Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 3 van 3)

Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 3 van 3)

Eerst deel 1 https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-versieren-voor-seks-deel-1-van-3/ lezen?

Anders welkom bij de derde en laatste post van deze serie over het opzetten van seksuele ‘hoepels’ met als doel mooie vrouwen te versieren voor smakelijke seks.

Ik ga vandaag de laatste categorie hoepels behandelen.

3. Fantasie hoepels

Wanneer je door de eerste twee hoepels heen komt, wordt het tijd voor deze derde categorie. Deze derde type hoepel zet echt het seksuele kader neer voor de interactie tussen jou en haar. Dit zorgt er voor dat het echt duidelijk wordt dat jij háár in plaats van al die andere mooie vrouwen gaat versieren. Het wordt tijd voor te testen op gelijke, diepe (meestal onuitgesproken) vrouwelijke seksuele fantasieën. Meestal gaan die fantasieën over het worden gedomineerd of (op een acceptabele manier) ‘gedwongen’ worden tot seks.

Deze categorie hoepels om vrouwen te versieren voor seks werkt alleen als je met succes de eerdere twee hebt gepasseerd en wanneer de vibe tussen jullie duidelijk ‘aan’ is.

In tegenstelling tot de directe seksuele hoepels zijn de diskwalificaties hier zachter. Echter, je kunt stevigere diskwalificaties er tussendoor gooien om het interessant en boeiend te houden.

Bijvoorbeeld:

Ik: Ik ga jou ruïneren voor alle mannen.

Zij: Waarom?

Ik: Omdat ik niet kan stoppen met het denken aan al die stoute dingen die ik met jou wil doen.

Of:

 

Ik: Ik zou je zo graag mee naar huis willen nemen en je kei hard domineren. Zo hard, dat je de komende dagen niet in staat bent om normaal rechtop te lopen…

Zij: (visualiseert wat ik net hebt gezegd)

Ik: Oh my god, wat doe je met me? Ik ben een nice guy, dit kan ik echt niet. Ik heb nog steeds het plan om maagd te blijven tot het huwelijk. Mooie vrouwen versieren is niks voor mij.

Of:

Ik: Weet je wat ik met jou wil doen. Ik zou je benen hierheen brengen (wijs naar haar schouders), ik zou over je heen kruipen, en je compleet domineren terwijl ik je kei hard neem.

Zij: (Mijn opmerking aan het verwerken)

Ik: Oh wacht, zo gemakkelijk ben ik niet. Ik moet gaan. Ik weet niet wat je allemaal met me doet maar het lijkt me voor nu beter dat ik even een drankje haal.

Ik: (Loop weg, raak afgeleid en kom terug)

Ik: Oké, kom mee, laten we een drankje pakken. No worries, komt goed. Ik weet niet waarom, maar ik voel me zo aangetrokken tot jou om de een of andere reden. Hou alsjeblieft op met mij te versieren. Er komt een dag dat ik priester wordt.. ik kan echt geen seks hebben. Zelfs al geen mooie vrouwen aankijken, laat staan versieren.

 

Commentaar en conclusie vrouwen versieren voor seks

Als je deze hoepels goed op zet en zij er door heen gaat, zal ze opgewonden worden. Ook zal de same-night seks bij haar op de agenda komen te staan. Nog eventjes samengevat hoe dit je gaat helpen om mooie vrouwen te versieren voor seks:

  • Je nam haar door de eerste hoepel. Het is een grappige seksuele introductie, en zij heeft deze geaccepteerd.
  • Je nam haar door de tweede hoepel en liet haar zien dat jouw seksuele intenties niet voor de grap waren maar ‘for real’. Je laat haar jouw realiteit zien, dat jij ‘for real’ bent, en zij heeft dit geaccepteerd.
  • Toen nam je haar mee door de laatste hoepel, je speelde in op haar fantasieën en kreeg haar ehct opgewonden (push-pull), en zij accepteerde dit frame.

De volgende stap is logistiek. Kijk terug naar deze post voor mijn verhalen over logistiek.

ps. Zorg dat je mijn boek over vrouwen versieren  op zijn minst een keer hebt gezien. Zonder dat wordt je mooie reis naar het geluk met vrouwen en het versieren ervan voor seks waarschijnlijk een stukje langer…

Groeten,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.