Vrouwen versieren met praten over seks!

Veel mannen die gaan vrouwen versieren, vermijden haast het praten over seks. Het lijkt wel alsof ze aan de vrouw een beeld willen schetsen dat ze absoluut geen interesse in seks hebben.

Alle meesterversierders die ik ken praten juist wel over seks. Alle mannen die vrouwen versieren gebruiken het praten over seks juist om die vrouwen te versieren. Hoe praat je nu het beste over seks?

Meestal fluister je

Praten over seks of seksueel praten, gebeurt meestal fluisterend. Dat fluisteren heeft eigenlijk 3 redenen.

 1. andere mensen horen het niet
 2. ze moet zich concentreren om jou te horen (en dus moeten jullie elkaar naderen)
 3. het maakt het gelijk geheimzinniger, meer stiekem, en daarom meer opwindend

Om even aan te geven wat seksueel praten is, geef ik een voorbeeld. Seksueel praten begint voorzichtig, en je gooit het telkens een beetje omhoog. Het grote probleem is weer – tenminste in je hoofd – AFWIJZING. Je bent bang de vrouw te verliezen, doordat je laat zien dat je een gezonde man bent. Een man die van seks houdt. Mocht je haar verliezen doordat je te brutaal, of te snel was. Fijn! Je hebt weer wat geleerd. Of je hebt een vrouw verstoten die blijkbaar niet echt jouw type is.

Het eerste wat je moet leren bij seksueel praten is dat niemand, behalve jij en de vrouw je mag horen.

 1. het is iets tussen jou en haar
 2. de meeste vrouwen vinden het niks als haar vrienden horen wat voor “slet” ze is

Het tweede wat je moet leren is dat mannen visueel (via de ogen) zijn ingesteld. Vrouwen zijn echter vooral auditief (via de oren) ingesteld. Vrouwen kunnen dus opgewonden raken van wat we tegen ze zeggen. Je penis laten zien, is voor veel vrouwen in 1e instantie minder opwindend. Je kunt eigenlijk beter zeggen dat je jouw penis eruit gaat halen.

Vrouwen zijn als een haardvuur

Eigenlijk in alle gevallen zou je vrouwen kunnen vergelijken met een haardvuur.

In 1e instantie leg je wat aanmaakhoutjes neer. Daarna gooi je telkens weer wat grotere blokken erop. Een vuur als het 1-maal brandt, dan waait de wind het ook niet zomaar uit. In het begin is een vuur maken ook het meeste werk. Hoop geblaas, op de juiste manier in het vuur houden, uit de wind houden enz, enz. Als het 1-maal brandt dan is het af en toe nog een blok erop gooien.

Ik ga jou nu door middel van deze post op ons vrouwen versieren blog je de juiste “vibe” laten voelen. Ik geef mezelf nu wel een moeilijk opgave, alleen nooit geschoten is altijd mis!

Je weet dat jij moet opvallen. We kiezen ervoor om ons te laten overkomen, als de best uitziende, meest alfa, niet dronken, seksueel krachtige en dominante man.

oversekspraten1

 

 

 

Hoe kom je over als seksueel dominante man

Dit is in het algemeen wat je dient te doen.

 1. Wanneer je een lekkertje ziet, stel haar voor dat ze lekker aan je pik aan het zuigen Stel je voor dat ze voor over buigt, en dat je haar lekkere roze poesje goed kan zien, stel je voor dat je jouw pik langzaam in haar schuift.
 2. Ook al gebeurt er veel al eigenlijk vanzelf door je gedachten, let er wel even op dat je wijdbeens Dat je trots staat. Je hoofd als het ware naar boven getrokken door een touwtje. Neem de ruimte in.Voel het gewicht van je pik, voel je ballen tegen je benen Wees trots op jouw eigen flinke mannelijkheid. Denk erover hoe je jouw penis tegen haar kont aan ga slaan. Hoe je haar verschrikkelijk nat gaat laten worden. Denk seksueel, je lichaamstaal volgt automatisch. Je gaat als het ware mannelijke seksuele signalen uitzenden. Iets wat voor veel vrouwen ontzettend opwin- dend is. En ze weten vaak niet eens wat je aan het doen bent. Ze weten alleen dat ze opgewonden van je worden.
 3. Nu kijk naar de persoon die je leuk vindt, en vraag jezelf af of je zou willen leren kennen. Als dat zo is, denk dan “goh, wat zou ik deze vrouw toch vannacht een leuke tijd kunnen bezorgen. Je kunt nu eigenlijk alles zeggen. Een brutaal “Zo wat heb jij allemaal te vertellen vandaag” (standaard krijg je terug, “wat heb jij allemaal te vertellen vandaag”). Alleen zeg het op de juiste manier. Met een diepe belachelijk harde stem, terwijl je zeer dichtbij staat (binnen 10 centimeter, in haar persoonlijke ruimte). Laat je seksuele uitstraling op haar stralen. JE KUNT GEEN VERLEGENHEID LATEN ZIEN! WEES JE BEWUST VAN JE MANNELIJKE SEKSUELE VERLANGENS EN VOEL JE VOL ZELFVERTROUWEN. En nu volgt iets wat weer moeilijk uit te leggen is. Je doet dit niet omdat je een arrogante klootzak bent. Je doet dit uit liefde voor de vrouw. Je weet dat zij wilt dat jij de leiding neemt. Je weet dat je haar en jezelf een fantastische nacht kan bezorgen. Jij weet dat, en jij bent zo voorkomend dat je de beslissing voor haar neemt.
 4. Wanneer je dicht bij haar staat, gebruik je ogen en je hele lichaam om haar aandacht vast te houden. Eigenlijk moet de rest van de club er niet meer toe Jullie zitten samen in een soort bubbel. Je hebt haar opgeslokt met je ogen. Kijk haar aan, terwijl je denkt aan hoe zij naakt en smachtend voor je ligt. Automatisch werk je een ontzettende suggestieve blik in de hand. Niet anders in de wereld zou meer moeten bestaan voor haar, behalve jou lekkere sexy mannelijke kop (zo moet je echt over jezelf gaan denken). Doe nu bij- voorbeeld 2 vingers onder haar kin, en bestudeer haar voor 20 seconden of zo. Je kan extreem snel vrouwen versieren en escaleren als je zo doet. Ondertussen kun je over alles en nog wat babbelen en dus ook over seks!
 5. Wanneer je haar voor het 1e keer aanraakt, begin dan wat meer Eigenlijk het tegenovergestelde van de haardvuurtheorie. Geef een flinke klap op haar kont. Ze val nu een beetje verrast kijken, en doen of ze het niet leuk vindt. Dat is gewoon kijken of je een echte man bent. Pak 1 van haar billen stevig vast, en duw haar tegen je pik aan. Grijp de achterkant van haar hoofd, en trek aan haar haren zodat haar nek vrijkomt. Kus haar in haar nek. Na flink wat zoenen, en het wat hardere alfa werk, wissel je af met wat zachter. Je pakt bijvoorbeeld haar kin weer beet met 1 hand, leun op je gemak naar achteren, en breng een zachte blik in je ogen. Een zachte blik in je ogen breng je gewoon naar voren door te denken aan hoe je haar liefdevol gaat strelen. Omhels haar, en streel de onderkant van haar blote rug. Het is net alsof je een wild paard temt. Je benadert het voorzichtig, dan laat je zien wie de baas is, en dan ben je weer lief doch beslist.
 6. Wanneer je haar kust, begin je langzaam en liefdevol, en na een tijdje ga je er echt in Maak ook geluiden die bevestigen dat je het aangenaam vindt. Want zoals we nu weten, vrouwen zijn auditief ingesteld. Steek je tong erin, en wees gulzig.
 7. Vertel haar wat je met haar gaat doen. Dat je haar heel de nacht wil neuken, wees ook heel Ik zie al mijn lekkere dikke pik in jouw heerlijke nat kutje naar binnen glijden. Ik ga je laten schreeuwen enz. Als ze een beetje verle- gen protesteert, leg je haar het zwijgen op, door haar weer verwoed te kussen.
 8. Over het algemeen moet je extreem dominant zijn. Je wilt overkomen als een dominante man die krijgt wat hij wilt van vrouwen. Vrouwen zijn eigenlijk kleine meisjes die niet weten wat ze zelf willen. Jij bent de man die hen laat zien wat ze moeten doen. Kom hier, ga hier zitten, breng me eens een biertje, doe dit, doe dat zijn bevelen die je geeft. Je neemt haar ook mee, in de juiste richting. Je vraagt niet, je neemt haar gewoon mee. En vergeet niet haar af en toe een pets op haar lekkere kontje te geven….
 9. Dit doe je het liefst als je die avond makkelijk binnen 15 minuten ergens kan escaleren. Anders kun je misschien beter gaan voor een afspraak op een andere dag. Wees wel een beetje creatief om een mogelijke escalatieplek te bedenken. Voorbeelden; Invalidentoilet, achter een gordijn, onder het podium, in een steegje, koop iemand die daar werkt om, of ken iemand. Heb van te voren bedacht waar jullie elkaar gaan neuken. Een vraag die jij jezelf altijd stelt, als je meer dan 15 minuten van je eigen huis woont. Twee vragen die je haar altijd stelt zijn; “Hoe ben je hier gekomen, en met wie ben je hier?”

sekspraten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu heb je een beetje de juiste stemming te pakken. Als je hier 50 % van doet, dan doe je het waarschijnlijk al 100 % beter dan dat je deed.

Over seks praten met een vrouw – dat doe je toch niet?

 

Bij dit soort dingen kom je weer een verschrikkelijke grens tegen. Dit soort dingen tegen een vrouw zeggen, dat doe je toch niet?

 

Herstel, jij doet het niet. Verder doen mannen het nog al vaak, en horen vrouwen het graag.

 

Vrouwen horen het graag hoeveel zij jou opwinden. Jij hebt er soms moeite mee om dit soort zaken ten berde te brengen. Jij denkt misschien, “Wat zal ze wel niet van me denken” Je bent ook heel naakt als je dat soort dingen zegt. “Maak ik mezelf niet belachelijk?” “Vindt ze mij geen vieze man?”

Minder nadenken, meer doen

 

Het verhaal is dat je minder moet nadenken, en meer moet doen.

 

Makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je het nog nooit hebt gedaan. Wat je even tueel kan doen is 20 % van je vocale seksuele energie naar je voeten brengen. Hierdoor wordt je vanzelf rustiger. Trouwens ook al je een onbekende vrouw versiert of aanspreekt, kun je dezelfde truc doen. Hierdoor verleg je jouw aandacht voor een deel, perfect om de zenuwen onder controle te brengen. Ik begrijp beste dan vrouwen versieren en over seks praten – zeker in het begin –  zenuwslopend kan zijn.

 

Verder kun je een controle uitvoeren.

 

 • kan niemand jullie gesprek horen?

 

Als dat zo is, ben je klaar om er wat vocale seksuele energie uit te gooien. En zoals je weet, seksuele praat werkt op een vrouw net zo goed als bij jou een visueel beeld. Daarom is investeren in een goede muziekinstallatie en wat “romantische” muziek ook een goed idee. Een vrouw is erg gevoelig voor de juiste stemming.

 

Mocht ze er goed op reageren, dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent. Mocht ze er niet goed op reageren, dan weet je in ieder geval dat je er nog niet bent.

Meer in je lichaam gaan zitten

 

Een oefening is meer in je lichaam te gaan zitten. Let op de sensaties in je lichaam.

Als je gevoelens van geilheid/aantrekking opmerkt, begin ermee die dan zo authentiek mogelijk uit te drukken. Begin ermee vanaf het begin….

Bijvoorbeeld:  Je blik wordt getrokken door een vrouw en je denkt “WAUW”. Stel jezelf dan de vragen: Waarom denk ik dit? Wat maakt haar zo geil? Dan kan dat bijvoorbeeld zijn “Dat jurkje zit zo lekker strak om haar kontje”. Dus dan zeg je dat: “Wauw, jouw jurkje zit zo lekker strak om jouw kontje”. Als je dat niet durft, benader het dan zo dicht mogelijk. Ook hier is een goed begin, het halve werk. Het leuke hiervan is dat geen enkele vrouw je nu als een eerlijke authentieke man gaat zien. Denkt zij dat je zit te liegen? Nee, doordat je authentiek bent, komt het ook authentiek over.

Vrouwen versieren is ook je seksualiteit als man omarmen

Daarentegen als je krampachtig je seksualiteit verborgen houdt, vindt een vrouw je eerder een ontzettende engerd. Als je jouw seksualiteit als man omarmt, zal geen enkele vrouw je daarop kunnen aanvallen. Geen enkele vrouw zal praten over seks met jou ook vreemd vinden. Een normale volwassen vrouw is heus wel bekend met mannen die vrouwen versieren. Een normale volwassen vrouw kan daarbij heus wel omgaan met wat seksuele interesse van een man. Nogmaals, ze is echt niet van suiker. Zo nu ben je hopelijk genoeg te weten gekomen over praten over seks en de link met vrouwen versieren.

Kijk ook even op vrouwen versieren voor seks 

Hoe vrouwen en mannen over seks praten

 

You can leave a response, or trackback from your own site.