Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden (Deel 2 van 3)

Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden (Deel 2 van 3)

Vandaag de tweede post van ‘Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden’. Vandaag nog wat extra theorie, morgen zaken die je écht helpen om het in de praktijk te brengen!

Logische ankers

1. Het is onderdeel van je DNA – Omarm het, vecht er niet tegen!

Leren om je aanspreekangst te ‘overwinnen’ is als het ‘overwinnen’ van je behoefte om te eten en te slapen. Als een man wordt je geacht jezelf constant te blijven uitdagen. Je leven binnen je comfortzone leven is onnatuurlijk en ook zeker ongezond – een tekort aan uitdaging en opwinding in je leven kan er letterlijk toe leiden dat je je depressief kunt gaan voelen. Het zal je niks verbazen als ik je zeg dat mooie vrouwen niks willen van depressieve mannen die hen proberen willen te verleiden.

Hoe vervelend zou je leven zijn als je altijd maar wist wat er zou gaan gebeuren? Om aanspreekangst te overwinnen dien je het te OMARMEN. Doe je best.

2. NIEMAND kan je afwijzen op basis van een approach

Geen vrouw kan je afwijzen op basis van je koude (je kent die vrouw niet) approach. Ga dit bij jezelf na – ze kent je niet en heeft geen idee wat voor een persoon jij bent wanneer je haar aanspreekt… dus als ze je ‘afwijst’, wijst ze niet JOU af. Ze kan je approach afwijzen, maar natuurlijk.

Maar “een vrouw kan je niet meer afwijzen voor je –in haar ogen- slechte approach, dan dat het spel basketbal dat doet voor een slecht schot”.

Zie een zogeheten blowout als een fantastisch stukje FEEDBACK en leer hiervan… met voldoende oefening ga je ongetwijfeld succesvol mooie vrouwen verleiden.

3. Heb geen spijt…

Laten we zeggen dat je een aantrekkelijke vrouw op een dag ziet en haar niet aanspreekt. In en tijdsbestek van 10 jaar zijn dit 3.650 gemiste kansen. Hoe veel honderden van deze mooie vrouwen die zich willen laten verleiden zouden ook een geweldige persoonlijkheid hebben die in lijn is met hun fantastische uiterlijk? Met hoe veel van deze vrouwen zou je een klik hebben? Helaas, je zult dit niet weten… omdat je ze allemaal hebt gemist…

… denk erover na – doet het pijn? Het zou pijn moeten doen.

Een quote die ik geweldig vindt voor dit soort situaties:

“Failure weights ounces, regret weights tons”

4. Je dient vrouwen te filteren op basis van jouw standaarden

Je komt niet bij de Dating Doctors voor het krijgen van ‘een’ vrouw. Je komt bij de Dating Doctors voor het leren van een vaardigheid en het ontwikkelen van een persoonlijkheid en mannelijkheid, zodat je zelf in staat bent om je leven te verrijken met meerdere vrouwen die voldoen aan jouw standaarden. Mooie vrouwen verleiden wordt jouw second nature.

Zelfs wanneer je geen hoge standaarden hebt (waarom niet?), nog steeds dien je dan te doen alsof je ze wel hebt. Dat is ook hoe het kwalificatie proces werkt en kwalificatie is cruciaal voor het verleiden van mooie vrouwen. We gaan er in deze post niet op in. Lees in ons boek over vrouwen versieren meer over kwalificatie.

Wanneer bijvoorbeeld 80% van die mooie vrouwen die je mogelijk wilt gaan verleiden niet voldoen aan jouw persoonlijke standaarden, dien je een groot aantal vrouwen aan te spreken om uit te vinden welke van hen wel jouw tijd en energie waard zijn. Hetzelfde als dat je banen, huizen en auto’s screent voordat je er eentje uit kiest, dien je ditzelfde te doen bij vrouwen… en dat betekent dat je veel vrouwen aan moet spreken en moet leren kennen.

5. Vrouwen houden ervan om aangesproken te worden, maar 95% van de mannen heeft geen approach game.

Wanneer je meer en meer vrouwen gaat aanspreken, begin je je al snel te realiseren dat vrouwen het simpelweg geweldig vinden om benaderd te worden – het vleit ze en valideert hun gevoel van vrouwelijkheid.

Vrouwen worden eigenlijk voortdurend aangesproken, maar meestal door mannen die niet weten wat ze aan het doen zijn. Dat is de reden waarom zoveel vrouwen een bitch-shield hebben om zich te weren van al deze kansloze pogingen.

Het doorbreken van dit schild is een van die eerste “A-HA” momenten bij mensen die bij de Dating Doctors komen en een geweldige stap naar succesvol mooie vrouwen verleiden.

Zelf doe ik veel aan daygame. Toen ik begon met daygame, kreeg ik schat ik een telefoon nummer van 1 op de 10 meiden op zijn best. Door het veranderen van een paar kleine dingetjes in mijn approach, is dit aantal nu schat ik 8 van de 10. Maar, er is geen manier om dit voor elkaar te krijgen zonder die stukjes feedback aan het begin van de trip.

Een belangrijke quote van Mahatma Gandhi, waar veel meesterversierders ook naar leven, is:

“”You may never know what results come of your action, but if you do nothing there will be no result.”

6. Wat zegt dit over JOU?

Velen methoden, o.a. die van Erik von Markovic (beter bekend als Mystery), analyseerden duizenden approaches en haalden 8 dingen naar boven die de meest mooie vrouwen willen zien in een man voordat ze zich laten verleiden. Zij heten ook wel ‘attraction switches’

Vrouwen kijken naar hoe succesvol jij hen kunt approachen en strekken dit uit naar wat voor een soort man jij waarschijnlijk zult zijn. Beschik je over sociale intelligentie? Heb je zelfvertrouwen met vrouwen? Ben jij voorgeselecteerd door andere vrouwen en laat je je zien met andere mooie vrouwen om jou heen? Dit zijn slechts 3 van de 8 attraction switches. Mannen die dit alles bezitten (en de andere 5 attraction switches) zullen niet twijfelen en aarzelen om mooie vrouwen te benaderen en te verleiden.

Dus, als jij niet op een vrouw afstapt, wat denk je dat dat over jou zegt? Juist.

‘Always go first’ wanneer het aankomt op mooie vrouwen verleiden.

SmoothDoc

Deel 1 Mooie vrouwen verleiden en aanspreken

Deel 3 Mooie vrouwen verleiden en aanspreken 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Kamal says:

Hier kan ik het als man, alleen maar mee eens zijn. Met meer vworuen aan de top hadden we nooit een dergelijke financieble crisis gehad. Het blijkt dat mannen door een te hoog testosterongehalte veel te grote risico’s nemen. Kijk naar Ajax, waar de mannetjes rollebollend over straat gaan, zogenaamd allemaal voor de club. Gewoon de Noren volgen en verplicht 40% vworuen in het bestuur van een bedrijf. Het blijkt nu al dat deze bedrijven het op de lange termijn beter doen.