Hoe kom je bij haar binnen

Hoe kom je bij haar binnen?

Gisteren hebben we het gehad over dat bekende moment.

Dat moment dat ergens voorkomt in je relatie met die mooie vrouwen wanneer je hen aan het verleiden bent. Het moment bij de deuropening als die stilte valt, net voordat jullie afscheid van elkaar nemen. Hoe kom je nu bij haar binnen?

Vandaag kom ik met de gouden zin. Maar voordat ik je die vertel, neem ik je mee naar een film. “The 40-year Old Virgin.”

Ik heb deze film laatst nog een keer gezien. Ik was in de tussentijd vergeten hoe geweldig deze film is.

Wat echt geweldig is dat de vrouw de man een aantal dingen laat merken. Zo moet de man naar haar verlangen. Seksueel met haar zijn. Een man die weet hoe die mooie vrouwen gemakkelijk kan verleiden. En als hij dat niet is.. nou, dan is ze niet boos. Gepikeerd. Of wat dan ook. Als de man geen goede move maakt zegt zij het volgende:

“Are you going to kill me?”

Zij is zo in de war van zijn daad om niet als man op te treden. Ze is het zo erg niet gewend om hem zo te zien. Ze kan enkel veronderstellen dat hij een creepy killer is. Nu zeg ik niet dat een meid jou gelijk gaat aangeven bij de politie. Die dan op jou af komen en zeggen “nu is het gedaan met het verleiden van mooie vrouwen, meekomen!”. Maar wat wel zo is, is dat ze een move van jou verwacht bij de deur. Ze voelt zich beledigt als je die move niet maakt. En ik weet het, omdat…

 

… ik hetzelfde heb gedaan. Ik heb een hoop ervaringen gehad. Waar ik na het eind van de date, goed of slecht, naar buiten liep. Ik heb veel teleurstellingen gezien op gezichten. Onafhankelijk van de dates… die meiden heb ik zelden nog gezien. Het is vaak voorgekomen dat meiden mysterieus uit je leven verdwijnen. Het heeft me een tijd gekost om uit te vinden wat dit het nou was. Datgene dat er voor zorgde dat die maat van mij zo succesvol was. Succesvol als in gaan voor de zoen. Ervoor gaan om haar binnen te vragen. Dit alles op een smooth en sexy manier vol intent.

De gouden zin om bij haar naar binnen te komen

Wil je weten welke line je hierbij gaat helpen om het smooth te doen? Hier is die. De zin die je leven gaat veranderen… 😉 Mooie vrouwen verleiden wordt nog eens écht leuk!

Voor de volgende keer als je voor haar deur staat zeg je dit. Lach. Kijk haar aan in de ogen en zeg dit:
“Ik heb dorst. Heb jij dorst? Laten we naar binnen gaan effe een glas water pakken. Het water is hier geweldig.” Lach wat meer zodat zij ook weet dat je het niet serieus bedoelt. Leid haar naar binnen door haar bij haar hand te pakken.

Alles wat je nodig hebt om beter te worden is een sterke move, subtiel en gentle uitgevoerd. Maak het luchtig en plezierig. Zij wil dan seks met jou hebben. Ze wil het niet alleen maar wil het ook doen.
Geen van jullie beiden hoeft dan met nare gedachten te gaan slapen. Gedachten als “had ik maar zus” en “wat als… ik nou zo…” Mooie vrouwen verleiden kan zo makkelijk zijn als eens doen in plaats van spijt hebben over iets wat je niet hebt gedaan.

DAT IS wat zij echt wilt. Zij wil dat jij bij haar binnen komt. Waarschijnlijk wil zij zelfs jou in haar voelen.

Nou, ga haar blij maken dan! Laat die mooie vrouwen eens zien dat jij nu ook in staat bent hen te verleiden.

Nog een paar andere dingen om bij haar binnen te komen

1. je moet naar de WC en je moet poepen. Blijf lekker lang zitten

2. je moet je telefoon 0pladen.

3. je doet als je naar haar toe loopt alsof jij je niet zo goed voelt. Waarschijnlijk wat (denkbeeldig) verkeerds gegeten? (doe dit alleen echt als je heel weinig gedronken hebt, anders denkt ze gelijk dat je haar huis vol gaat kotsen).

ps. Wat extra leesvoer voor onder de kerstboom nodig? CHECK THIS BOEK OVER VROUWEN VERSIEREN OUT!

Vrouwen Versieren Boek

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.