vond hoe ik een emotionele band met haar moest opbouwen. Heren je leert meer dan alleen maar hoe je sex met een vrouw kan krijgen.
Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik verwacht er wel te komen met de hulp van de doctoren en de pick up community.

groetjes

Chocolate

Wil je zelf ook het jaarprogramma gaan uitproberen? Eerste workshop kan je vrijblijvend en gratis komen! Is het niks voor jou, betaal je dus ook niks. Nou waar zit je nu nog over te piekeren?

En wil je meer versiertips voor mannen ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 


You can leave a response, or trackback from your own site.