“Het Moment” Om Die Mooie Vrouwen Echt Te Verleiden

“Het Moment” Om Die Mooie Vrouwen Echt Te Verleiden

Wat is nou denk je “het moment” om mooie vrouwen echt te verleiden?

Om de overgang te maken tussen het ‘oppikken’ en het ‘seks’ hebben met een leuke meid? Daarover gaat deze post. Ik verwacht dat er veel herkenbare stukken voor je inzitten.

Je bent bij haar deur. Het is laat. Het wordt steeds later. Ze kijkt je aan, leunt in, en jij kust haar.

“Nou, ik moet gaan,” zegt ze.

“Ja. Ik vond het een leuke avond,” zeg je.

“Ik ook!” zegt ze en lacht. Wachtende. Ze staat daar, en het wordt later.

“Slaap lekker,” zeg je, en je loopt weg. De eerste stappen loop je happy weg, totdat iets je raakt. Het lijkt wel een kleine goblin die op je schouder zit, het hele schouwspel heeft aangezien, zijn goblin mond gesloten hield, en nu even wat móet zeggen.

Niet om jou af te snauwen, maar om je feedback te geven over hoe je NIET mooie vrouwen moet verleiden.

En je hebt wel een idee he, wat dat zou kunnen zijn. Niet waar?

Ze wilde dat je mee naar binnen kwam. Slimpie.

Je kijkt terug, ziet haar hoofd binnen, en voor heel eventjes zie je een momentje van droevigheid op haar gezicht staan. Ze is droevig omdat ze alleen naar binnen ging.

Ik hoop dat dit je bekend voor komt. En ik hoop dat je je realiseert dat het iets met jou te maken heeft. Ze voelde zich minder dan andere mooie vrouwen in haar omgeving omdat je haar niet probeerde te verleiden.

Je hebt nog een heel leven van daten voor je. Je komt nog vaak in situaties terecht die allemaal op hetzelfde uitlopen. Jij gaat alleen naar huis. Zij gaat alleen naar huis. Allebei thuis een eigen avontuurtje beleven. Er blijven allemaal gedachtes door je hoofd razen. Had ik maar zus. Had ik maar zo.

Mijn vraag: is dit wat je wilt?

“Het is al laat. Ik moet er vroeg uit. Zij moet er vroeg uit.”

“Het was een geweldige date. Verkloot het nu niet. Ben op tijd weg zodat het niet mis kan gaan.”

“Als ze meer had gewild, had ze me wel binnen gevraagd.”

En natuurlijk, de daadwerkelijke reden hierachter…

“Ik kan haar niet binnen vragen, of vragen dat ik binnen mag. Want dat zou pushy en creepy zijn. Oh nee, dat is het niet. Ik kan niet vragen of ik naar binnen mag omdat ze me dan kan AFWIJZEN.”

Triest he, vind je niet? Dat het verleiden van mooie vrouwen soms zo lastig kan zijn.

Je hebt al het werk gedaan om die meid te krijgen. Je hebt je technieken en mindsets van “Zelfvertrouwen met vrouwen” goed doorgenomen. Hierin heb je o.a. geleerd om je natuurlijke instinct en vrijheid naar boven te halen. Plus je hebt nog eens het nummer én de date geregeld. Je hebt die meid veroverd. Mooie vrouwen verleiden lijkt toch te moeten lukken.

Misschien ben je een van de weinige die trots op zichzelf is omdat je veel hebt geleerd. Geleerd hoe een connectie te maken. Geleerd te escaleren. Je hebt je verdiept in hoe je een date zo leuk mogelijk kunt maken. En nu, op dit moment, sta je precies waar je wilt zijn. Je wilt haar zoenen.

Bij jou deur, bij haar deur. En alles wat er tussen jou en haar in staat om van elkaar te genieten is slechts 1 ding. Onschuldig, grappig, slechts 1 move. Een paar woorden.

Er is een truc om dit gevoel van ‘afwijzing’ te overmeesteren. Dat gevoel dat jou tegenhoudt om met haar naar binnen te gaan. Er is een truc. En ik ga je die geven. Niet nu, maar morgen.

Ah denk je dan, ah, heb ik alles voor niks gelezen. Als je dat denkt, ben je niet goed bezig. Je hoopt dan dat IK je een magische pil aan reik. De magische pil om plots in staat te zijn om mooie vrouwen te verleiden. Op zich niks mis mee, maar je vergeet een belangrijk puntje. Je dient zelf ook eerst goed na te denken over wat ik je ga vertellen.

Ik kom hier op terug. Morgen. Succes met het verleiden van mooie vrouwen.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.