4 Tips Om Je Maten Aan Te Sporen Om Mooie Vrouwen Te Versieren

4 Tips Om Je Maten Aan Te Sporen Om Mooie Vrouwen Te Versieren

Vandaag 4 tips om je maten aan te sporen om mooie vrouwen te versieren.

Misschien ken je het. Je bent bezig aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar je vrienden groeien niet zo mee. Ze kraken de stappen die je onderneemt af, en houden je ‘tegen’. Sommigen van hen zul je niet mee kunnen betrekken in je groeiproces omdat ze gewoon te koppig zijn. Helaas pindakaas, doe je niks aan. Enkele anderen kun je misschien wel aansporen en overtuigen.

Eerst even nagaan hoe komt het toch dat ze niet meewillen op jouw trip? Het is toch allemaal awesome?  Jij ligt met de mooiste vrouwen in bed. Hij zegt daar “Nee” tegen  WTF? Zijn ze dom of zo?

In eerste instantie is het moeilijk voor mensen om verandering aan te kunnen. Ze zien hun vriend veranderen. Dat is moeilijk. Dat is eng.

En daarbij komt nog dat ze extra geconfronteerd worden met hun eigen onvermogen. Stel je voor, een goede kennis van je gaat naar de sportschool. In eerste instantie denk je wellicht wat een uitslover. En na 6 maanden gaat hij eruit zien als zeg maar erg, erg ripped…..en trekt zomaar 1 of andere lekkere sloerie zijn grot binnen. Fuck denk je dan. Waarom kan ik dat niet? Wie weet begin je zelf even, en denk je dan. KUT, dit is echt moeilijk. Veel mensen kunnen niet boos worden op zichzelf. Soms wordt je dus haast automatisch boos op de trigger. Juist ja, de vriend.

Dus 1: je confronteert mensen met hun eigen onvermogen

en 2: je laat mensen zich kut voelen over zichzelf.

En met game is het namelijk ook in het begin dat het er echt heel stom uitziet. Je wordt haast constant afgewezen, en vaak niet op een hele leuke manier. Die niet heel leuke manier komt trouwens door jezelf. Wie weet schrijf ik daar nog wel eens over. Het heeft in ieder geval te maken met je eigenwaarde. Die vrouw laat niet je eigenwaarde dalen, dat doe jezelf.

Enfin hoe gaan we nu maten overhalen. Gedeelde smart is halve smart, en gedeelde vreugd is dubbele vreugd, niet waar?

Hieronder komen een aantal tips voor jou zodat je je vrienden over kunt halen.

1. Afwijzing bestaat niet

Afwijzing bestaat niet. Wat bedoel ik hier mee? Een vrouw kan jou niet zomaar binnen 1 minuut afwijzen. Waarom niet? Omdat ze jou namelijk helemaal niet kent. Zij weet niet dat jij je vaardigheden rondom het versieren van mooie vrouwen aan het verbeteren bent. En daarmee al met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt, in vergelijking met andere mannen. Ben je nu nog niet aantrekkelijk genoeg in haar ogen, no worries. Over een tijdje scoor jij veel betere kwaliteit meiden dan deze enkele die nu even geen zin in jou heeft. Misschien durft ze nog niet te ontsnappen aan haar slechtlopende relatie, of ze heeft juist een hele goede. Misschien zit ze in haar periode van de maand. Onthoud dit: Zelfs de beste meesterversierder is nooit in staat om alle mooie vrouwen voor je neus te versieren. Dit bestaat niet. Dit is een illusie.

2. Zoek geen validatie

Zoek geen validatie, met andere woorden –  goedkeuring. Doe het tegenovergestelde. Keur jezelf goed.

Wanneer je op zoek bent naar haar goedkeuring, zul je die niet krijgen. Waarom niet? Omdat een meid door heeft dat zij dan invloed op jouw gemoedstoestand heeft, iets dat zij bestempeld als een ‘zwakkere man’. Waarom zou ze juist aan deze mannen goedkeuring geven?

Zorg zelf voor je eigen gemoedstoestand en geluk. Maak dit onafhankelijk van haar en haar reactie. Dit is een van de moeilijkste dingen binnen het mooie vrouwen versieren. Wanneer jij een ‘fuck it’-mentaliteit hebt, en het jou niet uitmaakt wat zij over je denkt, dan pas kun jij dergelijke mooie vrouwen versieren.

3. Stap op haar af

Waarschijnlijk weten je maten het nog niet. Zij moeten de leider zijn wanneer ze succesvol mooie vrouwen willen versieren. Slechts enkele mannen worden regelmatig benaderd door vrouwen die zij super vinden. Veel mannen pakken wat ze pakken kunnen. Ze houden henzelf en de hele wereld voor de gek dat ze niks te klagen hebben over de vrouwen in hun leven. Ze maken vooral zichzelf wijs dat ze goed zijn in het versieren van mooie vrouwen. Die wijsheid halen ze uit dat ze de hele tijd EEN relatie hebben. Laat je buddy de keus maken of hij wel of niet tot deze groep mannen wilt behoren. Laat je buddy op een vrouw afstappen en een gesprekje starten. Hiermee krijgt hij de ‘feeling’ die hoort bij het heft in eigen hand nemen. Zo kan je maat leren zelfstandig te zijn zijn. Hij kan de leiding in zijn leven gaan pakken.

4. Lichaamstaal en stem

Probeer er voor te zorgen dat je maat zijn lichaam en stem zo goed mogelijk gebruikt. Oké, je bent misschien geen ervaren topdatingcoach, maar dat wilt ook niet gelijk zeggen dat je de zogeheten kinderziektes eruit kunt halen. Te veel inbuigen, niet rechtop staan, niet op 2 benen staan, veel te snel praten etc. Onderschat jezelf niet!

We weten ondertussen dat lichaamstaal belangrijker is dan het verbale aspect voor het versieren van mooie vrouwen. Met name glimlachen is enorm belangrijk. Check bij je maat of hij deze heeft, zo niet, geef hem opbouwende en vooral positieve feedback om dit te verbeteren. Beloon ook vooral kleine vooruitgang.

Uiteraard kun je het boekje “Zelfvertrouwen met vrouwen” onder de kerstboom leggen voor hem.

Zo kan hij nog meer, makkelijker en mooiere vrouwen versieren!

Het was mij weer een waar genoegen. Ga nu mijn zoon mooie vrouwen versieren 😉

SmoothDoc
briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.