Vrouwen Versieren Met Humor En Een Lach (2/2)

Vrouwen Versieren Met Humor En Een Lach (Deel 2 van 2)

 Vandaag deel 2. Veel leesplezier! Eerst deel 1 lezen van Vrouwen Versieren Met Humor En Een Lach? Klik op de voorafgaande link.

1. Mooie vrouwen versieren via humor door jezelf weg te cijferen

De gemiddelde gast, die niet bekend is met de onze versiercursus, doet het volgende. Hij probeert zichzelf zo cool mogelijk te maken door op te scheppen over zijn auto, zijn lichaam en zijn verleden.

Het tegenovergestelde doen, zo lang het duidelijk blijft dat je maar doet alsof, is een van de gemakkelijkste manieren om Vrouwen Te Versieren Met Humor En Een Lach. Mensen aan het lachen krijgen is nu 1-maal een gevende eigenschap. Bijvoorbeeld:

  • Vertel mensen dat je maagd bent en dat het je eerste dag is dat je vrouwen ontmoet.
  • Vertel vrouwen dat het wonen in de kelder bij je ouders eigenlijk veel leuker is dan het lijkt.
  • Laat iedereen om je heen weten hoe actief jij je laatste 10 vriendinnen hebt gestalked. (Of beter gezegd: de laatste 10 meiden die de fout maakten om jou te vertellen waar ze woonden…)

Maak het duidelijk dat je grapjes maakt. Zonder aan het einde de welbekende ‘hehe, het was maar een grapje’ te hoeven zeggen. Dan is je delivery gewoon niet goed genoeg. Kies dingen uit die je vertelt waarvan bij iedereen overduidelijk is dat dit absoluut niet waar kan zijn.

2. Mooie vrouwen versieren met belachelijke statements

Dit lijkt enigszins op de vorige omdat je wederom dingen zegt die absoluut niet waar zijn. Maar in plaats van dat ze negatief zijn, zijn ze dit keer gewoon belachelijk.

Key is hier om dergelijke belachelijke statements te gebruiken en ze aan te vullen met goede specifieke voorbeelden.  Vrouwen versieren met humor en een lach, heeft daarbij nog wat meer nodig. Wat?

Specifieke zaken maken het geheel grappiger en meer ‘realistisch’, ook als is het nog steeds complete lariekoek. Bijvoorbeeld:

  • “Ik ben erg opgewonden. Eindelijk heb ik mijn nieuwe huisdier, een Zebra, in mijn postvak ontvangen.”
  • “Ik hoorde dat astronauten gratis kunnen drinken in deze bar. Is dat zo? Ik krijg dorst van het telkens ‘in de wolken lopen’”.
  • “Ik kom net terug van Australië. Wist je dat ze daar orale seks ‘going up’ noemde?”

Het leukste aan dergelijke statements vind ik dat je ze soms ook niet eens hoeft te verzinnen. Soms struikel je misschien over een onderdeel van je verhaal. Dit kan een geniaal moment zijn om een dergelijk statement te maken. Doe alsof die fout hetgene is dat je wilde zeggen. Houd je hier aan vast en kijk waar het schip strandt.

3. Mooie vrouwen versieren met humor via misinterpretaties

Hier begon ik mee met een van mijn favoriete spelletjes tijdens het uitgaan. Ik kwam erachter dat ik hier gemakkelijk mensen mee aan het lachen kreeg. Vooral mooie vrouwen bleken erg goed te reageren op dit type humor waardoor ze uiteindelijk makkelijker te versieren waren. Omdat het geluidsvolume vaak aardig hoog staat in zo’n discotheken, deed ik net alsof ik mensen niet verstond en dan ook antwoorden op dingen die zij niet zeiden.

Zij: “Nou, waar kom jij eigenlijk vandaan?”

Ik: “Nee dankje, ik hoef niet nog een drankje. Desondanks bedankt.”

Dit kun je nog extremer gaan maken.

Zij: “Weet je hoe laat het is?”

Ik: “Wow, je gaat me zelfs nu al versieren zonder dat je mijn naam weet?”

of

Ik: “Ik houd inderdaad erg van het versieren van mooie vrouwen. Waarom vraag je me dit eigenlijk?”

Als jij vanavond dergelijke humor als misinterpretatie gaat toepassen, ben er dan zeker van dat jij er beter uit komt. Ga er bijvoorbeeld vanuit dat zij jou willen versieren, dat ze je telefoonnummer vragen, of dat zij een drankje voor je willen bestellen.

Deze lijkt in bepaalde mate ook wel weer op het tegenovergestelde van middels humor jezelf wegcijferen. Ik het je bewust drie technieken van vrouwen versieren met humor en een lach gegeven die op elkaar lijken. Als je de een door hebt, begrijp je de andere twee ook.

Zoals met alles geldt:

Practice is the mother of skill

Ben dus niet bang om uit te gaan en een keer een misplaatste grap te maken of een opmerking die niet direct aan slaat. JUIST hiervan leer je het meest. Daarnaast heb je als het goed is ook veel plezier in hetgeen wat je dan aan het doen bent. Win/win dus. Het belangrijkste van humor, timing zal je ook een beetje moeten leren.

Wachtniet

Have fun met het versieren van mooie vrouwen!

P.S. Heb jij ervaring met het versieren van mooie vrouwen, door het gebruiken van humor? Laat dan een reactie achter, en ontvang gratis een handige SMS guide (t.w.v. € 19,95.-) van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouw blijven versieren.

Good weekend,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.