Vrouwen Versieren Met Humor En Een Lach (Deel 1 van 2)

Vrouwen Versieren Met Humor En Een Lach (1/2)

Een snelle quiz: De beste manier om door dat eerste ‘bitch-schild’ van mooie vrouwen te breken wanneer je hen gaat versieren is om:

A) Bizarre en belachelijke kleren dragen zodat zij jou zullen opmerken

B) Humor hebben en hen aan het lachen maken

C) Hen iets leuks over jezelf vertellen

D) Hen beledigen zodat zij weten dat jij hen niet serieus neemt

Nou. Als je deze vrouwen versieren en verleiden blog al een tijdje volgt dan weet je dat het enige goede antwoord, antwoord (B) is. Data liegen er niet om. Een vrouw aan het lachen maken is de beste en meest eenvoudige manier om die zogeheten ‘hook point’ te halen. Een hook point is het punt waarop een vrouw zich gaat afvragen wat je komt doen en het gesprek echt leuk begint te vinden.

Echter, dat betekent niet dat ze zomaar ELKE vorm van humor leuk vindt. Of dat je ALLE mooie vrouwen kunt versieren door een grap te maken. Nee, zo werkt het ook weer niet. Daarnaast wil je niet try-hard of als een clown overkomen.

Humor om aantrekkingskracht op te bouwen is een aparte vaardigheid. Het is gemakkelijker uit te leggen en te demonstreren op een Dating Doctors Workshop. Waarom? Omdat we daar kunnen werken aan jouw delivery (hoe je iets vertelt), je tonaliteit, timing en andere zaken. En dit net zo lang totdat jij het ook kunt. Die garantie geven wij je.

Het is niet gemakkelijk om kennis over te dragen via woorden in e-mails, blogs of andere vormen van geschreven tekst. Tenzij je iemand hebt die de volgende eigenschappen heeft:

  •  Een hooggewaardeerde en bekende vrouwenversierder met een goede reputatie
  • Een erg getalenteerde, succesvolle en ervaren komiek

Haha, onzin hoor. Ik ga het alleen nu even hebben over manieren om mooie vrouwen aan het lachen te krijgen om ze vervolgens te versieren. Ik geef je morgen alle tips om vrouwen te versieren met humor.

Toen ik begon met het versieren van mooie vrouwen, had ik al snel door dat er iets was dat enorm krachtig was. Ik merkte op dat de vaardigheid om mensen snel aan het lachen te krijgen, behoorlijk handig was. Zelfs het versieren van echt mooie vrouwen gaat stukken makkelijker wanneer je dit beheerst. Niet alleen dat, maar als haar vrienden en vriendinnen zagen dat ik die invloed op haar had, was het regelen van de logistiek ook opeens een stuk gemakkelijker.

Onthoud voor nu het volgende:

Wanneer je mensen aan het lachen maakt, vinden zij jou automatisch super tof. Zij associëren namelijk een mooi gevoel aan jou. Dit gebeurt automatisch via serotonine en andere chemische stofjes in je hersenen.

Zeker bij het versieren van mooie vrouwen geldt dit principe. Zij worden namelijk over het algemeen alleen maar met grote open monden aangestaard en als de koningin behandeld.

Nu is het zo dat veel mensen denken dat ze niet grappig kunnen worden. Zij denken dat hoe ze nou eenmaal zijn geboren zo hun hele leven blijven. Dat is natuurlijk niet waar.

Het enige wat je nodig hebt is een goed voorbeeld en een blueprint van datgene wat een goede komiek ook kan. Puntje voor puntje uitgelegd hebben staan wat diegene doet en hoe die het doet. Een model van de manier van grappen maken, zo kan je het het best beschouwen. Dan is het de kunst om dit model aan te leren. En dit kan ook door vaak te oefenen en correcte feedback te krijgen en op te volgen.

Overmorgen ga ik jou drie manieren vertellen over hoe je snel op een krachtige manier mensen aan het lachen maakt. Hoe jij middels humor mooie vrouwen gemakkelijk kunt gaan versieren.

Tot zo ver,

SmoothDoc

Deel 2:  Vrouwen versieren Met Humor En Een Lach

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.