Datingsite Profiel & Internetdaten Tips

Datingsite Profiel & Internetdaten Tips

 

 

 

 

Dit voorbeeld van een datingsiteprofiel is relatief kort. Toch geeft het wat internetdaten tips die je bij vrouwen versieren via internet wellicht goed kan gebruiken. En ik zet hier nog wel eens een kei lang profiel neer. Gewoon ons vrouwen versieren blog blijven lezen dus! 

Leidend

Authentiek

Speels

Dat las ze allemaal in jouw datingsite profiel. Houd deze dingen gewoon in je hoofd als je jouw eigen datingsite profiel aan het schrijven bent. Want ja – als iedereen hetzelfde datingsiteprofiel gaat gebruiken – dan werkt het natuurlijk niet meer. Leer de achtergronden van het schrijven van een profiel op een datingsite kennen, en gebruik die dan. Dit voorbeeld is slechts bedoeld als pure inspiratie. Schrijf jouw datingsite profiel aan de hand van wie jij bent. Houd jij niet van gevulde koeken? Zet dat er dan ook niet in. Kan je niet walsen – zet dat er dan ook niet in. Capiche?

En trouwens voor meer voorbeelden van datingsite profielen en datingsite berichten kun je ook altijd een berichtje sturen naar info@datingdoctors.nl. Tenminste als je ons boek met alle internetdaten tips al in huis hebt gehaald? Natuurlijk is de datingsite profiel foto ook altijd belangrijk. Wil je meer tips over je datingsite profielfoto? Klik dan even op datingsiteprofiel foto.

Hier gaat ‘ie dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel me VANDAAG en je krijgt er een messenset bij kado! Je hebt een 30 dagen niet goed-geld terug garantie en dan mag je de messen houden…

 

Ik ben leuk en aardig, slim en wijs, goed en gevoelig. Ik ben enthousiast over de meeste dingen in mijn leven, van de carrière die ik heb gekozen tot de vrienden die ik heb gekozen tot de zus die ik niet heb gekozen (maar waar ik gek op ben). Natuurlijk heb ik ook slechte eigenschappen. Ik ben ongeduldig, dus ik word gek van vrouwen die maar in die badkamer blijven.  Ben altijd wel blij met het resultaat als ze eruit komen. Dus ja, ik zei al slechte eigenschap. En ik vind het moeilijk om over gevoelens te praten. Moet er echt uitgetrokken worden. Wellicht een uitdaging, wellicht wel too much information for you?  Ik vind het belangrijk dat we in ieder geval goed beginnen. Ik hoor ook graag van jou wie je bent. Hou ik van. 

Ik hou ook van mijn werk; ik ben een van de weinige mensen die graag werkt. Ik heb van mijn werk mijn hobby gemaakt en van mijn hobby mijn werk. In mijn vrije tijd zit ik op een boot, of ben het weekend weg. Ik heb waarschijnlijk een goed boek binnen handbereik en ga na het eten het liefst dansen (ik kan de swing, cha-cha-cha, 1-step, 2-step, 3-step, en de Engelse en Weense wals… maar ja wie walst er tegenwoordig nog? Ik verwacht niet binnenkort bij de koningin uitgenodigd te worden. En ja hoor ook een beetje salsa. Ja, ben een keer naar Cuba geweest, dus die moest ik natuurlijk leren….

Jij? Jij bent bijdehand, vrolijk, aantrekkelijk aan binnen en buitenkant, speels en slim, en je hebt bij voorkeur geen echtgenoot/vriend (en nee – je krijgt dan ook zeker niet de gratis messenset ;-).

De perfecte date? Eh, Pasta, Merlot en kwarktaart. Muziek op de achtergrond, en een goed gesprek bij een mooie zonsondergang. Op de terugweg halen we warme gevulde koeken bij een speciaal bakkertje die ik ken.  Die heeft de gevulde koeken dan net klaar (en die we fitnessen we er de volgende dag wel weer af. Wie is er nou niet gek op echte verse gevulde koeken?

In ieder geval kunnen er over dit profiel genoeg vragen gesteld worden. Hoe was Cuba? Wat voor pasta? Wat voor werk?

En er wordt ook op gevoelens ingespeeld. Er worden ook slechte eigenschappen vertelt. Je hebt een zus. Je houdt van gevulde koeken.

Dit datingsiteprofiel voorbeeld is zo echt, zo Nederlands, zo vertrouwd haast bijna, dat ze je haast bijna al kent.

Nu dat is een haast dodelijke combinatie voor vrouwen die je datingsite profielfoto wel leuk vonden, en nu beginnen met het lezen van jouw datingsite profiel.

Bestel nu ook ons praktische boek over internetdaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groet,

SmoothDoc
Meer over internetdating tips

Meer over  Internetdaten tips 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.