Alphaman worden – karaktertrekken van een Alphaman?


Vrouwenversierders hebben het vaak over de Alphaman. De alphaman zou alle vrouwen kunnen versieren. En dat helemaal voor zich alleen. Met andere woorden wat tips over het hoe-en wat van een alfaman kan best handig zijn om meer vrouwen te gaan versieren.  Hoe kan je een eigenlijk een alpha man worden?

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

Nou is de alphaman een term die eigenlijk van de dierenwereld komt. In de Apenheul zie je altijd 1 grote aap in de troep.

Kijkt vervaarlijk om zich heen, en slaat af en toe eens op zijn borst. Alle wijfjes mag hij neuken, en de anderen krijgen niks.

Nou klopt dat niet helemaal. Er zijn ook een aantal slimme apen die gewoon stiekem met een aantal wijfjes paren achter een boom, terwijl het alfamannetje dat niet ziet. Of soms sluit een aap een verbond met andere mannen en daarvoor mogen zij met een aantal wijfjes paren.

Dus het is in ieder geval niet helemaal zwart-wit. Je ziet nog overal dat mannen met macht nog steeds vaak hele lekkere vrouwen hebben. Macht erotiseert zegt men wel eens. De alfaman komt hier duidelijk weer naar voren. Toch hoef je echt geen president van Frankrijk te worden om een op haar retour zijnd fotomodel aan de haak te slaan.

Ook jij kan laten zien dat jij de alphaman bent in elke situatie. En vrouwen in Nederland en over het algemeen op de wereld zijn als het ware hard-wired op daarop aan te slaan als een wijfje die loops is. Aantrekkingskracht is geen keuze. Ik kreeg er op een gegeven moment ook echt lol in.

 

Ik zet hier even wat Alphaman karaktertrekken op een rijtje. 

Alphaman Trekjes – vrij naar AlphaDoc

F. Futzelfrutzelfiedelfozel niet met je vingers

U. Uit je zelf met een recht postuur en met je benen alsof je een gewicht wilt optillen vanaf de grond.

C. Controleer je ruimte en neem dus zoveel mogelijk ruimte in

K. Klap in je handen voor attentie en energie en laat zoveel mogelijk je handpalmen zien

H. Houd niet je drankje voor je lichaam. Heb liefst helemaal geen drankje.

E. Elke keer recht staan als ze met je praat. Haal haar naar jou toe als je haar niet verstaat.

R. Ratelen = geen praten. Je woorden zijn langzaam (belachelijk langzaam), beweeg langzaam (belachelijk langzaam), en laat af en toe zelf een pauze vallen en kijk haar brutaal aan terwijl je denkt aan dat je haar ligt te neuken.

Millhouse als Alphaman!

En nee, vrouwen kunnen geen gedachten lezen. Ze voelen het wel. En wat ze ook zeggen de vrouwen waar het om gaat kunnen daar heel goed mee omgaan. En al zouden ze gedachten kunnen lezen. Een alphaman zou dat niet eens uitmaken…Hij begrijpt dat vrouwen slechts elkaar voor sletten uitmaken om elkaar naar beneden te halen.

Hij begrijpt dat het allemaal eigenlijk een zielig spel van vrouwen onderling is die vrouwen juist klein en opgesloten houdt.

En natuurlijk is een alphaman niet alleen lichaamstaal. Toch is het hele handige dat alleen door je lichaamstaal te veranderen jij ook zelf al verandert. Mensen zullen ook anders op jouw lichaamstaal gaan reageren.
Als mensen je normaal niet serieus nemen, zullen ze dat nu in ieder geval meer doen.

Nou mission partly al accomplished.

Maak je het als alphaman zo gemakkelijk mogelijk zou ik zeggen. En daar zit dan gelijk de kern van de alphaman……;-)

Het maakt je allemaal geen bal uit. Jij leeft je eigen leven, en dat is het belangrijkste. Daarna ga je wel eens voor andere mensen zorgen. En dat kan je dan ook precies om dat jijzelf op de voorgrond hebt gezet.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.