Hoe versieren vrouwen een man – zoals jou of mij?

Leuke vrouw zoekt oogcontact om jou te versieren

 

 

 

 

 

Hoe kan ik de flirtsignalen van een vrouw herkennen?

is dan wellicht nog een belangrijkere vraag dan de vraag –

Hoe versiert een vrouw een man?

Vrouwen versieren mannen nu éénmaal echt anders dan mannen vrouwen versieren.  Ze hebben al te maken met dat ze geen slet mogen zijn. Verder leeft er bij vrouwen het idee dat ze de mannen moeten laten jagen. Als zij haar best zou doen,  dan zou de man geen relatie met haar willen. Daar komt vast al dat ‘hard to get’ spelen vandaan

Nou ik durf het volgende te garanderen dames; jullie hebben jezelf meer leuke relaties door de neus geboord met “hard to get’ dan dat jullie er meer mannen aan de haak er mee slaan. Het is van de vele hardnekkige fabeltjes over het versieren van vrouwen en mannen. Volgens mij is het ook gewoon een smoesje. Vrouwen weten gewoon totaal niet hoe ze met mannen om moeten gaan. Enfin dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt. We zijn nu voor jou bezig hier.

Laten we wel zijn. Wij zijn toch gewoon vrij simpele wezens, niet waar? We willen het gewoon duidelijk en begrijpelijk.  Jammer nou. Ga terug naar start als je zo wil blijven klagen. Vrouwen blijven nu éénmaal vrouwen en die doen versieren nu éénmaal anders.
Vindt jij als man dat een vrouw niet op je af mag lopen? Een vrouw die op je afloopt, zou je die niet meer hoeven? Moet je mannen volgens jou inderdaad laten jagen? Geef even een reactie….zou ik zeggen.

Ik durf te beweren dat mannen helemaal niet zo denken. Dat wil dus  zeggen dat vrouwen het openen niet alleen aan de mannen moeten overlaten….Gelukkig doen veel vrouwen dat ook helemaal niet. Denken ze….Ze denken dat wij te stom zijn om hun flirtsignalen te zien.

En dat is voor een groot deel waar. Het is inderdaad een beetje ingewikkeld. Mannen gaan bij het vrouwen versieren namelijk al veel duidelijker te werk. Arm om haar heen slaan, drankje aanbieden, haar aanspreken. En daarom is het ook super moeilijk voor mannen om de alle ‘duidelijke’ (= totaal onzichtbaar voor de meeste mannen)  signalen van vrouwen goed te verstaan. Vrouwen zijn meer “onder de radar’.  Als je weet waar je moet zoeken weet je echter heel goed vrouwelijke versiersignalen te herkennen.

En nog beter je denkt niet dat ze wellicht totaal geen interesse in je heeft. Daarom dit blog over vrouwen versieren natuurlijk! Je wordt er een stuk slimmer en handiger in het hele versierspel van. Tenminste als het goed is. Enfin wat is nummer 1 wat je moet gaan zien?

Oogcontact is nummer 1!   

Het allerbelangrijkste signaal is oogcontact.

Kijkt ze naar je, en kijkt ze vlug weer weg? Denk nu niet dat dit toeval is. Jij hebt haar gewoon betrapt. En dat is al keimoeilijk. Dus al je haar dan betrapt, loop maar op haar af. Wees je saaie zelf (ga je in ieder geval niet uitsloven), en raak haar alsjeblieft wel aan, en kus haar eventueel. Haar zien kijken naar jou is gewoon kat in het bakkie.

Wil je hier meer over weten hoe, bestel dat het boek over vrouwen versieren van de Dating Doctors. Kun je gelijk leren vrouwen versieren en ook leren hoe je nooit meer oogcontact mist.

Heel simpele oplossing.

De juiste instelling

Als je naast haar gaat staan, en je legt haar hand van het begin om haar heen, en ze laat die hand gewoon liggen, is het kassa! Nu alleen nog die hand erom heen leggen.

Ja, een beetje actie en in je groeizone gaan staan dien je wel te doen. En nee, ik ben nog in mijn gezicht geslagen of zo. Ze kijken je soms een beetje vernietigend aan. Nou GUESS WHAT.

Ik ben er nog steeds, ik ben niet vernietigd. Een paar vernietigende blikken, ten opzichte van 20 keer seksen vind ik een goede deal. Jij ook? Wil je dit wellicht ook leren?

Een belangrijke daarin is, stel ze zegt iets. En jij zegt dat je het daar helemaal niet mee eens bent, en zij gaat daarin mee. Zoiets als “Ja, natuurlijk kun je het ook zo zien, en inderdaad is daar ook al wat voor te zeggen”. Iets wat heel veel mannen doen. Vrouwen maken zich er ook schuldig aan. Alleen mannen zijn simpele wezens. Vrouwen die meepraten vinden we nu meestal wel leuk. Later in een relatie kan je dat wel eens opbreken. Maar ja. Verder weer lichaamstaal. Als jij je been over elkaar doet, doet zij dan ook haar been over elkaar

Let op haar lichaamstaal

Haar lichaamstaal is ook haar beweging. Ben je haar al 3 keer tegen gekomen? Staat ze de hele tijd naast jou? Dat is duidelijk tekenen van interesse.

Daarnaast streelt ze wellicht met haar handen iets?  Kan haar haar zijn, kan haar sieraden zijn, kan liefst nog jou zijn. Ook belangrijk is weer oogcontact, zie je haar pupillen groter worden? En als je dat niet kan zien, sta je te ver AF! .  Hoe streelt ze jou? Simpel je legt haar hand gewoon op je arm. En neem haar gewoon mee. Vrouwen kunnen je ook aanraken (vaak op je schouder). Hiermee vertelt ze jou dat ze jou leuk vindt. En nee, haar aanraken is niet zo maar.

Spiegelende lichaamstaal of woorden

Een belangrijke daarin is, stel ze zegt iets. En jij zegt dat je het daar helemaal niet mee eens bent, en zij gaat daarin mee. Zoiets als “Ja, natuurlijk kun je het ook zo zien, en inderdaad is daar ook al wat voor te zeggen”. Iets wat heel veel mannen doen. Vrouwen maken zich er ook schuldig aan. Alleen mannen zijn simpele wezens. Vrouwen die meepraten vinden we nu meestal wel leuk. Later in een relatie kan je dat wel eens opbreken. Maar ja. Verder weer lichaamstaal. Als jij je been over elkaar doet, doet zij dan ook haar been over elkaar

Hoe weet ik of ze me wil versieren? 

In het begin is het best lastig om vrouwen te versieren en vooral de subtiele hints van vrouwen te herkennen en te beantwoorden. Ook flirt gelukkig niet iedere vrouw hetzelfde als ze een man wil versieren. Zou het vrouwen versieren wel heel saai maken. Een simpele toenadering kan al het klinken van jouw glas zijn, en zeggen “PROOST!” tegen haar. Het kan al je kont tegen haar kont aanstoten en zeggen “Goh, je wil wel heel graag vandaag hè?”

En nu even in koeieletters (boeh 😉 het belangrijkste aan het herkennen van de versier- en flirtsignalen van vrouwen..

Het allerbelangrijkste is dat je de mentaliteit hebt

“Tuurlijk vindt ze me leuk” en “Ik ben de prijs”.

Jij gaat kijken of ze wat is voor jou!

Je gaat je niet een beetje uitsloven om haar te laten zien dat je wat bent voor haar!  Wat een onzin. Als je dat idee hebt dan moet je frame of  instelling helemaal anders als je een vrouw wilt gaan versieren.

En nog belangrijker is wellicht je mentaliteit dat je zeker weet dat vrouwen je willen. Als je denkt dat alle vrouwen je lelijk vinden, dan ga je ook niet om je heen kijken of vrouwen naar je kijken. Vrouwen vinden je toch lelijk? Als je dat denkt, dan denk je ook dat ze niet naar je kijken.

Zou best kunnen. Kan jij wat aan veranderen. En nee niet elke vrouw gaat je leuk vinden. Laten we zeggen meer dan genoeg vrouwen gaan je leuk vinden.  Wat ga jij veranderen? En nee ik ga jou niet veranderen. Ik kan er alleen maar bij helpen. Wat ga jij dus veranderen eventueel – als je dat wilt?

1. jouw instelling

2. dat ze zeker naar je kijken (en “Nee” je hoeft niet als een clown rond te lopen – integendeel)

Tot zover! Veel versierplezier, en veel plezier met het oppakken van de versiersignalen van vrouwen. Het besef alleen al dat vrouwen ook op versierpad zijn, maakt het wellicht voor jou ook al  een stuk makkelijker om vrouwen te versieren.

SmoothDoc

P.S. Laat ze aan je denken!

meisjedenkaandick

 

Meer over escaleren

Meer over lichaamstaal

Meer over het beantwoorden van flirtsignalen van vrouwen

Druk met werk, zoek je een efficiëntere methode om vrouwen te versieren?

Lees dan ons  beste boek over internetdating of internetdaten!

Voor de beste Datingsite berichten

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.