Vrouwen Versieren Valkuilen; telefoonnummer – wat nu?

Als je het telefoonnummer hebt bemachtigd van een vrouw die je op het oog hebt, zit het er dik in dat het contact vooral via sms, WhatsApp of Facebook Messenger verloopt.

De strijd om haar aandacht is op haar smartphone net zo fel als in het echt. Je moet ervoor zorgen dat jouw berichtjes opvallen tussen die van haar vriendinnen, andere mannen enzovoorts. In deze nieuwsbrief leren we je hoe je deze strijd kunt winnen door niet in één van de volgende valkuilen te trappen. 

Vrouwen Versieren Valkuil #1: uitweiden

Veel mannen denken dat hoe langer een gesprek duurt, hoe dichter ze bij een date komen. Daardoor vervallen ze in eindeloze conversaties die nergens toe leiden. De oplossing? Houd het kort. Vermijd nietszeggende berichtjes en stel geen loze vragen.

Vrouwen Versieren Valkuil #2: te serieus zijn

Veel mannen zijn te serieus in een gesprek met een vrouw, om maar aan te tonen dat hun bedoelingen oprecht zijn en ze menen wat ze zeggen. Vrouwen zoeken echter geen serieuze, maar een leuke, vermakelijke man. Wees luchtig, maak grapjes, plaag haar wat. Ga geen discussies voeren over serieuze onderwerpen. Serieus wordt namelijk al snel vervelend en op een gegeven moment negeert ze je berichtjes. Download eens onze gratis SMS2DATE app als je eens een gevoel wilt krijgen hoe speels je mag zijn in je gesprekken en berichtjes met haar.

Vrouwen Versieren Valkuil #3:  onpersoonlijk zijn

Veel mannen hanteren in hun berichtjes een zakelijke schrijfstijl. In plaats daarvan kun je beter in spreektaal schrijven. Zo ‘hoort’ ze als het ware je stem en ziet ze je persoonlijkheid tussen de regels door en krijgt ze ook echt het idee dat ze met die leuke man spreekt die ze laatst heeft ontmoet. Word kortom in je schriftelijke communicatie niet iemand anders

vrouwenversierengaattesnel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrouwen Versieren Valkuil #4: te snel afspreken

Dat je het kort moet houden in een gesprek, betekent niet dat je haar zo snel mogelijk mee uit moet vragen. Als je dat te snel doet, krijg je haast zeker nul op je rekest. Je moet haar eerst geraakt hebben. Dat kan zijn met je humor. Als ze voortdurend positief reageert op je grapjes of avances, of ze overduidelijk met je flirt, is het tijd haar mee uit te vragen. Eerder niet.

Vrouwen Versieren Valkuil #5: je luistert niet

Veel mannen tonen geen interesse in een vrouw en lezen niet goed wat ze schrijft. Als ze daarna terugkomt op een onderwerp en jij hebt geen idee waar ze het over heeft, ben je de klos. Luister naar wat ze zegt en appelleer daar later aan. Informeer naar haar gevoelens over kwesties. Vrouwen willen dat naar hen geluisterd wordt, ze hoeven geen oplossing voor hun probleem. Die kunnen ze prima zelf bedenken.

Als je niet in deze valkuilen trapt, heb je een streepje voor op al die andere mannen!

In onze volgende post op ons vrouwen versieren blog vertellen we je waarom december dé maand is om vrouwen te versieren! Houd je inbox dus goed in de gaten.

Wil je een echte topper worden op versiergebied? Meld je dan nu
aan voor onze workshop vrouwen versieren. Direct inschrijven kan bij de workshop vrouwen versieren. Meer informatie over de workshop vind je bij jouw datingcoaches 
Kijk ook eens naar het ruime aanbod scherp geprijsde boeken in onze vrouwen versieren webshop en profiteer van aantrekkelijke pakketprijzen. Doe eens een boek,cd en/of DVD cadeau met Kerst aan een goede vriend en houd het andere voor jezelf
You can leave a response, or trackback from your own site.