Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond!

Vrouwen Versieren Op Oudejaarsavond! (Deel 3 van 3)

Eerst deel 1 lezen van vrouwen versieren op oudejaarsavond? Klik op voorafgaande link.

Gisteren de tip over logistiek, eergisteren de tip over social proof. Vandaag de laatste tip: escaleren.

Tezamen zijn dit drie waardevolle ingrediënten om succesvol mooie vrouwen te versieren. Have fun en probeer het zo goed mogelijk toe te passen.

Tip #3 Begin vroeg met aanraken, en doe dit vaak

Herinner je nog wat ik gisteren zei over ‘goed’ en ‘geweldig’? En over en een telefoonnummer versus iets dat er die avond gaat gebeuren? Dat dit puur een kwestie van logistiek was?

Nou, het verschil tussen ‘let’s just be friends’ en een date, is normaal gesproken een fysieke connectie.

Ik kom het vaak tegen bij mijn studenten. Veel mannen zijn niet gewend aan het aanraken van mensen die ze net hebben leren kennen. Vroeger was ik geen held in het versieren van mooie vrouwen. Toen was ik ook niet zo. Ik geef je een paar vrouwen versieren tips met oudejaarsavond en eigenlijk ook altijd:

  • Raak mensen (niet alleen met oudjaar) aan wanneer je met ze begint te praten (in de eerste minuut). Al is het slechts elkaar de hand schudden, een high five geven, wat het ook moge zijn. Wees er zeker van dat je begint om dat balletje te laten rollen. Echter je kunt wachten met het aanraken en dit later doen. Maar het zal voor hen ‘raar’ en ‘creepy’ aanvoelen.
  • Raak iedereen als eerste aan voordat ze jou kunnen aanraken. Niks speciaals voor de vrouwen, ook niet voor de mooie vrouwen die je mogelijk wilt versieren. Raak gewend aan het ‘sociaal aanraken’. Iemand zijn schouder of elleboog aanraken om een discussiepunt duidelijk te maken bijvoorbeeld. Gewoon, lichtjes, niks aan de hand.

  • Zorg dat je aanrakingen altijd soepeltjes blijven. Als je later een arm om haar heen hebt is dat iets geweldigs. Zorg echter wel dat je de eerste bent die die arm daar ook weer weg haalt. Hetzelfde met haar op je schoot zetten, zoenen, enz. Totdat je met haar thuis bent…
  • Bouw alles langzaam op. Wanneer je dit lastig vindt, kun je dit combineren met push-pull technieken. Push-pull heb ik eerder beschreven. Je kunt dan verbaal een push maken (dat jij haar als het ware van je wegduwt) terwijl je tegelijkertijd haar op fysiek niveau naar je toe trekt, de pull. Bijvoorbeeld “Oh, je bent echt zo niet mijn type [kijk haar intenser aan en pak haar bij haar heupen]”. Mooie vrouwen versieren op deze manier wordt heel erg leuk 🙂

Ga hier mee aan de slag!

Houdt me op de hoogte van je bevindingen over het versieren van mooie vrouwen!

grappigvuurwerk

Voor meer over seksuele escalatie, klik je op voorafgaande link. Er zijn een hoop methodes, niet die van de Dating Doctors (!), die ingewikkelde escalatie ladders geven. Begin met het aanraken van de pols, dan de onderarm, dan de bovenarm, dan de schouder, dan de bovenrug etc. Mocht dit voor jou helpen, dan kun je thuis een lijstje maken over escaleren. In dit lijstje zet je een volgorde van escalatie stappen. Sommige studenten zitten liever niet te veel in hun hoofd. Zij vinden een dergelijk lijstje maar lastig. Het staat hen in de weg om mooie vrouwen te versieren.

Denk je dat het jou wel gaat helpen met vrouwen versieren op oudejaarsavond? Kan hoor! Give it a try niet alleen op oudjaar, gewoon elke keer dat je uitgaat en vrouwen wilt versieren!

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.