Vrouwen versieren raadsel

Nou dit keer een klein vrouwen versieren raadseltje wat je in ieder geval kan helpen om eens anders te denken over je leven. Je ziet een mooie vrouw, maar je moet de bus halen, je moet dit, je moet dat. Je gebruikt het vaak als excuus om haar niet te benaderen. Nu daarom dit raadseltje over het versieren van vrouwen en elke gelegenheid daarvoor aangrijpen. Wellicht sta je zo wat meer open voor de mogelijkheden die op je pad komen.

Wil jij datingcoach worden?

Stel je voor dat je een baan wilt als datingcoach bij de leider op het gebied van workshops en cursussen in Nederland wat betreft vrouwen versieren? Nu komt in ons assessment naar jou toe het volgende raadsel voor.

smart car vrouwen versieren

Tijdens een donkere, koude, regenachtige en winderige nacht rijd je alleen in je Smart auto. Je kan lekker doorrijden. In die kou en regen is het natuurlijk doodstil op straat. Je rijdt van het ziekenhuis waar je op bezoek bent geweest bij een leuke verpleegster van de Eerste Hulp ….en inderdaad heeft ze jou flink Eerste Hulp gegeven. Tweede hulp ook nog wel trouwens….

Na 2 minuten kom je een bushokje voorbij en daarbij merk je op dat er drie personen bibberend van de kou in dat bushokje zitten. Kun jij je dat voorstellen?

bushalte_01 (1)

 

 

Nu ken je er 1 van, het is een goede vriend. Het is zelfs je beste vriend. Naast hem zit volgens jou een oude vrouw of zo. Maar wat ziet jouw oog……? Daar weer naast zit in dat bushokje ook een enorm lekkere babe. WHAT THE FUCK!  Nu weet je dat je vriend een enorme chode is en haar vast nog niet heeft aangesproken. Die andere vrouw zit er nog tussen, dus…kleine kans. Je denkt wel eens dat hij wellicht homo is, al zegt hij van niet. Alleen hij doet nooit wat? Enfin wat maakt het ook uit hij is zo’n goede vriend, hij heeft zelfs al een keer je leven gered. Jullie kennen elkaar al sinds de kleuterschool. Dan denk je opeens. “Waarom bied ik hem geen lift aan?” Je weet waar hij woont en het is al zo laat. Hij gaat vast naar huis, nou dan doet hij met de bus er zeker een half uur langer over. Gezellig toch?

Alleen die enorme babe zou je ook graag een lift aanbieden en zeker graag willen versieren. Wat een leuke en verzorgde vrouw is dat zeg….WAUW!. Je weet wat ik bedoel? Die vrouw zou je ook zeker wel een lift willen geven. Ach bro’s before ho’s toch, of niet….?

Terwijl je jouw auto aan de kant zet en naar je beste vriend toeloopt zie je dat de derde persoon opeens inéén zakt. Snel loop je dichterbij en het blijkt inderdaad een oud vrouwtje te zijn. Ze heeft waarschijnlijk iets van een soort aanval en moet onmiddellijk naar het ziekenhuis! Helaas kent niemand van jullie 3-en eerste hulp. En eerlijk gezegd zou je ook niet veel zin hebben gehad om die oude tandeloze mond te beademen……

oudvrouwtje

00Ok, we zeggen allemaal dat we het doen, alleen ja….nou laten we hier niemand over veroordelen. Wel goed als jij het zou doen in ieder geval. Tenminste als je goed getraind bent in eerste hulp. Want wie weet wat er aan de hand is?

Het vrouwen versieren raadsel….

Enfin de situatie eist spoedig nadenken want je hebt nu:

1. Een oud vrouwtje dat naar het ziekenhuis moet;
2. Je beste vriend die ooit je leven redde;
3. De vrouw van je dromen die je paniekerig aanstaart;

Welke van deze drie mensen ga je een ritje aanbieden, wetende dat er maar één iemand mee kan in je Smart?

Ben jij onze toekomstige datingcoach?

Los jij het raadsel op? 

Zet je toekomstige datingcoach hersenen maar eens goed aan het werk voor je verder leest. Je kan natuurlijk doen of de vrouw van je dromen er niet is…..hee ze is er. Achter je….(zie foto)

bushalte

 

Wat je ook kiest, het is eigenlijk allemaal wel te verdedigen. Ik bedoel je zou het oude vrouwtje kunnen redden, maar ja wellicht is al te laat? Je goede vriend zou het ook wel begrijpen als je die droomvrouw die je wilt versieren een lift aanbiedt, en wellicht zegt je droomvrouw wel “Nee?”.

Echter ja, je moet er natuurlijk gewoon voor zorgen dat die oude vrouw hulp krijgt. Het ziekenhuis is redelijk dichtbij, je zou er binnen 2 minuten kunnen zijn. Koortsachtig denk je na over dit dilemma.

Nu geef met een knipoog je autosleutels aan je beste vriend. Je vertrouwt hem toch wel? Hij kan mooi dat oude vrouwtje naar het ziekenhuis toe rijden. Daarna kan hij gewoon naar zijn huis rijden. Je belt hem nog wel op hoe dat later geregeld gaat worden.

Daarna ga je naast de vrouw van je dromen op de bus zitten wachten. Je legt je van nature je arm om haar heen om haar troost te bieden omdat ze zo geschrokken is……Je zegt;  “Waar moet je naar toe…..Ooh echt, daar woon ik vlakbij” (al woont ze 1.000 kilometer verder). Fuck that…..het is de vrouw van je dromen……en je hebt nu voor jezelf een mogelijkheid geschapen om haar te versieren.

Schep jij kansen voor jezelf?

Always looking 4 opportunities……

Droom

Ambieer je ook een baan als datingcoach en had je ons vrouwen versieren raadsel goed? Of wellicht had je een ander net zo goede of nog veel betere oplossing….?

We willen graag met je in contact komen. We bieden je een opleiding aan van 12 maanden, en bij gebleken geschiktheid kan je ons team die o.a. workshops vrouwen versieren geeft komen versterken. We groeien elk jaar weer . Wil jij leren wat het geven van eerste hulp en nog veel meer dan dat bij vrouwen versieren inhoudt?

Stuur een e-mail naar info@datingdoctors.nl of kijk op onze website www.datingdoctors.nl voor meer informatie over wat ons bedrijf en onze aanpak met betrekking tot vrouwen versieren, flirten, verleiden en daten! Denk eens na wat we voor voor jouw carrière als datingcoach kunnen betekenen.

Check gelijk of je een goede opmerkingsgave hebt. Zag jij 2 keer het voorzetsel ‘voor’ staan voor jouw carrière? Zo ja, dan heb je een hele goede opmerkingsgave. Meeste mensen filtert het brein namelijk 1 ‘voor’ weg in hun hoofd…je kunt het trainen net zoals snellezen. Jij bent ook te trainen en dan gaan we ook zeker doen. Het ligt aan jou nu.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.