Geen Vrouwen Versieren (Deel 1 van 2)

GeenVrouwen Versieren (Deel 1 van 2)

Eens even een iets ander onderwerp dan normaal. Je leest het al. En je kent ze vast ook wel.

Mannen met veel praatjes maar die eigenlijk helemaal geen mooie vrouwen versieren. Soms kan ik mijn oren niet geloven als ik luister naar wat er allemaal uit de monden komt van mannen die ik hoor praten. Het lijkt net alsof ze er van genieten om zich te positioneren als iemand die nog nooit seks heeft gehad. Om eerlijk te zijn: vroeger spuwde ik ook dergelijke onzin uit mn mond. Met de gedachte en bedoeling om indruk te maken op mijn vrienden. Het maakt niet uit of je in staat bent om iedere week nieuwe mooie vrouwen te versieren of dat je nog nooit seks hebt gehad. Als ik jou was zou ik de lijst hieronder eens goed doornemen.

Als jij iemand bent die zich schuldig maakt aan het praten in dergelijke termen, ben je bij deze gewaarschuwd: je praat als iemand die ongelukkig is en te weinig (lees: geen) seks heeft. Iemand die totaal niet weet hoe je mooie vrouwen kunt versieren.

1. Geen mooie vrouwen versieren met: “Maar zij is anders!”

Jongens, we hebben ons allemaal ooit schuldig gemaakt aan deze! Dit zijn de beroemde laatste woorden van iemand wiens penis is verdwenen in de bekende ‘friend-zone’. Zodra je gaat denken over een meid in termen van ‘anders’, heb je al verloren. Je gaat je namelijk schuldig maken aan een van de (of alle) volgende fouten:

  • Je zet haar op een troontje
  • Je kust haar reet en gedraagt je behoeftig (needy)
  • Verwaarloost je ‘dating skills’ die je kent en gebruikt deze niet op ‘andere’ meiden
  • Besteed te veel tijd/moeite/aandacht aan deze meid en faalt om tijd door te brengen met andere meiden
  • Je verveelt je vrienden door het te vaak over deze ‘speciale’ meid te hebben

Wanneer ik zelf of iemand deze vier woorden hoorde uitspreken, eindigde het keer op keer verkeerd. Steeds was er geen hete, gepassioneerde seks. Het eindigde zo goed als altijd een paar weken later als volgt: Het jongetje kwam naar me toe, huilend en snikkend, en zei “Damn, ik had ze niet moeten behandelen alsof ze zo anders was…”

2. Geen mooie vrouwen versieren met: “Zo ben ik nou eenmaal.”

Ik stoor me aan niets zo erg als aan het volgende: aan mensen die hun leven willen verbeteren, maar die stiekem toch niet echt een significante verandering teweeg willen brengen. Als iemands advies ‘niet zo jouw ding is’ dan is veel seks hebben misschien ook wel ‘niet zo jouw ding’. Sorry beste man, maar wat voor jou als “goed” aanvoelt geeft je niet de resultaten en manier van leven die je graag zou willen hebben. Probeer dan gewoon inderdaad niets “verkeerds” of geniet van “het jezelf zijn”, maar klaag dan ook vooral niet over zaken terwijl jij je thuis aan het masturberen bent.

3. Geen mooie vrouwen versieren met: “Ik weet dat het waarschijnlijk het verkeerde moment is om te doen, maar ik moet mijn hart/gevoel/instinct volgen.”

Nieuwsflits: je hart/gevoel/instinct geven je vaak erg slecht en bagger dating advies. Tenzij jij voor de rest van je leven maagd wilt blijven, ga dan vooral door met het “luisteren” naar je gevoelens. Dit in plaats van te luisteren naar een strategie die heeft gewerkt voor anderen en met grote kans dan ook voor jou zou kunnen werken. Zoals bijvoorbeeld “Zelfvertrouwen met Vrouwen”.

Wanneer jij meiden wilt scoren en regelmatig seks wilt hebben, dien jij je los te maken van je huidige zelf. Je dient doelen te maken en te denken als een man die al regelmatig seks heeft. Les 1 in “Denken als een man die veel seks heeft” is om te doen wat werkt, niet wat “goed” voelt.

Veel mannen kiezen liever voor het directe genot van het krijgen van de aandacht/validatie van een meid. Liever dit dan dat ze het totaalplaatje bekijken en acties maken die kunnen leiden tot het slapen met die meid. Dus ga lekker door met het sturen van een smsje dat “goed voelde”, maar zeg mij niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! P.s. leuke text messages vind je in de SMS2DATe app. Op zoek naar betere Internet Dating skills? Klik dan op betere internet dating skills ;-).

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! Wat kom jij zoal tegen? Wat hoorde jij voor onzin? Laat het mij weten hoe jij signalen herkent van mannen die geen mooie vrouwen versieren.

Check woensdag voor deel 2.

Cheers,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.
Katrina says:

hello!,I like your writing very much! percentage we be in contact extra about
your post on AOL? I need an expert in this area to resolve my problem.

Maybe that’s you! Taking a look ahead to peer you. Anyway hope to see you
on the mannenforum