Ben jij een “aardige jongen?”

Hai aardige jongen,

Goed lezen. Vind jij jezelf een aardige jongen? Ja, vind je het leuk dat mensen je aardig vinden?  En vind je het leuk dat ik je een aardige jongen vindt?

De kansen zijn dan al groot dat je inderdaad een “aardige jongen” bent.

Misschien denk je geen `aardige jongen` te zijn. Vraag je dan eens af waarom iemand dat blijkbaar wel denkt. Lees gewoon eens verder of je iets herkent. Baat het niet dan schaad het niet, toch?
Klinkt dit je bekend in de oren?: “Ik was zo aardig tegen haar, en ze is een ontzettend harteloze trut door er nu opeens met een ander vandoor te gaan”

Er zijn een heleboel berichten van “Aardige jongens”, die klagen dat vrouwen slecht behandeld willen worden, want bij hen, de “Aardige Jongen” werkt geen enkele relatie. Dit is net zón valse logica als dat “Pinguïns zijn vogels. Pinguïns kunnen niet vliegen. Alle vogels kunnen niet vliegen.”

De vaste waarde in elke slechte relatie

Als je de ene slechte relatie na de andere hebt, dan is de enige vaste waarde…..ja juist ja. JIJ. Denk er maar eens over na. “Laten we vrienden blijven?” gewoon te vaak gehoord?

Wat is er dan zo slecht aan “aardige jongens”? Het grootste probleem is dat “aardige jongens” afschuwelijk onzeker zijn. Ze verlangen er zo naar om “gemogen” te worden en doen aardig om andermans aandacht en goedkeuring te verdienen. Ze geven niet alleen maar voor het plezier wat het geven op zichzelf ze geeft. Je weet ook nooit of een “aardige jongen” je aardig vindt voor wie je bent, of dat hij aan je vastgeplakt zit om het feit dat je hem enige aandacht gaf. .

“Aardige jongens” stralen onzekerheid uit – een niet te missen doel voor de vrouwen die op zoek zijn mannen te gebruiken. Ja, word wakker! Er zijn echt vrouwen in de wereld die je willen gebruiken. Niet alle vrouwen zijn even aardig. Als je al niet door schade en schande hierover wijzer bent geworden. Deze vrouwen zijn alleen maar op zoek naar een sukkel zoals jou, en NEE IK BEDOEL NIET DAT ALLE VROUWEN ZO ZIJN! Deze “vrouwen” stellen hun vizier scherp op “aardige jongens” zoals jij, strelen je ego, nemen je mee op een kort opwindend ritje, gebruiken je, en gaan dan zo snel mogelijk weer verder. .
Dat is waarom mannen me e-mails sturen over bijvoorbeeld een “vrouw” uit Nigeria die ze geld hadden opgestuurd voor haar zieke vader die zogenaamd leed aan ebola. Jouw eigen hersens zijn aangevreten door ebola, en hebben behandeling nodig! Als je zo nodig geld wilt uitgeven, doe dat dan eerst aan jezelf. Verbeter de wereld begin bij jezelf!

Het is echt geen wonder dat je zoveel klaagt over vrouwen die zo verschrikkelijk zijn, wanneer de vrouwen die zich aangetrokken tot je voelen de meest verachtelijke vorm qua vrouwen zijn..Je zou het niet eens vrouwen moeten noemen eigenlijk. Zo laag…

Zorgzame, fatsoenlijke vrouwen vol zelfvertrouwen vinden “Aardige jongens” te verstikkend, te ”klamperig” en onzeker.

“Aardige jongens” worden overboord gezet. Ze brengen rozen en chocolade mee naar “simpelweg een kopje koffie drinken date”. Ze proberen haar affectie te kopen met cadeautjes. Ze denken dat ze alles al weten over romantiek, alleen is hun timing telkens precies fout, en ze willen veels te snel te veel. Of ze zijn zo onzeker over zichzelf, dat ze om de vrouw blijven heen cirkelen, en zich voordoen als “haar vriend”, in de hoop, dat op 1 moment, ergens in de toekomst ze de moed weten op te brengen om haar uit te vragen voor een “date”. Of misschien wordt ze vanzelf wel op hen verliefd? Blijven hopen. Want zoals jij jezelf voordoet, zul je waarschijnlijk ook wel de resultaten daarvan bekomen. Je zult dus vrienden worden. Als je voordoet als een drugsdealer, dan gaan mensen je opeens vragen om een “grammetje wit”. DUH?

Ontsnappen uit de zgn “friendszone” is als ontsnappen uit Alcatraz. 3 mensen zijn ooit ontsnapt uit Alcatraz, alleen ze zijn nooit meer teruggevonden. Beter dus je helemaal niet in de buurt van die stomme gevangenis wagen!

Aardige jongens slijmen

“Aardige jongens” zijn zo wanhopig bezig met het naar de mond praten van andere mensen dat ze hun eigen behoeftes opzij zetten. De vrouw in kwestie wordt bijvoorbeeld door hen op een voetstuk gezet. In plaats van haar te waarderen om wat ze is, aanbidden ze hun eigen fantasie. We zijn allemaal slechts mensen, en voetstukken zijn eigenlijk smalle, kleine gevangenisjes – en meestal vallen we dan ook van het voetstuk af, of worden we er wel met harde hand door anderen vanaf gedonderd.

Aardige jongens willen de enige zijn

Ze klampen zich aan haar vast, en willen “de enige” voor haar zijn. Dit uit angst dat als zij buiten haar gezichtsveld zijn, ze misschien zal verdwijnen of misschien een andere man aantrekkelijk zal gaan vinden. “Een aardige jongen” heeft vaak ook problemen met intimiteit. Hij gelooft namelijk dat als zij hem als – de echte man die hij is – leert kennen, zij hem niet langer lief zal hebben.

Aardige jongens laten haar leiden

“Aardige jongens” vragen altijd aan haar om de beslissingen te nemen. Ze denken dan dat galant of misschien wel geëmancipeerd is. Alleen ze leggen een onredelijke hoeveelheid verantwoordelijkheid neer op haar. Het geeft hem namelijk ook de gelegenheid om haar de schuld te geven als het misgaat…

Aardige jongens bewaren de ‘lieve vrede’

“Aardige jongens” zeggen nauwelijks als iets ze niet aanstaat, en zeggen zelden duidelijk wat ze werkelijk willen, nodig hebben en verwachten. Ze zijn bang dat elk conflict een mogelijk einde van de relatie dichterbij brengt. In plaats van te onderhandelen en eventueel een compromis te sluiten, geven ze vaak “maar toe om de lieve vrede te bewaren”. Want ze neukt zo lekker. Wanneer ze niet waardeert wat zij voor de vrouw deden, dan klagen ze daarover. `Alles wat ik deed, deed ik voor haar.” Alsof ze daarmee verheven worden tot de adelstand der martelaars. Een vrouw wil helemaal geen martelaar. Ze wil een gelijke, liefhebbende volwassen partner. Ze wil ook nog een beetje lol hebben. Martelaars staan in 1e instantie nou niet bekend als verschrikkelijke lolbroeken. Toch?
“Aardige jongens” denken dat ze nooit iemand meer zullen ontmoeten die net zo speciaal als haar is. Ze gebruiken hun haast demente adoratie als een bewijs voor hun stelling “niemand zal haar ooit meer liefhebben dan ik.” In plaats van dat dit een diepe emotionele verklaring van hun liefde is, is het een subtiele, maar gemene belediging. Het is net alsof je tegen haar zegt: `Je bent een moeilijk persoon, en ik dan ook alleen ik kan je echt liefhebben. Dus wees er maar dankbaar voor dat ik er ben.`

Aardige jongen wil de beste lover zijn

“De aardige jongen” – heeft het nodig – om te geloven dat hij de beste kandidaat voor haar is, omdat anders zijn eigen onzekerheden hem zullen verzwelgen in jaloerse gedachten en angst. De eigenlijke waarheid is dat er veel mannen zijn die een goede match voor haar zouden kunnen zijn. We stoppen zelden met het houden van personen waar we echt om geven. Zelfs als de relatie stopt, dan gaan de gevoelens door… Maar liefde is niet exclusief voor 1 persoon. We kunnen (en doen dat ook) vele personen tegelijkertijd in ons leven liefhebben, en romantische liefde maakt daar geen uitzondering op. Harde cijfers vertellen ons dat we bij 1 op 10 redelijk makkelijk een seksuele relatie kunnen aanknopen, 1 op 25 kunnen we wel een relatie mee regelen, en 1 op 1.000 is onze “soulmate”. En zelfs in het laatste geval hebben we nog steeds wat basiskennis van relaties nodig. Liefde is ook maar 1 van de 4. (de andere zijn > vertrouwen, respect, en begrip voor elkaar)

Dus zelfs als een “aardige jongen” immens van haar houdt, waarschijnlijk zijn er toch nog veel andere mannen geweest, die net zoveel van haar hebben gehouden. Er zullen ook nog veel mannen komen die net zoveel in de toekomst van haar gaan houden. De ironie is dan: “Wie wil er dan uitgaan met iemand die niet van zichzelf houdt?”

Is zij jou enige bron van geluk?

Veel meer dan te houden van de vrouwen in zijn leven, heeft een aardige jongen ze nodig. “Ze is mijn leven, mijn enige bron van geluk..” GADVERDAMME! Wat voor last zadel je dan wel niet op haar schouders? Dat ZIJ verantwoordelijk moet zijn voor JOUW geluk? Doe eens wat met je leven! Een relatie zou een + moeten zijn in je leven, niet je enige doel.

Richt jij je op het zielige geval?

Een andere fout die je misschien wel eens maakt is om je op “de zielige gevallen” te richten. Soort zoekt soort, niet waar? “Aardige jongens” kiezen min of meer met opzet vrouwen uit die een klap van de welbekende molen hebben gehad. Dramaliefhebbers, pleinvreeskneusjes, anorexia bezemsteeltjes omdat “aardige jongens” altijd graag “een helpende hand” toesteken. Misschien omdat ze zich zelf altijd graag een helpende hand toestaken, wie zal het zeggen? Een “aardige jongen” denkt als hij dit soort vrouwen `helpt` het hem een betere,  meer gerespecteerde, meer aandacht verdienende, meer liefde verdienende persoon maakt. Hij denkt dat het iets van voldoening zal geven, en dat zij hem meer zal waarderen en liefhebben, voor al de opofferingen die hij zich getroost heeft. Uiteindelijk is hij meestal teleurgesteld in de resultaten. Het blijven meestal kneusjes. En zelfs als hij haar beter maakt, dan verlaat ze hem doodleuk voor een beter mannelijk exemplaar. -`NEE, DAT KAN NIET: IK HEB JE GEHOLPEN: JIJ &^%#@#()` ^

Ja, je hebt haar geholpen om een goed gevoel over jezelf te krijgen. Niet om haar te helpen.
`ZE HEEFT ME GEBRUIKT.` Nee, ze gebruikte je niet opzettelijk zoals `die cybervrouw uit Nigeria` Ze is gegroeid, en heeft dat mede aan jou te danken. Jij bent alleen blijven stilstaan, en ze komt dan al snel genoeg tot de conclusie dat jullie een relatie hebben, die niet gebaseerd is op gelijkwaardigheid, maar op hulpbehoevendheid. De binding heeft daardoor losgelaten, en daardoor verlaat ze je nu. Dus, als je erover denkt om je op deze vrouwen te richten, waarom begin je eens niet met jezelf te helpen?

Het komt uiteindelijk allemaal neer op het paradoxale feit dat aardige jongens zichzelf niet aardig vinden. Ze houden niet van zichzelf. Is het dan een wonder dat vrouwen hen niet aardig vinden? Als je echt van iemand wil houden, dan moet je eerst van jezelf gaan houden. En te vaak maken “aardige jongens” de fout hun obsessie als liefde te zien.

Onzekerheid is niet aantrekkelijk

Knoop dit in je oren: ONZEKERHEID IS NIET AANTREKKELIJK.

Je hoeft echt geen arrogante zak patat te worden. Je moet alleen maar leren van jezelf te houden. Je moet weten wat je wilt met je leven, en er als een bezetene achter aan gaan. Alleen dan zul je aantrekkelijk zijn voor de vrouwen waar een intrinsiek leuke man als jij achter aan kan gaan. Ik zeg intrinsiek, omdat je het absoluut in je hebt. Alleen wat moeten we zijn dan, en hoe doen we dat?

Je zou kunnen zeggen dat `aardige jongens`alleen maar hart is, en geen ruggengraat

De zgn. mannen die vrouwenharten breken aan de lopende band, zijn alleen maar ruggengraat, en geen hart. Dus jij moet daarin de balans vinden. Wij hebben die balans al gevonden, en als je een man kent die deze balans nog moet vinden, stuur dit bericht dan alsjeblieft weer door. Dit bericht kan voor jou en iedere man een begin zijn van een nieuw gelukkiger leven. Daaruit volgt dat ook een vrouw een stuk gelukkiger kan worden.

Op basis van eerlijkheid, recht door zee, zonder enige poespas enzovoort, zul je dichterbij je eigen ik komen. Je mag van jezelf meer jezelf zijn.

Zegt dat je iets?

Als deze post je iets zegt, denk er eens goed over na of je man genoeg bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Je van je eigen gedragingen meer bewust raken is trouwens al heel wat. Mocht dit toch niets voor je zijn, dan ken je vast iemand die het wel kan gebruiken. Stuur het dan door.

Jij weet het beste wat je te doen staat. En een laatste tip…..je 1e gevoel is je beste richtingaanwijzer. De 2e die zegt niet doen, dat is net zoals het verbeteren bij een examen. Je verbetert het altijd verkeerd. Het 1e was toch goed.
Groetjes SmoothDoc

P.S. ben je het zat om die aardige jongen te blijven? Boek dan ons jaarprogramma versiercursus. Dat aardige jongen syndroom is gewoon erg hardnekkig. Dan slaan we er niet in 1 versierworkshop uit. In ieder geval is de eerste flirtworkshop geheel vrijblijvend.

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als ondeugende man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten? Je kunt gratis onze SMS2DATE app downloaden.

In de Appstore: https://itunes.apple.com/nl/app/sms2date/id647134709?mt=8

In de Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.hestec.sms2date&hl=nl

Flirttips voor whatsappSMSversiertips

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Juist vindt die balans.

Coen de Moor says:

Beste versierder. Ik wil je iets belangrijks vertellen over vrouwen wat niet iedereen weet. En dat is dit:
Niet alle vrouwen vallen op de zelfde mannen. Niet alle vrouwen willen het zelfde. En een man die voor de ene vrouw heel aantrekkelijk is, is in de ogen van een andere vrouw misschien een watje of een arrogante eikel.
Dat betekent dus dat niet alle mannen het zelfde hoeven te zijn om succes te hebben bij vrouwen.
Jij bent een ondeugende man, en je voelt je daar goed bij, en je hebt er succes mee. Dat is natuurlijk prima. Ik gun je dat succes ook van harte.
Maar als ik zou proberen de ondeugende man uit te hangen zou ik me er niet lekker bij voelen. Misschien zou ik dan meer succes bij de vrouwen hebben, maar ik zou me niet lekker voelen over mezelf. Dat doe ik dus ook niet.

Tegen aardige jongens zou ik willen zeggen: de versierder heeft wel gelijk dat je je niet ondergeschikt moet maken aan vrouwen. Dat levert inderdaad niets op. Een aardige vrouw kan er tegen dat je voor jezelf opkomt, en waardeert dat ook.
Maar evengoed mag je een aardige jongen zijn, als je zo in elkaar zit. Je moet er alleen voor zorgen dat je er niet in doorschiet, zoals de versierder ook zegt. Wat dat betreft heeft hij groot gelijk.
Als je van nature een zachtmoedige bescheiden man bent, dan mag je dat ook zijn. Daar is namelijk niets mis mee. Maar wees dan een zachtmoedige bescheiden die niet over zich heen laat lopen en ook voor zichzelf opkomt.

Bedankt voor de informatie. Heb ook verder op de website gekeken en heb toch weer het een en ander geleerd ook over succesvol internetdaten en vrouwen versieren via internet.

Dit is echt een heel interessant artikel over hoe je vrouwen dient te versieren. Superbedankt!