Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 2 van 3)

Vrouwen Versieren Voor Seks (Deel 2 van 3)

Welkom bij de tweede post die gaat over het vrouwen versieren voor seks met als doel mooie vrouwen smakelijk te versieren. Echter wellicht wil je met deel 1 beginnen als je toevallig bij deel 2 binnenkomt. Klik op de volgende link: https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-versieren-voor-seks-deel-1-van-3/

Zoals je weet zijn er drie soorten hoepels die je kunt gebruiken voor het vergroten van de aantrekkingskracht en het versieren van die mooie vrouwen voor seks. Ik ga vandaag verder met de tweede.

 

2. Directe seksuele hoepels

Deze hoepels maken je intentie helder. Zij vermijden de mogelijke ongemakkelijke en ‘state-killing’ pauze die kan ontstaan wanneer jij jouw intenties om seks met haar te hebben op tafel legt. Dit via een diskwalificatie en het verbreken van de opgebouwde spanning.

Het is vergelijkbaar met het proces rondom kwalificeren. In kwalificatie help je haar om ‘jou voor haar te winnen’, beloon je haar met een compliment, maar verbreek je de spanning met een stukje diskwalificatie.

Voor seksuele hoepels om vrouwen te versieren voor seks dient de diskwalificatie haar ook een klein beetje weg te duwen.

Het wordt allemaal duidelijk met het komende voorbeeld:

Ik: Ow, dan weet je dit alvast. Van al die mooie vrouwen ga ik jou versieren vanavond. Als ik jou was zou ik nu wegrennen. Je bent te schattig voor mij, ik zou echt alleen maar slechte dingen met jou doen.

Zij: Ik ben niet te schattig!

Zonder diskwalificatie zou dit meer een antwoord kunnen zijn:

Ik (zonder de methode van de Dating Doctors): Ow, dan weet je dit alvast. Van al die mooie vrouwen ga ik jou versieren vanavond.

Zij: Nou, je kunt het proberen hoor, ik weet alleen niet hoe ver je gaat komen.

Voorbeelden:

Seksuele push om vrouwen te versieren voor seks

Hier volgen nog een paar voorbeelden met een seksuele ‘push’:

Ik: Weet je… je bent best cool. Hoe je [vul zelf in]. En zelfs al was het voor mij niet mogelijk om in je broekje te gaan, zou ik het nog de moeite waard vinden om met je te chillen.

Ik: Weet je, ik ga je verleiden. Lijkt me beter dat je die kant op gaat.

Ik: Weet je, het lijkt me beter dat je uit mn buurt gaat. Ik ben niet veel goeds voor je.

Zij: Waarom?

Ik: Omdat als je langer blijft, ik je ga versieren.

Ik: Je bent echt lekker/sexy… heb je een zusje waar ik mn versierkunsten op los kan laten?

Hahaha, grappig toch? Ga dit in het veld oefenen en laat me je ervaringen weten. Graag hoor ik van jou of dit je wel of niet helpt om gemakkelijker mooie vrouwen te versieren voor seks!

Kijk verder bij deel 3: https://www.meesterversierder.nl/vrouwen-versieren-voor-seks-deel-3-van-3/

P.s. Neem een kijkje in mijn boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Vrouwen Versieren Boek

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.