Versiertips voor mannen die beginnen met vrouwen versieren

Versiertips voor mannen die beginnen met vrouwen versieren 

 

Wil jij beter worden in vrouwen versieren?

Dat is waarschijnlijk omdat je in het verleden niet de resultaten hebt gehad die je wilt hebben, niet waar? Wil je wel de door jou gewenste resultaten? Dat is niet een kwestie van alleen wat magische versiertips voor mannen.  Ja jij zelf zult dan ook iets aan jezelf dienen te verbeteren.

Als je namelijk blijft doen wat je hebt gedaan….wat gebeurt er dan?

Juist ja – dan zul je waarschijnlijk de resultaten krijgen die je in het verleden hebt gehad.

Iedereen heeft namelijk pech en geluk. Er zijn mannen die zich nooit bewust bezighouden met vrouwen versieren. Deze manen zullen hun resultaten dus altijd laten afhangen van pech en geluk. Waarom zou je of je vrouwen versiert laten afhangen van iets waar je geen controle over hebt? Je kan er namelijk ook de controle over nemen! Hoe dan?

 

Versiertips voor mannen zijn leuk. Jouw acties zijn super!

 

Resultaten zijn het gevolg van actie, en de bron van alle actie is gewoonte. Hoeveel wilskracht je ook denkt te hebben, 95% van al ons gedrag bestaat uit gewoontes. Gewoontes waar je niet meer bewust over hoeft na te denken.

Stel je begint met bewust vrouwen versieren. Dit meestal nadat je ontdekt dat het net zoals elke andere vaardigheid te leren is.  Dan moet je beginnen met die gewoontes te gaan ontwikkelen. Mannen die van nature goed zijn met vrouwen hebben deze gewoontes natuurlijk al toevallig ontwikkeld. Meestal door invloeden van buitenaf. Ze gaan meestal al om met andere mannen die er goed in zijn. Hierdoor ervaren ze vrouwen versieren als gewoon en normaal.


      de beste versiertips 

Cold Approach

Je kunt vrouwen ontmoeten op twee manieren. De eerste manier is door middel van zogenaamde cold approach. Oftewel vrouwen aanspreken die je niet kent op straat, in de club of via een datingsite.

Social Circle Game

De tweede manier is door middel van social circle game. Oftewel via vrienden of via een gemeenschappelijke hobby of studie. De tweede manier is een stuk makkelijker dan de eerste. Echter is de eerste manier een veel betere manier om veel oefening te krijgen. Veel oefening staat gelijk aan lekker vaak op je bek te vallen 😉

Ja, lekker op je bek vallen!

Je kunt namelijk geen goede versierder worden als je niet begrijpt dat elke afwijzing van een vrouw een succes is. Je hebt namelijk weer wat geleerd voor de volgende keer. Elke afwijzing is eigenlijk een enorm waardevolle versiertip voor een man zoals jij. Succes met vrouwen versieren komt door veel afwijzingen. Wellicht een rare paradox. Toch is het zo. Elke meesterversierder is meer afgewezen dan jij. En daarom is hij een meesterversierder. Raar maar waar.

De meeste naturals –  mannen die natuurlijk goed zijn met vrouwen – halen al hun veroveringen uit het social circle game. Vrouwen hoeven maar één keer de aantrekkelijkheid van zo’n man in te zien. Dan kan de man het al voor elkaar krijgen. Als zij en hij dus vaak in dezelfde sociale gelegenheden zijn, is het dus alleen een kwestie van tijd.

Andere mannen hebben er meer moeite mee om deze aantrekkelijke eigenschappen te communiceren. Elke man kan deze aantrekkelijke eigenschappen zich eigen maken.  Dit is een langzaam proces waarin je door constant leren en herleren progressie boekt. Hiervoor zal je opofferingen moeten maken. Vertrouw mij er maar op dat deze het meer dan waard zijn 😉

Versiertips voor mannen – aanleren van gewoontes

Het aanleren van gewoontes bestaat uit twee dingen. De eerste is het leren van het juiste gedrag om aantrekkingskracht bij vrouwen op te wekken. Je hebt kennelijk momenteel verkeerde overtuigingen met betrekking tot het versieren van vrouwen. Je moet jezelf dus gaan ontwikkelen. Je moet een student worden van de theorieën over vrouwen versieren.  Leer de juiste houding aan te nemen, het juiste stemgeluid te gebruiken en de juiste mindset te hebben.

doelenbehalen

Ten tweede moet je massief actie ondernemen. Je kan alle theorieën over het versieren van vrouwen gaan leren. Toch als je geen actie onderneemt, ga je geen resultaten boeken. Als je nooit uitgaat, begin dan 3 dagen in de week uit te gaan om vrouwen aan te spreken. Dit kan zowel overdag of ’s nachts.

Wat je hierbij kan helpen is dat je met vrienden uitgaat. Vrienden die hetzelfde als jij willen. Wanneer je deze vrienden niet hebt, ga dan op zoek naar deze vrienden. Zoek ze bijvoorbeeld op het meeste bekende pick up artists forum van Nederland. Jij bent namelijk het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meeste mee omgaat.

Kijk dus kritisch naar je eigen leven. Wellicht kom je erachter dat je wat meer tijd moet spenderen met de ene persoon. En wellicht wat minder tijd met de andere persoon. Echt, er is een hele makkelijke manier om goed te worden met vrouwen. Die makkelijke manier is om te gaan met mannen die al goed zijn met vrouwen.  Je zult automatisch hun gewoontes overnemen. Je krijgt de beste tips om vrouwen te versieren van hen Door het overnemen van hun gewoontes en versiertips zul je zelf ook beter worden met vrouwen. Mits je actie onderneemt natuurlijk.

Veel succes met deze eerste versiertips voor mannen die beginnen met vrouwen versieren.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.