Wil jij vrouwen versieren?

Wil Jij Vrouwen Versieren? 

 

 

Voorkom Dat Je Deze Fout Maakt!

Wil jij ontdekken waarom vrouwen opgewonden en enthousiast worden van bepaalde mannen?

Ik kon vroeger nooit BEGRIJPEN waarom een vrouw zo snel met een bepaalde mannen mee naar huis ging. Het waren De mannen die je kunt omschrijven als “players” of “badboys”. Vrouwen wisten toch wel dat ze gebruikt werden, en toch gingen ze met die mannen mee? Ik werd zo nieuwsgierig dat ik vastberaden raakte om te achterhalen wat zij precies deden.

Ik observeerde deze mannen aandachtig terwijl ze met vrouwen aan het praten waren. Ik zag hoe vrouwen op hen reageerden op een manier waarop zij NOOIT reageerden op mij.

Het waren vaak kleine verschillen. Een vrouw stond dichter bij hem, maakte meer lichamelijk contact en flirtte meer. Zelfs wanneer ze elkaar nog maar net hadden ontmoet, leek het erop alsof ze elkaar al jaren kenden.

Wat me echter het meeste dwarszat was dat een vrouw niet die “vervelende” blik had. Een blik die vrouwen wel had den als ze met mij aan het praten waren. De vrouwen waren zelfs bezig om hen te IMPONEREN. Ze probeerden interessanter, leuker en meer sexy over te komen.

Het ergste was nog dat het niet alleen de ‘sletterige’ vrouwen waren. Het waren juist ook de “nette” en “hard to get” vrouwen die van geilheid hun stoel afgleden. Het waren de vrouwen die ik ook leuk vond en ik niet kon krijgen. Het leek wel alsof deze jongens een schakelaar in de hersenen van die vrouwen konden omzetten. Het soort schakelaar waardoor deze vrouwen op commando geil werden. Logischerwijs moesten ze toch weten dat het voor hen niet de beste keuze was? Blijkbaar werden die vrouwen als het ware meegezogen in een soort trance of iets dergelijks?

Dus wat zorgt er nu precies voor dat deze mentale “schakelaar” wordt geactiveerd bij een vrouw?

Je hebt misschien wel eens gehoord dat vrouwen, mannen tijdens een gesprek TESTEN. Vrouwen zullen jou je hele leven blijven testen om zo te kunnen bepalen of jij wel de moeite waard bent.

Een manier waarop ik naar het testen kijk is dat je moet beseffen dat ze als het ware aan het vissen zijn. Een vrouw gooit haar vislijn met aas in het water en kijkt hoe snel jij hapt.

En hier gaat het vaak meteen ook FOUT!

Wat mannen over het algemeen namelijk helemaal niet beseffen is dat de meeste vrouwen geen “makkelijke vangst” willen. Een vrouw is op zoek naar een man die een UITDAGING voor haar is. Een vrouw wil juist datgene hebben wat ze niet kan krijgen.

Om de een of andere reden zorgen we echter er voor dat we helemaal GEEN uitdaging zijn als we met een leuke vrouw aan het praten zijn. Zou die reden angst kunnen zijn? Angst dat ze ons anders niet leuk vindt? Angst dat ze anders ons wellicht te moeilijk vindt. Nou- welke reden het ook is –  we maken het in ieder geval veel te MAKKELIJK voor haar:

  • We komen super geïnteresseerd over en zijn onder de indruk van alles wat ze zegt
  • We glimlachen en toveren een “valse” glimlach op ons gezicht om haar het gevoel te geven dat we grappig zijn
  • We geven haar te veel algemene complimenten
  • We stellen persoonlijke vragen om te laten zien dat we haar willen leren kennen
  • We geven haar subtiel de controle over het gesprek

Meestal weet een vrouw al binnen 5 minuten dat we “gehapt” hebben. Ze heeft door dat we “om” zijn . Ze weet nu dat ze haar lijn kan binnenhalen. Terwijl wij vervolgens als naar lucht happende vissen op de grond spartelen.

Als je teveel vragen stelt, teveel complimenten geeft, te geïnteresseerd overkomt en geen uitdaging meer voor haar bent, dan kom je over als BEHOEFTIG.

Laat Zien Dat Jij Het Gesprek Leidt

Het eerste wat je moet doen is “subtiel” laten zien dat JIJ degene bent die leidt. Een eenvoudige maar zeer effectieve manier die ik hiervoor gebruik is deze:  stel dat zij een verhaal aan het vertellen is, dan verander je midden in haar verhaal ineens volledig van onderwerp.

Dit zal haar in eerste instantie als het ware een beetje verbazen en soms zelfs een beetje pissig maken. Maar het is OK “To Piss A Girl Off” omdat het ervoor zorgt dat ze aandacht aan je besteed. Ze zal denken “wow, hij reageert niet goedkeurend en lachend op alles wat ik zeg… wat is hier aan de hand.”

Dat is de eerste stap …

Aandacht Omzetten In Seksuele Spanning

 De tweede stap is dat je die aandacht weet om te zetten in SEKSUELE SPANNING. Seksuele spanning die ervoor zorgt dat zij  graag met jou naar bed wilt. Zo graag dat ze je op een gegeven moment zelfs zal smeken om seks met haar te hebben.

En dat is precies waar het boek “De Seksgod Methode” over gaat. De Seksgod Methode leert jou hoe jij door de geheime taal van “seksuele communicatie” onweerstaanbaar wordt voor een vrouw. Hoe jij die “seksuele vibe” kunt creëren die vrouwen niet kunnen weerstaan.

De Seksgod Methode zit vol met stap voor stap instructies en voorbeeldzinnen die je letterlijk kunt kopiëren en gebruiken om de man te worden waar vrouwen van nature seks mee willen hebben.

 

Seks-God-Methode-3D-228x300

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER

Over de auteur:

Mike Meijer is dating adviseur en schrijver van o.a. het Van Tekst Naar Seks programma en De Seksgod Methode. Hij is gepassioneerd om andere mannen te helpen om hun ware potentie te ontdekken.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.