Mooie Vrouwen Verleiden Met Behulp Van Stiltes?

Mooie Vrouwen Verleiden Met Behulp Van Stiltes?

Bedenk je eens wat een van de meest onhandige situaties is waar je in verzeild kan raken?

Neem een minuutje voor jezelf. Zou dit het aanspreken van een vrouw zijn? Het moment dat je besluit om haar te zoenen? De meeste mensen zullen het met me eens zijn dat dit oncomfortabele stiltes zijn. Een stilte laten vallen is ‘not done’ denken de meesten. Als man MOET je leiden, en een stilte laten vallen zou gezien kunnen worden als een gebrek aan leiding voor dat moment. En tenslotte is het zo dat je mooie vrouwen niet kunt verleiden zonder ze te verleiden.

Wat als je jezelf zou trainen om je NOOIT oncomfortabel te voelen bij dit soort gênante situaties? Of beter nog… Wat als je zou leren om ze te gebruiken in je voordeel?

Ik kan je met trots vertellen dat er een techniek voor is. Een techniek waarmee je beter wordt in het verleiden van mooie vrouwen.

Vrouwen ontmoeten is simpel gezegd eigenlijk alleen het volgende:

– de kunst van het starten van een gesprek

– het gesprek op gang houden in een interessante richting

Veel mannen zoeken contact met een vrouw om vervolgens niet meer te weten wat ze daarna moeten zeggen. Maar wanneer je weet hoe jij je openingszinnen kunt gebruiken om de conversatie ongedwongen gaande te houden, gaan werelden voor je open. Je zult verbaasd staan hoe gemakkelijk het is om mooie vrouwen voor langere tijd geïnteresseerd te houden en te verleiden.

In de bootcamps die wij van de Dating Doctors zoal geven zul je simpele technieken als deze leren die je versteld zullen laten staan. Ik geloof zelfs zo erg in het resultaat.. dat ik het je GARANDEER!

Ga niet alleen op mijn woord af maar lees zelf wat andere mensen (zoals jij) erover te zeggen hebben:

Recensie Dating Doctors

 ‘Nadat ik één weekeinde naar de workshop vrouwen versieren  van de Dating Doctors was ik al in staat om elke vrouw die ik wilde aan te spreken. Niet meer met mijn mond vol tanden staan en geen vervelende stiltes. Je methodes hebben me zoveel controle gegeven over mijn liefdesleven. Ik date nu drie verschillende vrouwen en ik kan nog steeds niet geloven hoe goed het werkt!’

Duncan – Zwolle

Dit is niet moeilijk. In deze cursus zal je simpele technieken leren op het gebied van het ontmoeten en daten van vrouwen, die je hiervoor nooit durfde aan te spreken.

Ik krijg constant e-mails van mensen die maar niet kunnen geloven hoe krachtig de informatie is uit deze cursus.

Het lijkt me geweldig om samen met jou op pad te gaan om mooie vrouwen te verleiden. Stel je eens voor, wat je kunt bereiken met 2 dagen intensieve coaching. Hoeveel progressie zal jij wel niet maken?

De vraag is niet OF maar HOEVEEL mooie vrouwen jij gaat verleiden in deze paar dagen.

Stel je dat toch eens voor…. Hoe zou je leven er vanaf dan uit zien? Hoeveel geluk gaat dat je opleveren? Wat levert het je nog meer op naast meer vrouwen, romantiek en liefde in je leven? Misschien een andere baan? Meer algemeen zelfvertrouwen?

Mooie vrouwen verleiden is grappig genoeg niet alleen maar mooie vrouwen verleiden. Je ontwikkelt je als compleet persoon. Kijk hier voor onze succesverhalen en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Spreek je snel,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.