Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden (Deel 3 van 3)

Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden (Deel 3 van 3)

Vandaag het laatste deel in de serie ‘Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden’; de praktijk. Daar gaan we!

Nu je gister hebt kunnen lezen hoe je mooie vrouwen dient te benaderen alvorens te verleiden, volgt hier nog een stap om het ook echt te doen.

 

Actie

1. De 1-seconde regel

Een klassieke. Spreek een vrouw binnen 1 seconde aan vanaf het moment dat je haar ziet. Wanneer je wacht, wordt het aanspreken moeilijker. Je brein gaat dingen redenen verzinnen om haar maar niet te hoeven aanspreken. Je wordt nerveuzer. Daarnaast gaat zij jouw nervositeit zien, hetgeen het lastiger maakt om haar in jouw geïnteresseerd te krijgen; mooie vrouwen verleiden wordt op deze manier echt belemmerd.

Wanneer je gelijk mooie vrouwen aanspreekt en ze probeert te verleiden, zullen zij jou zien als een man vol zelfvertrouwen en een man vol actie.

Om dit te laten werken, is het belangrijk om gelijk je emotie te verwoorden die je op dat moment voelt. Met emotie bedoel ik een positief oordeel over haar, bv “Hey je ziet er leuk/sexy/lekker/mooi/aantrekkelijk… uit, ik kom even hoi zeggen”. Daarnaast kan het erg helpen om zonder die emotie fysiek voor haar te gaan staan. Je lichaam geeft je echt wel iets goeds om te zeggen, omdat het op dat moment authentiek is. Een vrouw aanspreken is wat dat betreft niet hetzelfde als een begrafenis speech voorbereiden of een spreekbeurt die inhoudelijk goed moet zijn. Het gaat hier om je non-verbale communicatie, niet om je woorden, en die is altijd goed wanneer je snel actie onderneemt. Hoe je mooie vrouwen succesvol kunt verleiden door het inzetten van je non-verbale communicatie, lees je in ons boek vrouwen versieren.

2. Krijg een wingman

Een goede wingman zal je pushen om die mooie vrouwen aan te spreken en te verleiden, met name de echt moeilijke. Jullie kunnen elkaar feedback geven en elkaar belonen voor het op een vrouw afstappen. Een populair wingman spelletje is om aan het begin van een avond of middag de ander 100 euro te geven en steeds 10 euro terug te krijgen voor iedere vrouw die aangesproken wordt.
Meer over het nut van en het vinden van een goede wingman kun je vinden in ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”.

3. Ben consistent, en vind jouw niche

Hoe meer ervaring je hebt en hoe bekender de omgeving voor jou is, hoe minder angst jij zult voelen. Of het een specifieke club is waar jij je comfortabel in voelt, of een specifieke situatie, het maakt niet uit. Er zijn mensen die hebben de voorkeur om vrouwen aan te spreken tijdens het reizen in de trein van en naar werk en ze zelfs op deze momenten proberen compleet te verleiden. Een ander spreekt vrouwen aan in de lunchpauze tijdens het werk. Doe dat waar jij je prettig bij voelt.

4. Raak in state

Deze is erg gemakkelijk. Mensen worden gedreven door hun emotionele toestand. Daarom zijn we bij de Dating Doctors ook zo druk bezig om die state van een vrouw positief te beïnvloeden.

Jouw eigen state is even belangrijk als die state van de vrouw waar je mee gaat praten. Hier volgen enkele tips die je helpen om je state positief te beïnvloeden:

Luister naar high-energy muziek. Muziek is een goede tool om je state te beïnvloeden.

Lachen. Ook als je doet alsof, lachen laat serotonine vrijkomen in je hersenen dat je een goed gevoel en energie geeft.

Visualiseren. Stel je voor dat je al een meesterversierder bent. Zie jezelf als het middelpunt van die party, lachende gezichten, een goede sfeer, vrouwen overal om je heen, etc. Het werkt echt.

5. Warmlopen

Je bevindt je in een club of bar en gaat voor 30 tot 60 seconden met iedereen praten. Je hebt geen agenda die je moet afgaan in je conversatie, en zegt enkel ‘hallo’ en maakt een kort praatje. Dit brengt jou niet alleen in een sociale stemming, maar zorgt ook voor social proof later op die avond wanneer je een van die mooie vrouwen toch echt wilt gaan verleiden. Het komt ook voor dat mooie vrouwen later nog eens op jou afstappen nadat je hen hebt ontmoet, hopend op dat jij ze durft te verleiden.

6. Conditionering

Train jouw lichaam en geest om slecht gedrag af te straffen en goed gedrag te belonen.

Straffen: Je kunt een elastieke armband dragen om jezelf te straffen wanneer je een vrouw niet aanspreekt. Zo associeer je pijn met het niet doen van een approach. Je moet doen wat voor jou werkt, bv je favoriete tv programma missen of je biertje na het werk eens laten staan…

Belonen: je persoonlijke beloning kan zo simpel zijn als jezelf feliciteren, bv “geweldig gast, goed gedaan, dat was easy”, lach, maak een vuist en geniet echt van dat moment. Of je kunt jezelf een lekkere smoothie kopen, een koffie, of iets anders doen dat voor jou werkt.

7. Hou een successen dagboek bij

Ik blijf benadrukken hoe belangrijk het is om approachen te associeren met positieve emoties, zo dat wanneer je aan approachen denkt je overspoeld wordt met opwindende gedachten in plaats van angstopwekkende gedachten.

Vaak vergeet je hoeveel succesvolle approaches je hebt gedaan, zeker wanneer je meer blow outs hebt gehad dan succesvolle approaches. Dit is volkomen normaal wanneer je net begint. Je zult er desondanks verbaasd van staan hoeveel succesvolle approaches je al hebt gedaan mits je maar lang genoeg nadenkt.

Houd die positieve succesverhalen bij  wanneer je je bezig houdt met mooie vrouwen verleiden. Het voelt misschien aan als valsspelen, maar het gaat erom dat het gegarandeerd je energie oppept wanneer je even geen zin hebt om een vrouw aan te spreken, zodat je toch weer zo snel mogelijk de straat of club in wilt.

Groeten,

SmoothDoc

Deel 1 vrouwen verleiden en aanspreken 

Deel 2 vrouwen verleiden en aanspreken 

You can leave a response, or trackback from your own site.