Vrouwen versieren door fake te zijn?

Vrouwen versieren door fake te zijn!

Een heel bekend credo in het vrouwen versieren wereldje is “Fake it, until you make it”

Veel mensen hebben daar wat tegen. In het speciaal denk ik toch nog Nederlandse mensen, want doe alsjeblieft maar normaal dan doe je al gek genoeg, ja toch?

Er zit ook wel zeker een kern van waarheid in. Je kan je al snel verliezen in een opgebouwde gewoonte van alsmaar vrouwen versieren, terwijl je uit het oog verliest waarom je er ook al weer mee begonnen bent…….

Je wilde de pijn verminderen, je wilde steun, je voelde je eenzaam en je wilt echte liefde ervaren. Nu lig je telkens vrouwen te neuken en met geen 1 van die vrouwen maak je echte verbinding aangezien zij alleen jouw “fake-persona’ kennen. Zelfs je zwaktes (“Oh, ik ben bang voor spinnen”) zijn ingecalculeerd om je net als een echt persoon te laten zijn. De eenzaamheid dringt zich steeds sterker aan je op, zodat je steeds meer externe validatie nodig hebt in de vorm van vrouwen die je leuk vinden….het enige wat je weet is dat je nog meer vrouwen nodig hebt……om je goed te voelen…ja een verslaving is geboren. Een verslaving is iets waar je niet meer zonder kan. Je verslaving is nu dat je eigenlijk niet meer zonder je fake persona vrouwen kan versieren.

Dichterbij naar je oude echte persona staat voor pijn en soms zelfs dood (zelfmoordgedachten) dus dat wil je in ieder geval niet meer. Daardoor heb je zelf de deur dicht gedaan. Je wilt niet eens meer terug. Ook zijn er mensen die op je vertrouwen en die nu jouw fake-persona kennen en zelfs van juist die fake-persona houden….het is een val die steeds dichter en steeds sneller sluit.

“We zijn hoe we ons voordoen, dus moeten we voorzichtig zijn met hoe we ons voordoen.”

Kurt Vonnegut

Consequenties van Fake It Until You Make It

Dus als je kiest voor fake it till you make it, begrijp de mogelijke consequenties en begrijp waarom je het doet. Je wilde een eind aan iets maken, je wilt beginnen met iets nieuws in je leven te brengen. Je wilde gelukkig worden van binnenuit in plaats van gelukkig van buitenaf door vrouwen die je prijzen en belonen met stomende seks.

Hmm, als ik het zo opschrijf begrijp ik dat de verlokkingen groot kunnen zijn 😉

Ik was zelf zo.

Laat ik het goed zeggen. Ik was zelf zo. Op een gegeven moment had ik 4 vrouwen op een dag. Nu denk je hoezo? Waarom. Nou precies daarom, ik voelde me er goed bij. Het was voor mij een stuk overcompensatie uit het verleden.

Een dag ging als volgt. Ik neukte mijn normale vriendin, super lekker wijf nog even in de ochtend. Zij moest daarna naar school. Ik breng haar naar school, en rijdt daarna naar huis.

Ik zal haar even omschrijven, hoge intelligentie (ik ben een sapioseksueel) en van een niveautje Goois trutje. En wat is dat lekker jongens,,,,ooohhh. Zo netjes en verzorgd er uitzien en dan dat naakte lichaam, oewie.

Enfin Gooise trutjes passen helemaal niet bij mij, maar ja ik had wel veel waardering van anderen. Best moeilijk om zo’n arrogant ding te versieren namelijk. Normaal ging en gaat ze toch niet met mannen met mijn inkomen zeg maar.

Daarna had mijn buurman een leuk meisje van 17 jaar oud bij hem thuis. Ik belde hem op en het bleek dat ze nog steeds bij hem in huis was. “Anders doe je haar nog even, ze is geil man, vindt ze vast leuk.”

Nu zo gezegd, zo gedaan. Ik bel aan ze doet open en ik zeg “Joh, mijn buurman zegt dat ik je nog even bezig moet houden.” Ik hou oogcontact, en ze zet een kopje thee voor me –  bij het kopje thee pak ik haar kopje thee uit haar hand – en zet het op het zoenen.

Ik neuk haar kort en hard in alle gaten en ga nog na een stomende sessie maar eens naar AlphaDoc om vrouwen te versieren. We gaan naar een café (naam weet ik even niet meer) onder het Witte Huis in Rotterdam. Als je daar binnenkwam was er bijna altijd wel wat te neuken. We zetten het op een zuipen en jahoor, dit keer was het geen uitzondering, ik nam een vrouwtje mee naar buiten. We staan lekker buiten te zoenen tegen een muurtje. En we gaan uiteindelijk maar naar mijn auto aangezien het wel ‘heel heftig’ wordt.

lekkerzoenen

Ze begint me lekker te pijpen en ik spuit alles in haar lekkere pijpbekkie. Nu ben ik zoals veel mannen er eigenlijk wel even klaar mee. Ik wil terug naar het Witte Huis om verder te feesten. Zij is natuurlijk nog hartstikke geil (who can blame her) en begint een andere vent….te…..zoenen. No way. Ja way. Ik sta daar echt met grote ogen naar te kijken, en nu komt een vriendin van de overkant waar ik sta naar me toe en zegt; “UH, mag dat niet of zo dat ze met een andere vent ook zoent, ze is je eigendom niet.”

Ik zeg; “Nou dat is het probleem niet, alleen ze heeft me net liggen pijpen en nu is ze al weer aan het zoenen met een andere vent. Ik verplaats me gewoon even in de geest van die vent als ik het zou weten.”

Daar had die vriendin niet van terug. Het werd stil aan de overkant……

Ik dacht nog, zal ik het die vent vertellen. Ik denk, doe maar niet. Wat niet weet, wat niet deert….Ik had het zelf niet willen weten in ieder geval. Jij wel?

Daarna gingen we zo rond 3 uur naar huis, en rijden nog even langs de Keileweg. Dat was toen echt zo’n deplorabele afwerkplek voor hoeren. Ik hou altijd van dat soort plekken waar een beetje gevaar en de zelfkant van de maatschappij aanwezig is. Het lijkt namelijk voor mij dan net of ik een soort film beland ben waar ik zelf in meespeel. Het is al erg stil, want het is eigenlijk al veel te laat. Toch staat er een areaal aan zielig dunne hoertjes en wat rare figuren die respectievelijk of wel pooiers of wel drugsdealers zullen zijn. Eigenlijk heb ik geen idee.

Opeens wenkt een heel jong meisje (later blijkt ze 19 – tenminste dat zei ze tegen ons) die er best wel redelijk uitziet. Ik denk bij mezelf, die werkt hier dus nog niet zo lang. Als ik het raampje opendraai, vraagt ze me of ze mee mag rijden naar Den Haag. Zou kunnen, wij rijden naar Vlaardingen dus dat is niet zo heel ver om. Enfin natuurlijk (meer voor de grap eigenlijk – ik had niet verwacht dat ze “ja’ zou zeggen) “Moet natuurlijk wel wat tegenover staan.”

“Ja, ik neuk of pijp jullie allebei wel. Je mag kiezen.” Nou dat laten we ons geen 2 keer zeggen. We rijden haar naar Rijswijk (is toch ook Den Haag 😉 en laten ons fêteren op een gratis hoertje. Echter ik kon er niet echt van genieten. Ze was supernauw alleen ik kon hem na zón drukke dag echt niet meer omhoog krijgen. Ook was de situatie ook niet echt heel gemakkelijk. Een auto langs de snelweg op een bedrijventerrein. Ja, dat ging echt niet meer.

Dus dat was die 4 x. Nu kun je natuurlijk zeggen. Nou 2 mag je wegstrepen, dat is waar hoor. Het maakt me ook geen flikker meer uit. Ik vond het toen wel een heftig dagje en ik kijk er nog steeds met enige genegenheid op terug. Wat was ik toen een bad motherfucker zeg. Echter ik lach er ook om. Wat een enorme sukkel. Al die externe validatie, voor wat? Omdat ik me graag gelukkig wilde voelen, alleen naar de basis ging ik nooit. Dat stond voor dat jongetje wat ik was dat vroeger gepest werd….en stond voor pijn en verdoemenis. Daar wilde ik in ieder geval nooit naar terug. Uiteindelijk heb ik dat door middel van een coach via mijn opleiding psychotherapie wel kunnen doen. Het was zwaar, echter vanaf toen kon ik wel de externe validatie loslaten. Vanaf toen kon ik ook werkelijk mezelf zijn.

Toch kan faken je helpen bij vrouwen versieren

Echter toch kan faken of je voordoen als je ontzettend helpen. Het kan je dus net zo goed helpen bij vrouwen versieren.

Meeste mensen zouden heel veel zelfvertrouwen willen hebben. We zijn zelfs zo begeistert van zelfvertrouwen dat we als we mochten kiezen tussen zelfvertrouwen om over een onderwerp te praten of er een expert in zijn dan kiezen we voor zelfvertrouwen.

Veel mensen beseffen namelijk dat zelfvertrouwen je het verst kan brengen. Nu is er bijvoorbeeld onderzoek gepleegd over groepen, en wie er de natuurlijke leiders van de groep werden? Wat bleek was dat degene die eerst spreekt eigenlijk altijd de leider van de groep werd. Zo simpel is het dus, als je ergens je stempel op wilt drukken zul je gewoon als eerste je mond open moeten doen. Zal iemand die verlegen zijn veel al eerste zijn mond opendoen. Nee, hè. Zal die iemand dan het zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen om mensen aan te sturen, kansen te nemen en zichzelf verder door te ontwikkelen. Nee, want hij of zij sprak niet als eerste en daarom groeide hij of zij in ieder geval moeilijk naar een leidinggevende functie. Zo’n persoon ziet andere personen met dezelfde kwalificaties of zelfs mindere kwalificaties wel doorgroeien, en denkt; “Het zal wel aan mij liggen, ik ben niet goed genoeg.” En zo ontstaat een steeds zichzelf meer bevestigend ongeloof in eigen kunnen. Het is een vicieuze cirkel waar je moeilijk uit zal kunnen komen….terwijl je gewoon als eerste af en toe had kunnen spreken…..

Wil je ook meer Zelfvertrouwen?  We hebben een boek geschreven dat je een stuk wijzer maakt hoe je dat kan bereiken. Het boek heet (duh….) Zelfvertrouwen met Vrouwen 

Vrouwen Versieren Boek

Is het zo simpel? Ja, zo simpel is het.

Verder kun je nog met lichaamstaal spreken waaruit blijkt dat je veel vertrouwen bezit. Verder kan je vaak het woord nemen. Toch bleek dat leiders van groepen inderdaad vaak niet meer kwalificatie hadden dan elk ander in de groep. Ze bleken dus eerder leiders geworden door middel van hun persoonlijkheid dan door middel van hun geschiktheid of kunde en kennis.

Let wel! Natuurlijk is het wel zo als je de hele tijd leidinggevende baantjes op je neemt, je eerder door zal krijgen hoe je werkelijk leiding moet geven. Hoe je brandjes moet blussen, hoe je mensen kan aansturen, hoe je mensen kan laten wat jij als leider het beste lijkt. Hoe langer je leider bent, hoe beter je geschikt zal raken voor die rol……

Lekkerfakenenvrouwenversieren

Daar komt natuurlijk het hele punt van Fake Until You Make It. Het doen zal je meer brengen dan afwachten en bijleren. Wat je het meeste zal brengen is en doen en bijleren! Verder is het simpelweg handig om ook dingen die autoriteit uitstralen altijd te gebruiken. Dokters met een witte jas worden meer vertrouwt dan dokters met geen witte jas aan. Hebben ze ook nog hun diploma hangen aan de wand? Als maar meer vertrouwen…..Werkelijk een meester in het bereiken van zijn doelen door middel van faken was natuurlijk Frank Abagnale wiens leven geportretteerd werd door Leonardo di Caprio in de film Catch me if you can. De mooiste scene is nog dat hij de WC uitkomt en zich voordoet als een agent. Zo kun je dus iemand totaal op het verkeerde spoor brengen door je volledig anders voor te doen.

Wat in ieder geval erg fascinerend is dat het laten zien van een bepaalde actie je gaandeweg dichterbij kan brengen naar wat je werkelijk wil worden. Dus faken helpt je om ook daadwerkelijk je doel te bereiken. EN NU WORDT HET NATUURLIJK INTERESSANT!

Hoe kan doen alsof je dichterbij je doelen brengen?

Onderzoek laat dus zien dat als je bijvoorbeeld timmermanskleren gaat dragen je ook een betere timmerman wordt dan iemand die gewoon normale kleren draagt. Best wel raar? Dus alleen de kleren dragen van de functie maak je significant beter in die functie……Hoe is dit nu mogelijk? Klinkt toch een beetje als onzin….tenminste mij wel in ieder geval.

Echter Amy Cuddy een Harvard Professor legt het haarfijn uit in haar TED Talk.

Op een bepaald niveaus doen we ons natuurlijk allemaal wel eens beter voor dan dat we werkelijk in huis hebben. Daarbij blijkt dus dat als je niet gaat faken, het zelfs een probleem kan worden. Als je bijvoorbeeld altijd niet als eerste gaat spreken, word je vaak overgeslagen bij een promotie. Als je bijvoorbeeld niet sociaal vaardig en vol zelfvertrouwen gaat gedragen denken anderen wellicht dat jij ze niet leuk vindt. Terwijl je eigenlijk alleen maar verlegen bent.

Vrouwen versieren vanuit je werkelijke zelf?

De meeste mensen hebben iets tegen faken. Al was het maar dat de meeste mensen nu 1-maal niet het risico willen lopen om ontmaskerd te worden als iemand die eigenlijk helemaal niet is wie hij of zij voordoet te zijn. Ook laat onderzoek uit Maastricht (Merckelbach et al., 2010) zien dat mensen die gaan liegen of faken wel eens kunnen gaan geloven in hun eigen leugens en fakeheid. Denk eens even na, wens je werkelijk iemand te zijn of te worden die zich slechts voordoet als iemand?

Daarbij komt nog dat geen enkele man of vrouw gedurende lange tijd telkens een ander gezicht kan laten zien zonder uiteindelijk in complete verwarring te raken welk gezicht en persoonlijkheid nu de werkelijke en echte is.

Dus kun je op een goede manier faken? Ja, hoor. Ga nadenken over de beste versie van jezelf en beweeg je daar steeds naar toe. Daar bedoel ik mee als je verlegen bent zou je kunnen zeggen dat je een beetje verlegen bent, terwijl je toch als eerste gaat spreken. Daar is moed voor nodig, alleen het brengt iedereen up 2 date over wie je werkelijk bent. Vaak als je het al verteld hebt, hou je een heleboel energie over die je anders besteedt aan het verbergen van je werkelijk zelf. Die energie kun je nu besteden aan het steeds verder groeien vanuit je werkelijke zelf.

Ik heb hier een boek over geschreven. Het heet Uitgaan van Jezelf. Ja, het gaat ook over faken, echter het gaat zeker ook over vrouwen versieren door middel van precies deze techniek.

Meer weten ga eens kijken of je het boek Uitgaan van Jezelf kan vinden! Beetje motivatie om vrouwen te leren versieren en jezelf te leren accepteren en te laten groeien is wel nodig natuurlijk….

boekuitgaanvanjezelvoorkant

You can leave a response, or trackback from your own site.