Waarom Beter Worden In Het Daten Van Mooie Vrouwen

Waarom Beter Worden In Het Daten Van Mooie Vrouwen

Hey you,

Vandaag een artikel over daten. Ik geef jullie deze post omdat ik vind dat er over het algemeen weinig wordt geschreven over daten. Daarnaast om de volgende redenen:

1. Het idee van ‘vroeg falen’ Er is een limiet wat betreft de hoeveelheid tijd die je kunt spenderen aan het ontmoeten en aan het afspreken met vrouwen. Wanneer je jouw openingszin verkloot, het je slechts een paar seconden ‘verloren’. Maar als je uit gaat, iemand ontmoet, een praatje maakt, wat telefoon en tekst game doet, vervolgens voor de date gaat, en het DAN verkloot… dan ben je uren en uren kwijt.

Vanzelfsprekend zijn dates de plaatsen waar je het niet wilt verkloten. Lees hier mijn verhaal over een date die helemaal in de soep liep.

2. Hierdoor en gezien het feit dat dates over het algemeen behoorlijk wat tijd in beslag nemen, is het lastiger om ze te oefenen. Op een avond kun je gemakkelijk aantrekkingskracht hebben met 20 vreemde mooie vrouwen op een avond en ze vervolgens voor die avond versieren, dus het is gemakkelijker om hier van je fouten te leren. Wellicht heb je maar een paar dates per week. Ik geef je hier zoveel mogelijk informatie om die dates zo effectief mogelijk te maken.

3. Bijna iedereen heeft de indruk dat ze beter zijn in het daten, maar ook versieren van mooie vrouwen dan dat ze als het ware zijn. Dit bracht me in eerste instantie in verwarring, maar ik denk het nu opgelost te hebben. De meeste mannen zijn redelijk bekwaam in het daten van ‘het type vrouwen waarmee ze normaal gaan daten’. Maar, dat is niet hetzelfde als ‘goed zijn in daten’.

Neem mij als voorbeeld. Een aantal jaren geleden had ik geen idee hoe ik vrouwen kon ontmoeten en kon aantrekken, maar toch ging ik zo nu en dan daten. Ik had regelmatig dates. Meestal waren dit met vrouwen die wisten dat ik niet veel “game” had. [Zij hadden niet heel veel opties en verzoeken van mannen om te gaan daten, ze kenden mij voor langere tijd en waren gewend aan mij, etc.] Met andere woorden, het type vrouwen waarmee ik toentertijd dates had verwachte niet veel ‘smoothness’ van mij.

Maar, de meeste mannen willen niet alleen vrouwen daten die eenzaam zijn of die ze al voor langere tijd kennen. Zij doen juist een workshop of jaarprogramma bij de Dating Doctors om écht iets te veranderen aan hun aspecten rondom het vrouwen versieren, gaan uit, en ontmoeten tegelijkertijd meer en hogere kwaliteit vrouwen dan voorheen, worden hierdoor beter in het hebben van eerste ontmoetingen, gaan op dates, en…

… flop.

Met andere woorden, wanneer jij de kiezer (de koper) wilt zijn in plaats van de gekozene (de verkoper), werk aan je vaardigheiden wat betreft daten.

Ik ga morgen door met het onderwerp ‘de drie grootste fouten tijdens dates’. Tot zover, succes met je dates en succes met het versieren van mooie vrouwen.

p.s. In ons boek vertellen wij je meer over succesvol daten met mooie vrouwen en hoe je tijdig erachter kunt komen of zij écht de moeite waard zijn om te versieren.

Cheers,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.
Kees says:

Ik heb me altijd gerealiseerd dat als een vrouw met je op date gaat, dat ze dan je wel leuk zal vinden.

Of het moet 1 of andere golddigger of stom wijf zijn (die niks te doen heeft of zo).

Nou ga ik altijd alleen maar een kop koffie drinken als ik met een vrouw ga daten, ha, ha. En dan kan ze nog zo mooi zijn, maakt me geen fluit uit. Eerst mijn fluit aanraken, dan wil ik je wel eens meenemen op restaurant.