Nog 4 Extra Tips Om Mooie Vrouwen Te Versieren

Nog 4 Extra Tips Om Mooie Vrouwen Te Versieren

Vooruit, nog 4 extra tips om mooie vrouwen te versieren.

Eenvoudig toe te passen, al in je eerstkomend gesprek met die leuke meid. Blijf niet langer achter je pc zitten, ga op pad, mooie vrouwen aanspreken en versieren, hup!

5. Humor, plagen, zelfspot

Zelfspot is een vorm van humor die erg goed werkt om mooie vrouwen te versieren. Je diskwalificeert jezelf en zegt eigenlijk ‘ik ben niet geïnteresseerd in jou’. Dit is heel krachtig omdat je hiermee alles behalve behoeftig bent. Top comedians maken hier ook gebruik van. Ze laten zich in de maling nemen, in de zeik zetten en het doet ze helemaal niets.

6. Ben geïnteresseerd

Luister naar wat zij te vertellen heeft. Als je mooie vrouwen wilt versieren hoef je helemaal niet van goeden huize te komen met een hele verzameling aan routines. Vaak kan echte interesse tonen in haar al je resultaat dat je wilt opleveren.

Via MEK kun je gaan ‘mekkeren’. MEK staat voor Motivatie, Emotie, Karakter. Door te blijven doorvragen naar motivaties, emoties en karaktereigenschappen toon je interesse in haar. Stel zij rijdt paard. Vraag haar naar haar motivatie waarom ze dit doet. Welke emoties beleeft zij wanneer ze paard rijdt? Wat zegt dit over haar karakter? Is zij een zorgzaam persoon? Een ambitieus persoon? Dit zijn allemaal richtingen die je op kan in dit gesprek en er een echt kickass van gesprek kunt maken. Vrouwen versieren wordt dan zo veel gemakkelijker dan enkel die gladde mooie openingszinnetjes gebruiken die niet eens van jezelf zijn. Interacties krijgen dan veel meer diepgang.

7. Wees een uitdaging

Zorg dat zij altijd voor jou blijft ‘werken’. Mensen waarderen nu eenmaal zaken meer waarvoor ze hard(er) voor hebben gewerkt. Als je al op een vrouw stapt en alleen maar signalen uitstraalt van ‘ik ben hier vanavond alleen maar om alle mooie vrouwen te versieren’, gaat je dat niets opleveren. Je bent je macht verloren.

 

8. Mooie vrouwen versieren door aan te raken

Raak haar aan. Zonder aanraking eindig jij gegarandeerd in de ‘let’s just be friends’-zone. Hopelijk heb je hier niet al te veel ervaring mee. Alles over hoe je mooie vrouwen kunt versieren door ze echt goed aan te raken vindt je in het boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”.

Zo kun jij pas echt goed aan de slag om mooie vrouwen te versieren.

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.