Vrouwen Versieren Met Nieuwsgierigheid

Vrouwen Versieren Met Vrouwelijke

Nieuwsgierigheid

Vandaag een korte post met 11 snelle manieren om nieuwsgierigheid op te wekken. Dit is een waardevolle vaardigheid die gebruikt kan worden om mooie vrouwen te versieren.

Je weet waarschijnlijk uit ervaring dat vrouwen behoorlijk ongeduldig kunnen worden wanneer ze alleen het topje van de ijsberg van een verhaal weten. Mooie vrouwen blijven ‘aan je lippen plakken’ wanneer je hen niet het hele verhaal verteld en zijn daardoor gemakkelijker te versieren.

1. Stop halverwege je zin

Raad eens waarom ik jou zo ontzettend… (pauze)

Ik vind dat jij zo nu en dan… (pauze), hoe kan ik dat het best verwoorden… (pauze)

De reden dat ik jou wil versieren in plaats van een van die andere mooie vrouwen is (pauze)

2. Zeggen: Die nickname van jou he, die klopt wel…

3. Praat vooral over haar, niet over jezelf

4. Niet altijd antwoord geven op de vragen die zij aan je stelt

5. Na kort met haar te hebben gepraat, jou rug naar haar toekeren

6. Een over-the-top belachelijk verhaal vertellen over je laatste bijbaantje als glazenwasser van barbiepoppenhuisjes, je bijbaantje als biljonair, dat je agent bent voor de beroemde filmster Sneeuwwitje en 3 van de 7 dwergen (je bent in onderhandeling met nog een 4e) of als reparateur van wegwerpaanstekers.

7. Haar meningen relativeren.

8. Van ver oogcontact maken, een ‘nog heel eventjes, ik kom er zo aan’ gebaar maken en haar daarna compleet negeren.

9. Haar een ‘geheim’ vertellen.

Bijvoorbeeld: Weet je, dit vertel ik bijna nooit aan iemand, maar ik ben bang voor spinnen. Vrouwen versieren gaat een stuk gemakkelijker met dergelijke mooie praatjes, omdat je samen een bubbeltje maakt. Het idee is dan ‘both of you versus the world’.

10. Je tijdens een leuk gesprek verontschuldigen met een flauw smoesje en weggaan (of ophangen wanneer je aan het bellen bent).

Bijvoorbeeld: Hey ik moet er nu vandoor, ik herinner me net dat ik na het afwassen een vork per ongelijk bij de messen heb gelegd.

Of:

Ik moet mijn bidsprinkhaan nog te eten geven, check je later!

11. Vragen of ze de Dating Doctors kent.

Antwoord ze met “nee, wie zijn dat, leg eens uit” je mond houden en haar laten gissen.

Zaken niet direct vertellen is aantrekkelijk. Waarom? Een vrouw wil het hele verhaal weten. Laat haar voor je werken. Om jouw verhaal te weten te komen gaat ze jou aantrekkelijker vinden.

Maak gebruik van een wet die ook voor jou en haar geldt. Daarom is het ook een wet.  Deze wet zegt dat de dingen waarvoor je werkt meer waardeert. Je waardeert het dan veel meer dan de dingen waarvoor je niet of nauwelijks werkt.

Nieuwsgierige vrouwen zijn makkelijker te versieren

Try this guys. Veel gemakkelijker kan ik jou het vrouwen versieren  nu even niet maken. Versier die vrouwen door ze nieuwsgierig te maken. Nieuwsgierige vrouwen zijn geboeide vrouwen. Geboeide vrouwen zijn vrouwen die makkelijker te versieren zijn!

Dit zijn leuke kleinigheidjes voor tijdens je interacties. Weet je dit allemaal al en wil je op identiteitsniveau groeien, blijvende veranderingen doormaken en voor eens en voor altijd echt mooie vrouwen versieren en in je leven betrekken? Neem dan zeker een kijkje in ons boek met versiertips.

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.