Vrouwen versieren leren

Vrouwen versieren leren

Beste vrouwenversierder, Vrouwen versieren leren les 1: Ik ga je vandaag absoluut,zeker weten, NIET vertellen wat de perfecte woorden zijn die je tegen een vrouw moet zeggen als je voor de eerste keer op haar af stapt. Of wat je precies moet leren om vrouwen te versieren. Je hebt me goed gehoord. Vrouwen versieren leren is niet alleen het leren van een kunstje. Ik ga je NIET precies vertellen wat je tegen een vrouw moet zeggen, zodat ze tegen je lacht en jou haar telefoonnummer geeft binnen enkele minuten nadat je haar hebt ontmoet. Maar, als jij bent zoals de meeste mannen, is dit PRECIES wat je het liefst zou willen weten over vrouwen versieren. Je denkt vrouwen versieren, is iets wat ik tegen ze zeg. Ik kan niet zeggen hoeveel e-mails ik elke week krijg die ongeveer zo klinken:

“Wat kan ik het beste tegen een vrouw zeggen als ik kennis met haar wil maken?”

“Hoe leer ik vrouwen versieren?”

“Kun je me voorbeelden geven van de beste openingszinnen?”

“Hoe begin ik een gesprek met een vrouw zonder dat ik op een  kneusje lijk?” 

“Wat ik kan het beste zeggen om op de juiste manier vrouwen te versieren?

Ik krijg zulke e-mails over vrouwen versieren ZO VAAK. En, zoals ik al zei, ik ga je het antwoord NIET geven. Waarom niet? Wel, soms in het leven, moet je eerst leren LOPEN, voordat je kunt RENNEN. En als je begint te rennen voordat je kunt lopen, weet je wat er dan gebeurt? Je had het al geraden. Je valt plat op je gezicht. Bijvoorbeeld openingszinnnen, op www.komjehiervaker.nl heb je  meer dan 2.000 openingszinnen! Nou die vraag is dan al weer beantwoordt.

Echter voordat je leert wat je tegen vrouwen moet zeggen, moet je EERST diverse noodzakelijkheden op een rijtje krijgen. Dan kun je vrouwen versieren. Als je hier niet voor zorgt, zullen zelfs de meest perfecte woorden die je tegen een vrouw kunt zeggen, je niet helpen. Want er zijn geen “perfecte” woorden.  Ik zal je zo vertellen waarom die er niet zijn.

Maar eerst wil ik je een vraag stellen: Wat is één van de BESTE plaatsen waar je een vrouw kunt ontmoeten? Een plaats die de beste “verhoudingsgetallen” heeft buiten het Playboy huis van Hugh Hefner? Als jij dacht aan het winkelcentrum, zit je goed. Waarom zijn vrouwen gek op winkelcentra? Omdat vrouwen GEK ZIJN op kleren kopen. Ze zijn er DOL OP!!! Kleren zijn zo ongeveer het meest wezenlijke in het leven voor een vrouw. Ze geeft belachelijke sommen geld en tijd uit aan het uitkiezen van de beste kleding die haar op het voordeligst laat uitkomen.

Maar hoeveel tijd besteden MANNEN aan het uitkiezen van hun kleding? Meestal maken we ons alleen maar bezorgd over:

1) Is het schoon?

2) Ruikt het niet?

Als het schoon is en het ruikt fris, dan denken we dat we er goed uit zien. Nu, jongens, het is tijd om wakker te worden. Als het beste wat je kunt zeggen over jouw kleren is dat ze schoon zijn en dat ze fris ruiken, dan heb je VRIJWEL GEEN KANS te scoren bij de dames. Zo zul je geen vrouwen versieren leren! En dan maakt het niet uit dat je DE BESTE OPENINGSZIN van de wereld kent. Waarom? Omdat “Daden meer zeggen dan woorden”

Dus zelfs al dragen jouw woorden uit dat je een aantrekkelijke, interessante, mannelijke man bent, als jouw kleding uitdraagt dat je absoluut geen begrip hebt van vrouwen, dan is het  GAME OVER.

Gisterenavond wandelde ik langs het strand, op weg om een hapje te  gaan eten.Ik zag een typische jongen.Niet knap, niet lelijk. Maar ik wist meteen dat, wat hij ook voor “openingszinnen” zou gebruiken bij een vrouw, of wat voor leuke versierpogingen dan ook  NIETS zou werken bij hem. Hoe wist ik dat? Het was duidelijk dat hij niets afwist van MODE.  En geloof me, als zelfs iemand als IK kan zien dat hij geen benul heeft van modieuze kleding, dan kun je ervan uit gaan dat een vrouw dat tien keer zo snel ziet. Dus één belangrijk ding dat je voor elkaar moet hebben, VOORDAT je gebruik kunt gaan maken van je technieken een gesprek aan te knopen,is je KLEDING.  Wees niet bang: je hoeft geen mode-expert te worden.  Je moet alleen wat basiskennis hebben.

Liever dan al de details hiervan door te gaan nemen, wil  ik deze erg interessante mail met jullie delen:

“He man Ik wilde je even vertellen hoe één van jouw tips mij enorm heeft geholpen. In jouw boek vertelde je iets over het effect van ‘je moet je leuker kleden, je moet er in ieder geval voor zorgen dat je riem en je schoenen bij elkaar passen’ (of iets dergelijks). In ieder geval, ik ging daarover nadenken (ik ben een man van jeans en t-shirts) en ik realiseerde me dat ik nooit heb gedacht dat de manier waarop ik me kleed iets te maken zou kunnen hebben met mijn zelfvertrouwen, of met de manier waarop een meisje mij opmerkt.  Ik dacht altijd dat als ik me maar lekker voelde…dan is het goed. Nu ben ik een tijdje geleden een week in Amsterdam geweest, op bezoek bij een vriend en we gingen naar wat trendy winkeltjes daar. Hij weet veel meer over stijl dan ik, dus met zijn hulp heb ik een hele stapel nieuwe kleren gekocht en MAN… Dit heeft meer gedaan voor mijn zelfvertrouwen dan alles wat ik tot nu toe had geprobeerd. Ik had gisteravond een date, ik heb vanavond een date met een ander meisje en op donderdag heb ik ALWEER een date (met weer een ander meisje). Bovendien zijn er ook nog twee andere meisjes die ik uit ga vragen.  Hoe kan dat? Het is te gek!!! Nogmaals bedankt voor de winnende tip.”

-Peet.

Je goed kleden WERKT bij vrouwen. Als je dit niet voor elkaar hebt, zullen vrouwen jou binnen ongeveer 1 tel geen tweede kans geven. En dan maakt het niet uit welke magische woorden jij uitspreekt.  Dit is één van de redenen waarom je zo veel adviezen leest over de beste openingszinnen, of de beste toenaderingspogingen, eenvoudigweg NIET WERKEN voor jou.  Want voordat je de woorden kunt gaan gebruiken, moet je de belangrijkste dingen voor elkaar hebben. En je goed kleden is één van deze belangrijke zaken.  Als je dit nu leest en je afvraagt wat die andere belangrijke zaken dan wel niet zijn, dan moet je ZEKER investeren in jouw ontwikkeling op het gebied van daten.

Denk dus zeker eens aan een professionele make-over! 

Vrouwen versieren leren? Stappenplan nodig!

Je hebt een goed overdacht stappenplan nodig, dat zelfs de meest gemiddelde man in staat stelt succes te hebben bij vrouwen,  misschien zelfs boven zijn verwachting. Een plan dat de fabeltjes over vrouwen versieren en over daten, die de meeste mannen geloven, zal vernietigen. Als je graag een praktisch advies wilt over het uitgaan met vrouwen voor een alledaagse man, dan moet je naar onze website www.datingdoctors.nl gaan. Op weg naar het werk, naar school…of zelfs op weg naar je volgende afspraakje! Alles over vrouwen versieren leren is daar te vinden! Je wordt hiermee gegarandeerd enorm geholpen of je krijgt gegarandeerd je geld terug.

Voor nog niet de prijs van een etentje voor twee kun je zelfs een  risicoloos alles thuis gestuurd krijgen. Dus kijk er naar. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Dan kun je goed beginnen met het leren van vrouwen versieren.

Alphadoc Dating Doctors, Leer vrouwen versieren!

P.S.

Vrouwen versieren leren is te leren zoals vrouwen kunnen leren kaartlezen!

En dan is leren om vrouwen te versieren nog het eenvoudigst.

Waarom? Vrouwen versieren leren doe je met een levend wezen.
En vrouwen willen namelijk versierd worden.
Grappig genoeg (ook al denk je dat niet) werken ze dus
Zelfs Graag MEE! Nooit gemerkt?

Op http://www.datingdoctors.nl kun je meer vinden.

En als je daar bent, dan is het nu tijd om onze boeken te kopen.
Zodat jij ook leert om vrouwen te versieren!

En wil je meer versiertips voor mannen ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.