De Drie Grootste Fouten Tijden Daten

De Drie Grootste Fouten Tijden Daten

Een van mijn krachten is altijd geweest: geef mij een avond alleen met een meid die mij leuk vindt – ook al vindt zij mij maar een beetje leuk – en ik zet het om in iets fysieks. Na een daygame dag met een meid in bed eindigen is voor mij gesneden koek.

Iedere instructeur bij de Dating Doctors heeft een eigen unieke specialiteit. Mijne is daten. Een date is een kans voor jou en voor een van die mooie vrouwen die je gaat versieren om elkaar te leren kennen. En als jullie elkaar kennen en leuk vinden is een date een mooie kans – om mogelijke vreemde situaties in toekomstige interacties te voorkomen –  haar mee naar bed nemen en seks te hebben.

Goed zijn in daten is evenveel werk als goed zijn in pickup zelf. En, net als bij pickup, zijn er een aantal vreselijke fouten die je kunt maken en waarvan het lastig is om te herstellen. Het voorkomen van deze maakt je niet alleen geweldig, maar houdt je ook op afstand van problemen.

1. Haar niet ontmoeten dichtbij waar je met haar wilt eindigen

Vrouwen hebben een hekel aan ongemakkelijke momenten. En ze houden er ook niet van om dingen te doen die haar als ‘makkelijk’ (lees: slet) kunnen bestempelen. Haar verplichten tot seks of alles wat hier op lijkt valt hen ook slecht in de smaak. Dat is waarom een mooie vrouw die met je mee naar huis gaat vaak zegt ‘we gaan geen seks hebben vanavond!’. Lach hierom, zeg oke, en weet dat je kansen eigenlijk redelijk goed zijn.

Maar als je haar hebt ontmoet bij een kunstgallerij, 20 kilometer ver van huis, hoe ga je haar mee naar jouw huis nemen na de date? Elke grote investering van haar kant zal haar verdedigingsmechanisme van ‘ik wil niet zo makkelijk zijn’ aanwakkeren. Bijvoorbeeld het in jouw auto stappen om middernacht.

Wanneer je het gemakkelijk voor jezelf wilt maken, zorg dat je mooie vrouwen dicht bij je huis gaat daten, en indien mogelijk verder gaat versieren. Wanneer je in de buurt woont van uitdagende dingen zoals het stadscentrum, is het niet zo’n probleem en ben je omringd door leuke barretjes en cafés. Zo niet, dan dien je jouw lokale kinderboerderij de moeite waard te maken. Hoe, lees je hier.

Wanneer je die seks op een eerste date gemakkelijk wilt krijgen, ontmoet haar dan op een plaats waar je gemakkelijk kunt overgaan naar jouw woning voor ‘een laatste glas wijn’. In het geval wanneer dit niet mogelijk is, zorg dan dat je haar naar een geschikte locatie in die buurt kan nemen, bijvoorbeeld een hotel dat in de buurt gelegen is.

 

2. Het uitkiezen van slechte date locaties waarbij je niet met elkaar de interactie aan kan gaan

 

Wanneer een vrouw met je gaat daten, vind ze jou al leuk. Wat er echter nog moet gebeuren is dat jullie beiden nog moeten praten, connecten, enige spanning opbouwen, en het laten gebeuren.

Neem haar niet mee naar de film. Nodig haar bij jou uit om een dvd’tje te kijken op de bank met een dekentje en een flesje wijn, waar je lekker kunt praten en de movie stil kunt zetten wanneer jij dat wilt. Naast haar zitten in een drukke filmzaal voor 2 uur? Hoe schiet dat op in het kader van praten, connecten, enige spanning opbouwen, en het laten gebeuren (lees: mooie vrouwen versieren)?

Veel mannen benaderen een date vanuit een perspectief als ‘laten we er zeker van zijn dat er niets verkeerd gaat!’. Zij wachten rustig af op twee zaken:

  • het moment van een meid ontmoeten
  • het moment dat een meid signalen gaat sturen.

En dan hopen ze dat het gaat gebeuren. Mooie vrouwen versieren op deze manier werkt niet. Het gebeurt zelden.

3. Deze fout lees je morgen 😛

Wish you a good day!

SmoothDoc, jouw datingcoach wanneer het aankomt op het versieren van echt mooie vrouwen met wie jij je leven wilt verrijken.

ps. Een realtime coach nodig die je door deze stappen heen werkt? Voor extra info, neem een kijkje bij onze versiercursus.

You can leave a response, or trackback from your own site.