Weten en doen zijn 2 verschillende dingen.

Weten en doen zijn 2 verschillende dingen.
Er is bijvoorbeeld een hele hoop informatie beschikbaar over goede
voeding en sport. Hoeveel mensen zie jij nu met een fantastisch
lijf rondlopen? Ben jij wel eens met goede moed begonnen, en weer
afgehaakt?
wetenendoen
Een zaadje kan vaak pas ontspringen als het op de juiste bodem
neervalt. Anders ligt het daar maar te liggen. Het kan een
prachtige plant worden met fantastische vruchten, want het is een
in de basis fantastisch zaadje…Toch gebeurt er niks.

Stel je eens voor. Er komt iemand die de keiharde bodem eens flink
openmaakt, alle onkruid eruit trekt, de juiste bemesting toepast,
zou dan het zaadje kunnen ontspringen? Natuurlijk!! Natuurlijk moet
de plant nog door droogtes heen, natuurlijk zal het niet alleen
maar Halleluja zijn. Alleen het begin is er. Zonder een goed
fundament, zakt elk huis ook in elkaar. Je kunt blijven bouwen, je
kunt blijven zaaien, alleen alles zakt weer in elkaar, of komt
zelfs niet eens van de grond.
Uiteindelijk heeft het vaak allemaal met je “innergame” te maken.
Hoe denk jij over jezelf? Hoe hard ben jij voor jezelf? Hoe lief
ben jij voor jezelf?
Het is een feit dat veel mensen onderschatten wat ze in 2 jaar
kunnen bereiken, en overschatten wat ze in 2 weken kunnen bereiken.
Er zijn geen “shortcuts”
Of toch wel?
Dating Doctors heeft namelijk flink wat ervaring, en kan jij als coach bijstaan. Het is feit dat een coach jouw learning curve steiler kan laten verlopen.  Wij  hebben al 1000-en mannen geholpen, en brengen samen 40 jaar ervaring mee!
Bij elke workshop is het dus mogelijk dat jij je geest laat herprogrammeren. Hou je dingen nooit lang vol? Na onze workshop, begin je met jouw doelen niet meer uit te stellen. Je gaat er gewoon mee aan de slag.
Wil je alle leuke vrouwen gaan aanspreken? Vanaf onze workshop
maak je jouw start om geen enkele leuke vrouw meer voorbij te laten lopen.
Wil je ophouden met negatief over jezelf te denken? Vanaf onze workshop kijk jij de wereld met een grote glimlach aan.
Minder leuke zaken uit het verleden? Vanaf onze versiercursus kun je daar op een gezonde manier mee omgaan.

Leer jezelf en de buitenwereld te accepteren op een positieve manier. Alleen accepteren?
Nee, dat zou misschien te makkelijk zijn. Je kan er ook voor kiezen jezelf en de wereld om je heen te verbeteren. Tenminste vanuit jouw oogpunt……
Dat zal je nog steeds meer moeite gaan kosten.
De Dating Doctors laten je geest echter nieuwe wegen zien, en dwingt je onderbewuste ook daadwerkelijk die weg te gaan. Op zijn minst gaat hij de tijdslijn waarin je jouw doelen gaat bereiken, flink versnellen.
Te mooi om waar te zijn? Wij hebben natuurlijk al veel mensen geholpen. En tot nu toe, werden er weinig teleurgesteld. Ja, logisch natuurlijk, anders wordt je geen marktleider. En de Dating Doctors is al 5 jaar lang continu marktleider.
Ok, als misschien slik je zelf ook wel eens een keer. De groten der aarde zijn niet goedkoop. Alleen hier geldt ook het credo “If you pay peanuts, you get a monkey!”.  En zo’n kans krijg je niet vaak. Hoe lang laat jij die leuke vrouwen je nog voorbij lopen? Dit is dus ook jouw kans om de Dating Doctors van dichtbij mee te maken.
Wat kan je bij ons leren?
Onze specialiteit is, dat je voorgoed af kan rekenen met zaken waarmee jij jezelf telkens frustreert. “Kon ik maar anders reageren” “Had ik dit maar of dat”
Na onze workshop stop je jouw vicieuze cirkel naar beneden. Maak je samen met de Dating Doctors een vicieuze cirkel naar boven. En in zware tijden kun jij altijd terugvallen op een fantastisch fundament. Dit fundament kost je 499.- euro. Stel jezelf maar de vraag, “hoeveel is een op alle fronten gelukkiger leven mij waard?”
Ik bedoel wij hebben een methode waarmee je een groot deel van je leven naar jouw hand kan zetten. Want vaak ben jij het niet alleen. Vaak zijn het ook de mensen om je heen, die je frustreren en tegenhouden.
Een vrouw die je na 2 zinnen afkapt, of wegloopt? Vaak verzucht je bij jezelf. “Als ze de tijd zou nemen om me te leren kennen, zou ze me echt leuk vinden”. Wij geven je die tijd. Jij brengt haar in de juiste stemming, en zij waardeert degene die haar in die stemming brengt. Wie dat is? Dat kan jij zijn. Tenminste als je er de volgende workshop bij bent, en flink oefent.
Jouw werkgever die niet eens denkt aan een promotie of salarisverhoging? Dating Doctors geeft jou de methode om je baas op het lumineuze idee te brengen. En hij denkt dat het zijn eigen idee is! Nee, jij hebt hem in die stemming gebracht. Die stemming die jou elke maand bijvoorbeeld weer 200 euro meer oplevert. En jouw werkgever behoudt een goede kracht. Want zo is het ook!
Bij de bespreking van een tentamen toch net die puntjes bij elkaar sprokkelen? Die puntjes die ervoor zorgen dat je de boeken van dat lastige vak op Marktplaats kan zetten?
En zo kan jezelf ook nog wel een aantal zaken verzinnen.
Er zijn mensen die dat niet eerlijk vinden, of manipulatief. Echter het is aan jou om te bepalen wanneer je de door jouw aangeleerde Dating Doctors methode gaat inzetten. Word je naar jouw mening soms of zelfs vaak oneerlijk behandeld? Zou je eigenlijk wel eens wat terug willen doen? Niet op een gemene manier, maar op een slimme manier? Krijgen wat jou eigenlijk eerlijk toekomt?
Dating Doctors geeft jou de methode om als ware je leven meer de jouw gewenste richting op te laten gaan. Dat is in ieder geval de moeite waard, niet waar?

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.