Succes op Tinder. Hoe krijg je meer matches op Tinder?

 

Stap 1 Vrouwen versieren op Tinder:

Perfecte profielfoto op Tinder

 

In allereerste instantie dien je de beste foto op Tinder hebben. Je mag best investeren in een foto voor Tinder door een fotograaf. Tegenwoordig via Groupon en zo kun je wel iets vinden wat echt goedkoop is. Laat die fotograaf ook iets bijzonders doen met je. Ze houden ervan, en ze hebben meestal wel enorm goede ideeën. Zeg gewoon waar voor het is. Schaam je niet, die fotograaf zit waarschijnlijk zelf ook op Tinder. Het is een beetje de ‘onderhuidse’ hype van het moment.

Ik heb een heel verhaal over de beste Tinder profielfoto hier geschreven. Je eerste Tinderfoto moet in iets zo aantrekkelijk mogelijk zijn. Aantrekkelijke vrouwen hebben namelijk echt ook heel veel meer matches. Ze kijken dus niet zo snel naar de andere Tinderfoto’s. Vrouwen lezen wel je boodschap op Tinder trouwens, dus handig om daar ook iets neer te zetten.

In het kort je gezicht met je lichaam wegkijkend in de verte, je ogen zijn te zien en de achtergrond is vaag. Daar komt het min of meer op neer. Heb je een op zich goede foto alleen erger je aan een dikke puist? Dit wil je natuurlijk niet in Tinder gaan plaatsen. Er zijn allerlei makkelijke apps als Pixtr en Facetune en Perfect365 te verkrijgen. Een beetje zoeken en je vindt er wel wat. Het zal je verbazen hoeveel vrouwen dit soort apps gebruiken om hun Tinderfoto op te laten knappen. Maakt niet uit, wij doen gewoon hetzelfde.

Je 2e foto tot en met 5e foto op Tinder maakt niet zoveel uit. Je zet daarop iets wat je doet en leuk vindt. Bijvoorbeeld je sport, iets uit je leven of een leuk moment. Het zou iets over jezelf kunnen zeggen.Nu klaar? Ok, nu wil je meer succes op Tinder en meer matches. Met een goede foto kun je al eens de GRATIS! Tools for Tinder-app gaan downloaden en de GRATIS SMS2DATE-app. Bekijk onze videotutorial eens hoe het allemaal werkt. Mindblowing als je alles nog steeds handmatig deed. Dit gaat je enorm veel tijd schelen in ieder geval. Kijken dus!


Je moet er dus op je best uitzien. De meeste vrouwen durven niet eens te reageren op echt knappe mannen, aangezien ze zelf onzeker zijn. Dus vrouwen verwachten helemaal niet 1 of andere zwembroekmodel of zo. Gewoon jij op zijn best is goed genoeg. Meer is er niet nodig. Je bent echt niet te lelijk voor een vriendin of zo.

Stap 2 Vrouwen versieren op Tinder. 

Perfecte profielbeschrijving op Tinder

Laat de profieltekst op Tinder niet leeg! Beter iets dan niets! Vrouwen lezen daadwerkelijk wat je schrijft.  Vertel de waarheid aangezien je bedoeling is om die vrouwen op Tinder ook echt te gaan ontmoeten. Anders is altijd beter dan dat je houdt van strandwandelingen, wijn en lekker eten. Nou goh, dan doen nog minstens 10 (+ nog 8 nullen) anderen met jou. Iets grappigs, iets interessants of een leuke quote werkt het beste. Beter goed gejat dan zelf bedacht. Scan de profielteksten van vrouwen. De profielteksten die jou aanstaan – jat die gewoon en maak ze mannelijk.

Ik heb de profieltekst gejat. Ik zoek een man als een klok. We laten elkaar vrij en als we elkaar loslaten draaien we toch rondjes samen. Ik vond het wel een mooie quote, en de vrouwen die ik interessant vind, vonden het ook wel leuk. Echter na een tijdje ben ik het dan weer zat, dan pas ik het weer eens aan. Verder experimenteer. Gooi er 1.000 vrouwen doorheen met 1 profiel. Pas het profiel eens aan, en gooi er dan 1.000 vrouwen doorheen met een ander profiel. Kijk of je significante verbeteringen ziet. Op 1.000 vrouwen, 5 % verbetering is toch wel 50 vrouwen waarmee je jouw tekstgame op Tinder kan oefenen. Er zitten nu ongeveer 1 miljoen vrouwen op Tinder. Met andere woorden je kunt naar hartenlust experimenteren met wat het beste werkt voor jou op Tinder.

Ik zet op Tinder verder mijn lengte. Ik ben namelijk1.93 meter. Bij sommige vrouwen doet dat het altijd wel goed. Ja, gebruik je positieve kenmerken zou ik zeggen. Rood haar en groene ogen, gooi het lekker naar voren. De vrouwen die erop vallen, daar ben je heel bijzonder voor. Vertel er ook gelijk waar je vandaan komt bij. Op 1 of andere manier werkt dat ook vertrouwen. Als je niet wil dat ze je kan opzoeken (stel je hebt een niet veel voorkomende voornaam), doe je gewoon een Facebookprofiel verzinnen.

Je profiel is al beter als het iets van een reactie oproept. Knuffelen, wijn, strandwandelingen houden we allemaal wel van. Wellicht is het beter als je zegt. Ik hou echt van strandwandelingen dus trek je dikke trui maar aan! Daarbij vind ik het fijn  ook lekkere warme handen te hebben;-). Een beetje sexy, stout, en speels is altijd goed. Als ze het niet begrijpt, nou jammer dan. Vermijd vragen, en zet ook zaken neer die je van haar wilt. Het laat gelijk zien dat je vanuit een plaats van zekerheid komt, in plaats van dat je wilt laten zien hoe goed jij bent. Zij mag laten zien hoe goed zij is, dat is ongeveer de goede instelling.

Verder is altijd een handige om wat meer likes aan je Facebook toe te voegen. Ik ken iemand die allerlei vrouwendingen aankruist, en dan daardoor veel gemeenschappelijke interesses heeft. Echter kijk eens naar de vrouwen die je leuk vindt. Wat voor interesses hebben die meestal. Like die gewoon. Mensen zijn vaak helemaal niet zo speciaal. Meestal vallen ze toch wel in een bepaalde hoe qua interesses. Baat het niet, dan schaadt het zeker niet. Sommige vrouwen kijken er naar.

STAP Drie Vrouwen Versieren Op Tinder:

Je hebt een MATCH! Hoe begin je het gesprek met die vrouw op Tinder?

Wat zeg je tegen een vrouw op Tinder? Nu de SMS2DATE app is your friend! Hier kun je allerlei leuke ideeën voor berichtjes die je op Tinder naar een leuke vrouw kan sturen opzoeken. Plak, en verstuur! 

In ieder geval gebruik altijd het ezelsbruggetje –

LAS:

Leidend, Authentiek en Speels dat LAS ze allemaal in jouw berichten. Kom niet behoeftig over. Je openingszin moet zich concentreren op wat voor leuke tijd jullie met elkaar gaan hebben.

Het beste is wanneer er iets van een emotie in is verwerkt. Hallo, of Hoe gaat ‘ie? gaat je nergens brengen in het woud van 200 andere matches die ze al heeft op Tinder.

Wees een beetje creatief en doe er wat moeite voor. Beter bijzonder en afgewezen, dan saai en zeker afgewezen. Als ze iets wat je interesseert in haar beschrijving of foto’s heeft, kun je daar zeker iets over zeggen.

Hoe gaat we nu opa en oma uitleggen dat we elkaar ontmoet hebben op Tinder?

Zullen we maar zeggen dat we elkaar ontmoet hebben bij het eendjes voeren in het park?

 Als zij dan zegt; “lijkt me beter”

 “Ok, cool heb jij nog wat oud brood liggen? Ik heb alleen nu nog een stukkie cake. Om nou cake te gaan voeren. Smikkel ik dan liever samen met jou op.”

Dit is een beetje geinachtig en losjes profiel. Je kunt er ook 1 van een alphaman aanmaken. Denk leren jack, strenge blik, zwarte kleding, en poses met schaars geklede vrouwen. In je berichten dien je dan ook als alphaman over te komen. Begin dan bijvoorbeeld met “Wat wil je van me?”. Hup, in your face. Vrouwen die op zo’n profielfoto vallen, vallen waarschijnlijk ook wel op een alphaconversatie. Dat blijkt ook echt zo te zijn. Er zijn echt vrouwen out there, die wel een echte vent willen ontmoeten. Dus onthoud, wat ligt jou het beste. Wat vind jijzelf leuk. Jij bent de prijs, ook op Tinder!

 

Vrouwen Versieren Op Tinder STAP VIER:  

 

Zo snel mogelijk andere contactgegevens krijgen

Meer matches en succes op Tinder is leuk. Echter je dient zo snel mogelijk van haar andere contactgegevens te krijgen. Iets van een telefoonnummer/whatsapp of Facebook of iets anders. Met andere woorden, een Tindermatch dien je zo snel mogelijk een ander soort match te maken. Heeft ze daar geen zin in, beschuldig haar dat ze eigenlijk stiekem een man is of zo. Geef een reden als ik kan niet zo goed typen met 2 duimen. Ben altijd jaloers als ik andere mensen dat zo snel zie doen. Wil graag iets met een toetsenbord, en ik wil graag je stem horen. Dat is voor mij belangrijk om te bepalen of ik je werkelijk leuk vindt of niet. Lijkt mij dat je ook een beter kan bepalen of we elkaar aantrekkelijk vinden als we elkaars stem horen. Kun je gelijk checken dat ik geen lesbische vrouw bent of zo die je zit te fucken. Als het te lang duurt op Tinder, blokkeren en doorgaan met een ander. Tools for Tinder is je vriend in dit soort dingen. Je kunt elke keer weer 1000 matches er doorheen sturen.

Vrouwen versieren op Tinder STAP VIJF:

Time to meetup!

Te lang berichtjes uitwisselen maakt alleen maar de kansen dat je een fout gaat maken groter. Je dient zo snel mogelijk met haar LIVE af te spreken. Er zijn een heleboel vrouwen die jou tijd willen verdoen, doordat ze alleen maar grappige berichtjes willen uitwisselen. Heb jij geen tijd voor. Dat communiceer je ook heel duidelijk. Het belangrijkste is dat je wilt checken of zij niet 1 of andere freak is of zo. Hierdoor ga je eigenlijk in haar frame zitten. Te veel vrouwen proberen jou door 1 of andere hoepel te laten springen. Jij bent de prijs, jij gaat juist haar beoordelen.

Op dit moment kun je gewoon saai zijn. “Hee, rode wijn of kopje koffie?”

“Beter in de middag of avond?”. Wie weet komt zij terug nog met, “Hang af van hoe ik me voel” Stuur dan terug; “Je voelt je super je bent namelijk met een hele leuke vent op date.”  In alles kom je over als een zelfverzekerde vent. Wees niet bang om arrogant over te komen. Dat regel je later dan wel weer bij de ontmoeting. “Ok, laten we dan dinsdag meeten met elkaar. Ik ben benieuwd!” 

 

Vrouwen Versieren Op Tinder STAP 6:

Verleid haar op de date

Ook al is Tinder lekker makkelijk en staat bijna iedereen erop, toch is het slechts een app die vergemakkelijkt om mensen te ontmoeten. Sommige mensen (zeker ook vrouwen) zijn er gewoon voor de seks, anderen voor een relatie en anderen willen gewoon doelloos chatten en swipen.

Echter wees gewoon duidelijk over jouw intenties. Op het moment dat jij je voordoet als een mogelijk vriendje heb je eerder minder kans om met haar te slapen dan meer.

  1. Vrouwen zullen vaak merken dat er ‘iets mis’ aan je is. Daardoor zullen ook vrouwen die gewoon een beetje willen neuken op of jou afknappen
  2. Vrouwen die wel een relatie willen zullen je juist laten wachten aangezien ze denken zo een hogere waarde in jouw ogen te krijgen. Op het moment dat jij aangeeft niet speciaal iets serieus te zoeken, kan zij zich in haar ogen zich ongestraft laten gaan.
  3. Je voelt je op termijn er zelf veel beter bij.

Het is wel een beetje raar en gemaakt allemaal. Je kunt er dus niet al te bruut en ruw over doen. Bijvoorbeeld je kan gewoon reageren op vrouwen die in hun Tinderprofiel vermelden. “Zoek je naar een One Night Stand? Zoek dan nog even verder.”

meermatchesopTinderfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is vaak allemaal een soort toneelspelletje. Iedereen wil seks, alleen niet veel mensen willen dat zo toegeven. Ze zijn bang (en vooral vrouwen) om op hun lusten veroordeeld te worden. Wees een beetje sociaal intelligent. Laat het maar een beetje in het midden. Als ze er direct om vraagt, geef dan gewoon een direct antwoord in de vorm van; “Ja, nou ik kijk altijd eerst hoe het bevalt. Je wilt elkaar toch eerst beter leren kennen voordat je aan een relatie met iemand gaan denken. Hoe is iemand in de omgang, hoe is ze in bed, hoe is ze met mijn vrienden, familie, in het kort hoe is ze van top tot teen. Dat wil niet zeggen dat ik jou of andere vrouwen veroordeel over wat je wel of niet doet. Je doet gewoon maar lekker wat je zelf wilt. Dan ben ik al heel blij. Ik verwacht niks, ik hoop op een heleboel.” Daarna pak je haar en begint die hand te strelen terwijl je met een veelbetekenende glimlach naar haar kijkt. Nu veel succes op Tinder toegewenst, en ik hoop dat je met Tools for Tinder en de SMS2DATE app veel meer succes en meer matches op Tinder genereert.

SMS2DATE-app Voor Android https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=en

SMS2DATE-app Voor Iphone   https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

Wij wensen jou en de vrouwen die je versiert op TINDER veel plezier toe!

Voor meer flirttips voor Tinder kijk even op Versiertips voor Tinder!

You can leave a response, or trackback from your own site.