Geen Mooie Vrouwen Versieren (Deel 2 van 2)

 Geen Mooie Vrouwen Versieren (2/2)

We gaan snel door jongens. Hier komen er weer 3!

Eerst deel 1 lezen? Klik op de link: Geen Vrouwen versieren

[Gelijk weten hoe je nou WEL chicks regelt en versiert? Lees verder.

4. Geen mooie vrouwen versieren met: “Ik heb hoge standaarden!”

Wanneer een man gaat opscheppen over hoe hoog zijn standaarden wel niet zijn, is het waarschijnlijk ook iemand die opschept over hoe geweldig het is om aan zijn lul te trekken in het donker, alleen, terwijl zijn tranen verdwijnen in zijn kussensloop. Iedere dude die ik tegen ben gekomen die regelmatig meiden scoort is niet aan het opscheppen over zijn ‘standaarden’. Hiermee zeg ik niet dat die mannen geen standaards hebben. Ik zeg alleen dat zij dergelijke verhalen niet gaan afstoken om cool gevonden te worden of over te komen als iemand die niet veel seks heeft.

Integendeel, het cliché ‘hoge standaarden’ hebben is vaak een excuus om geen actie te ondernemen. Het is namelijk veel gemakkelijker om die speler op de bank te zijn met alle weloverwogen kritiek op de imperfecties van een meid dan de dude te zijn van het verhaal, die het waarmaakt met die voorbestempelde ‘imperfecte’ babe. Wanneer je het nogal vaak hebt over je hoge standaarden ben je daarmee waarschijnlijk ook die stille dude wanneer we het hebben over je laatste keer dat je een meid neukte.

5. Geen mooie vrouwen versieren met: “En…! En…! Nog geneukt?”

Je hebt waarschijnlijk van die saaie vrienden die zelf niet veel chicks regelen. Ze vragen je om de haverklap of je ‘nog geneukt’ hebt, dit puur voor validatie naar hen zelf toe overigens. Ze vragen je helemaal uit, willen alles weten, en komen zelf NOOIT met een mooi verhaal. Loop niet in deze valkuil en ga hen niet lekker maken met jouw toffe verhalen over hoe jij WEL in staat bent om mooie vrouwen te versieren. Zorg dat je deze coole verhalen bij iemand kwijt kunt die je in ruil een cool verhaal terug kan doen. Een dude waarvan je weet dat die ook regelmatig chicks heeft en er inmiddels achter is dat het eeuwig porno kijken geen toekomstmuziek is.

6. Geen mooie vrouwen versieren met: “Een lijst over dingen die mannen zeggen die weinig tot geen seks hebben? Pfff.. ik hoef dat niet te lezen!”

Het nummer 1 “ik heb geen seks”-zinnetje waar mannen mee komen is een reden om te zeggen dat ze dit artikel niet hoeven te leven. Vaak denken mannen dat zij ‘te cool’ zijn voor het luisteren naar dating advies. Zij vinden ze het allemaal prima om op de zaterdag avond met een lekkere zak chips voor de Xbox te zitten of met hun -15% mana leech World of Warcraft zwaadje trollen fijn te hakken. Het idee dat het ook wel eens zou kunnen om hun eigen joystick bij een vrouw erin te pluggen lijkt maar niet bij hen op te komen.

Hey, ik heb het niet over jou omdat JIJ degene bent die dit artikel wel heeft gelezen! Let daarom op de 5 ‘waarschuwingssignalen’ hierboven en ga na op het klopt. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen!

Wat kwam jij tegen aan mannen die geen vrouwen versieren?

Wat hoorde jij voor onzin van mannen die geen vrouwen versieren?

ps. Ik heb er nog een aantal opgeschreven.

Laat het mij weten!

Cheers,

SmoothDoc

blauwe pil and rode pil

You can leave a response, or trackback from your own site.