De Grootste Fout Tijdens Het Daten Van Mooie Vrouwen

De Grootste Fout Tijdens Het Daten Van Mooie Vrouwen

Mooie vrouwen versieren en in bed krijgen gaat, zoals je inmiddels weet, uiteraard niet helemaal vanzelf. Je dient vrouwen mee te nemen op date en er iets leuks van te maken. Dit is geheel jouw verantwoordelijkheid. Jij moet hierin leiden, problemen voorkomen en oplossen, en er iets goeds van maken. Is er niet gezoend en blijft het daarom bij één date en hoor je nooit meer iets van haar? Dan is dat jouw schuld en verantwoordelijkheid. Heb je een tweede date met haar maar krijg je haar nog niet mee naar huis? Wederom, jouw schuld. Hieronder een zeer, maar dan ook zeer, belangrijke valkuil voor het hebben van seks dat zeker een beginnersfout is die vaak voorkomt bij het mooie vrouwen versieren.

3. Aandringen op seks / slecht escaleren

Vrouwen houden van seks, maar ze vinden het vreselijk om zich slecht te voelen over het hebben van seks. Het voorkomen hiervan is volledig jouw taak. Vrouwen willen zich niet te gemakkelijk voelen of zich verplicht voelen seks te hebben. Dus op de een of andere manier, moet jij haar naar je huis leiden, op de bank naast jou, de situatie escaleren zodat jullie seks gaan hebben.

Voor deze reden is het voor haar belangrijk dat zij gemakkelijk het leiden tot seks kan ontkennen, van het moment dat jij haar ontmoet tot dat jullie elkaar de kleren van het lijf trekken. Het mooie moment dient er gewoon te zijn tijdens het versieren zodat seks met die vrouwen ‘gewoon gebeurt’. Het belangrijkste zit hem in het kader dat je hier voor neer zet. Hierover kun je meer lezen in ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen“.

Voor nu geef ik je echter drie dingen die je kunt doen:

Heb een goede reden om terug te gaan naar jouw plaats

Een mooie oude van mij om het vrouwen versieren gemakkelijk te maken was altijd: “Ik he been geweldige fles wijn thuis staan en ik heb geen trek om hier 5 euro per glas te gaan betalen!” Toen ik nog bij mijn ouders woonde, zei ik “Ik heb geen trek in een taxi naar huis – heb jij een bank waar ik op kan slapen?” Wij zijn op zoek naar vage plausibele redenen, eerder dan waterdichte redenen (die voor haar weerstand oproepen).

Gooi een kleine diskwalificatie erin wanneer je de situatie laat escaleren

Bijvoorbeeld: “Oke, je kunt mijn slaapkamer zien, maar geen seks vanavond. Ik ben ongesteld.” is er een die prima werkt. Wat ook een goeie is om mooie vrouwen te versieren: “Ik zet je om klokslag 11 uur op de taxi, dus ben niet teleurgesteld.”

Zet een kader neer dat zij bij je blijft, maar dat er niks gaat gebeuren

Sommige mooie vrouwen zijn gewoon verlegen en geven daardoor de onjuiste indruk dat ze zich niet zo gemakkelijk laten versieren. Geef haar een t-shirt van jou om in te slapen, knuffelend onder het deken, en de lichten uitdoen is een magische combinatie. Het ‘it just happened’ scenario komt op een dergelijke manier natuurlijk wel heel snel in zicht.

Jongens, daten moet grappig en gezellig zijn en je moet in staat zijn om een groot aantal factoren zelf onder controle te hebben. Denk eraan zelf die trigger over te halen (anders leer je helemaal niks!), en denk eens na bij het hierbovenstaande of je dingen herkent en nog foutjes maakt!

Goed en solide escaleren is een van de belangrijkste stappen in het proces rondom mooie vrouwen versieren. Een heel onderwerp op zich. Wil je echt een meester worden in het fysiek escaleren, lees dan  boek over vrouwen versieren  over……. mooie vrouwen versieren 😉 .

Je DatingCoach,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.